διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
στο λεξικο διπλα στην λεξη δουλεια εχει φωτο του αθηναιο ρε τρικαριολα....ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟ
στο λεξικο διπλα στην λεξη δουλεια εχει φωτο του αθηναιο ρε τρικαριολα....ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟ
Kαλησπέρα σε όλα τα παιδιά
δεν θελω καφε ρε θειο....κανα γκομενετο βαλε η καμμια μπυρα μεχρι να αρχισει ο θρυλος
του ρουφανε το μεδουλι σκλαβος ειναι ΣΚΛΑΒΟΣΤον εκμεταλλεύονται θείο...
θελωΠάρε ρε γκρινιάρη
Όταν γίνεται συνδυασμός ,είναι καλύτεραδεν θελω καφε ρε θειο....κανα γκομενετο βαλε η καμμια μπυρα μεχρι να αρχισει ο θρυλος
σε εμπαιζουν ρε αθηναιο αλλα εγω σε υπερασπιζομαιΜε φάγατε ρε καριολια εις την ν... ακόμα δεν σχολασα ....
Γυρισα πριν λιγο απο δουλεια,αλλα ξεχασα αμεσως την κουραση μου μολις αναλογιστηκα τι περνας κι εσυ κατω απο ενα ερκοντισιον να πινεις καφε και να περιμενεις με αγωνια να περασει το 8ωρο.τιποτα αρχιδια λιγο μπριαμ θα τσιμπησω για να με κρατησει στο λιοπυρι
Συμπάσχω και για τους δύο στην παραλία, ακούγοντας το κυματάκι να σκάει στην άμμο και έχοντας απέναντί το φως της σελήνης...Γυρισα πριν λιγο απο δουλεια,αλλα ξεχασα αμεσως την κουραση μου μολις αναλογιστηκα τι περνας κι εσυ κατω απο ενα ερκοντισιον να πινεις καφε και να περιμενεις με αγωνια να περασει το 8ωρο.
θα πουντιασεις ρε θειο...γυρνα πισω να δεις θρυλοΣυμπάσχω και για τους δύο στην παραλία, ακούγοντας το κυματάκι να σκάει στην άμμο και έχοντας απέναντί το φως της σελήνης...
δουλευει ΔΟΥΛΕΥΕΙΟ αδερφός μου ο πρωτευουσιάνος δε σχόλασε ακόμα;
Τι τσιμπησες μαν;Γυρισα πριν λιγο απο δουλεια,αλλα ξεχασα αμεσως την κουραση μου μολις αναλογιστηκα τι περνας κι εσυ κατω απο ενα ερκοντισιον να πινεις καφε και να περιμενεις με αγωνια να περασει το 8ωρο.
Νυχτερινό μπάνιο θείο... έφυγα για βουτιά...θα πουντιασεις ρε θειο...γυρνα πισω να δεις θρυλο
ΜΗΝ ΠΑς ΠΟΛΥ ΒΑθΙΑ ΘΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑΝυχτερινό μπάνιο θείο... έφυγα για βουτιά...
Πρέπει να του δώσουμε κάτι από τη γονική μας περιουσία, κρίμα είναι, είναι κι αυτός μπραδερίνης μας.δουλευει ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Οι τεμπέληδες δουλεύουν 8ωρο ο Αθηναίος δουλεύει 40 ώρες την ημεραΓυρισα πριν λιγο απο δουλεια,αλλα ξεχασα αμεσως την κουραση μου μολις αναλογιστηκα τι περνας κι εσυ κατω απο ενα ερκοντισιον να πινεις καφε και να περιμενεις με αγωνια να περασει το 8ωρο.
Και εσύ όλη μέρα καυλαντα και σαμπάνιες και βόλτα με το Καρελι.Οι τεμπέληδες δουλεύουν 8ωρο ο Αθηναίος δουλεύει 40 ώρες την ημερα