athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.226
- Πόντοι
- 12.756
ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑΙ...ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΨΕΚΕΣ ΚΑΤΩ ΗΡΘΑ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟΑΘΗΝΑΙΕΕΕΕΕΕ επιτελους σπιτι!!!
ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑΙ...ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΨΕΚΕΣ ΚΑΤΩ ΗΡΘΑ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟΑΘΗΝΑΙΕΕΕΕΕΕ επιτελους σπιτι!!!
συμβαση 6 μηνη με ανανεωσεις ΜΟΝΟ καθε φορα 6μηνεςΤριετιες;
Και ξυλο και… ντους!ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑΙ...ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΨΕΚΕΣ ΚΑΤΩ ΗΡΘΑ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ
ΜΙΣΘΩΤΕΣ πουτσες στον πατο σουσυμβαση 6 μηνη με ανανεωσεις ΜΟΝΟ καθε φορα 6μηνες
να σου πω εγω μετα τριετιες
συμβαση 6 μηνη με ανανεωσεις ΜΟΝΟ καθε φορα 6μηνες
Ούτε 8 μήνες για ΟΑΕΔ μετα;συμβαση 6 μηνη με ανανεωσεις ΜΟΝΟ καθε φορα 6μηνες
δεν μ πορεις να φανταστεις..θα σου ειχε γινει καγκελο η πουτσα ετσι και τα εβλεπες...παραλιγο να τον πεταγα εξω και να εχυνα με τις αυρες και τα δακρυγοναΚαι ξυλο και… ντους!
τιποτα, ΟΑΕΔ με το κυαλι θα εβλεπεΟύτε 8 μήνες για ΟΑΕΔ μετα;
Πωωωωω επρεπε να κατσω κι αλλο κατω αλλα δεν αντεχα να βλεπω αλλες ξεκωλιαρες! Εχασα τα γουσταδεν μ πορεις να φανταστεις..θα σου ειχε γινει καγκελο η πουτσα ετσι και τα εβλεπες...παραλιγο να τον πεταγα εξω και να εχυνα με τις αυρες και τα δακρυγονα
Ναι της πουτανας έγινε όλες η καργιολες Σύνταγμα ητανδεν μ πορεις να φανταστεις..θα σου ειχε γινει καγκελο η πουτσα ετσι και τα εβλεπες...παραλιγο να τον πεταγα εξω και να εχυνα με τις αυρες και τα δακρυγονα
ΕΠΟΣ ΤΑ ΥΑΤ..ΚΑΙ πανεμορφες οι αυρες μια ασπρη μια μπλεΠωωωωω επρεπε να κατσω κι αλλο κατω αλλα δεν αντεχα να βλεπω αλλες ξεκωλιαρες! Εχασα τα γουστα
Ναι της πουτανας έγινε όλες η καργιολες Σύνταγμα ηταν
αφου καλοπερνάς στην δουλεια θα σου εδινα τελικα 560 μεικταδεν μ πορεις να φανταστεις..θα σου ειχε γινει καγκελο η πουτσα ετσι και τα εβλεπες...παραλιγο να τον πεταγα εξω και να εχυνα με τις αυρες και τα δακρυγονα
Ναι η μπινεδες..ΕΠΟΣ ΤΑ ΥΑΤ..ΚΑΙ πανεμορφες οι αυρες μια ασπρη μια μπλε
χρυσαυγουλα του Κασιδα,παλιοημερολογιτες,ακροαριστεροι και ολιγοι αναρχικοι..εμετος
Ναι γαμω τα σπίτια τουςΠροσαγωγη και μεσα στη κλουβα κατευθειαν εμβολιασμος!
παρτυ εκανε ο κορωνας στους γαμιοληδες εκει τους ΨΕΚΕΣ..να κολλησουν ολοι να πανε να γαμηθουνεΠροσαγωγη και μεσα στη κλουβα κατευθειαν εμβολιασμος!
στηριζουμε ΥΑΤ,ΥΜΕΤ, ΔΡΑΣΗεχουν παρει ενα καινουργιο οχημα τα μπατσόνια , γαμησε τα , αρμα κανονικό , πρεπει να καει το ιδιο με το υβριδικό μου
απλα αυτο εχει 600 λιτρα ντεποζιτο
εκαμ?στηριζουμε ΥΑΤ,ΥΜΕΤ, ΔΡΑΣΗ
ναι αλλα αυτοι ειναι για αλλα πραγματα εδω μιλαμε για τα ξυλικια σε δυσμορφα ανθρωποειδη που θελουν μονο ξυλο πουτσα και στενα παπουτσια