pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.556
Ο Πουσι όχι ... ούτε η μουνάραΕιναι μελος?
Ο Πουσι όχι ... ούτε η μουνάραΕιναι μελος?
εκανες τεστ αντισωμάτων?ναι αλλα αυτοι ειναι για αλλα πραγματα εδω μιλαμε για τα ξυλικια σε δυσμορφα ανθρωποειδη που θελουν μονο ξυλο πουτσα και στενα παπουτσια
οχι δεν χρειαζεταιεκανες τεστ αντισωμάτων?
ποιος στο ειπε εσενα αυτο ? εγινες και γιατρος ξαφνικά ?οχι δεν χρειαζεται
ρωτα γιατρο και θα μαθειςποιος στο ειπε εσενα αυτο ? εγινες και γιατρος ξαφνικά ?
θα σου στειλω τους μπατσους να σε κανουν τοπι στο ξυλο , και εξηγησε το σε αυτους μεταρωτα γιατρο και θα μαθεις
θα σου στειλω τους μπατσους να σε κανουν τοπι στο ξυλο , και εξηγησε το σε αυτους μετα
εσυ;τι μπατσους ρε μαλακα;τσαν αυτον του κινγκ χαστλερ;θα σου στειλω τους μπατσους να σε κανουν τοπι στο ξυλο , και εξηγησε το σε αυτους μετα
βλεπεις που θελεις τεστ , κανε και μια αξονικη μια που θα εισαι εκει , λες και επαθες εγκεφαλικο γραφειςεσυ;τι μπατσους ρε μαλακα;τσαν αυτον του κινγκ χαστλερ;
βρε μαλακαρε τσαμπα θα τα κανεις δεν ειναι αξιοπιστα παντα ξεκολλα μην σε γαμησω..πηγαινε κανε εσυ αφου καιγεσαι..εχω εμπιστοσυνη στον κυριο Μπουρλαβλεπεις που θελεις τεστ , κανε και μια αξονικη μια που θα εισαι εκει , λες και επαθες εγκεφαλικο γραφεις
ΕΤΣΙ ράντισε τα με ιό τα καριολομούνικα...ΡΑΝΤΙΣΕ ΤΑ
αμα ειχε βγαλει τεστ φαιζερ θα σου ελεγε να κανεις και θα ετρεχες μουνοπανοβρε μαλακαρε τσαμπα θα τα κανεις δεν ειναι αξιοπιστα παντα ξεκολλα μην σε γαμησω..πηγαινε κανε εσυ αφου καιγεσαι..εχω εμπιστοσυνη στον κυριο Μπουρλα
Tα μπερδεψες παλι,24 ωρες εχει η μερα δεν ειμαστε στην Αφροδιτηκανα δεκαπενταωρο
οχι ρε απο το πρωι δουλευω..πρωτα με το μυαλο και μεσημερι και με μυαλο και σωμα
Δεν ξέρω αν το 'χετε ξανακούσει, αλλά πολύ μουνί έξω
ποιος στο ειπε εσενα αυτο ? εγινες και γιατρος ξαφνικά ?