athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.226
- Πόντοι
- 12.756
Δουλεύω, ΔΟΥΛΕΎΩ ρε καριολια
Γιατί παίζανε τα "ερωτικά best of" του Τόλη στην κηδεία ?Νιπλη τελικα ειδες λαιβ κηδεια Τολη με ουισκαρα και φυστικαρες οπως ελεγες;;;
Αααα δε ξερω!! Ο Νιπλης την ειδε τυπεΓιατί παίζανε τα "ερωτικά best of" του Τόλη στην κηδεία ?
Λέγε Νιπλη ...Αααα δε ξερω!! Ο Νιπλης την ειδε τυπε
Συνηθως εχουν και μπαχτσε με αγγουρια κολοκυθακια κ λοιπα ζαρζαβατικαεξοχικα ειναι για τις πλεμπες
Και μπασκέτα στραβοκαρφωμένη σε κανα δέντρο να αισθανόμαστε και λίγο Αϊντε-τοκουμπο για να μην πω Τζορνταν και υποπέσω σε ύβρηΣυνηθως εχουν και μπαχτσε με αγγουρια κολοκυθακια κ λοιπα ζαρζαβατικα
αρχιδια μαν, κοιμαμαι και ξυπναω , εχω ξαπλαρει καναπεδάρα με 10 τηλεκοντρολ διπλα μου και κουβερτα , κλιματιστικο στο 19Νιπλη τελικα ειδες λαιβ κηδεια Τολη με ουισκαρα και φυστικαρες οπως ελεγες;;;
Εγω τωρα γυρισα στο κανονικο μου σπιτι και ηδη το κλιματιστικο ειναι στους 20… βορειος πολος λεμε! Τωρα θα φτιαξω και τον..4ο φρεντο στην εσπρεσσιερα μου και τσιου! Αυριο θα σηκωθωαρχιδια μαν, κοιμαμαι και ξυπναω , εχω ξαπλαρει καναπεδάρα με 10 τηλεκοντρολ διπλα μου και κουβερτα , κλιματιστικο στο 19
ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ , ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ
Ζεις επικινδύνως τυπεΕγω τωρα γυρισα στο κανονικο μου σπιτι και ηδη το κλιματιστικο ειναι στους 20… βορειος πολος λεμε! Τωρα θα φτιαξω και τον..4ο φρεντο στην εσπρεσσιερα μου και τσιου! Αυριο θα σηκωθω
τυπε επικινδυνα ηταν που γυριζε εξω μακρια απο την θαλπωρη του μπουΖεις επικινδύνως τυπε
τυπε μου, χτυπα το μια στους 18 με περσιδες να πηγαινουν περα δωθεΕγω τωρα γυρισα στο κανονικο μου σπιτι και ηδη το κλιματιστικο ειναι στους 20… βορειος πολος λεμε! Τωρα θα φτιαξω και τον..4ο φρεντο στην εσπρεσσιερα μου και τσιου! Αυριο θα σηκωθω
οι έτοιμοι του για μένα απλά δεν πίνονται πλέον εκτός ίσως από τους microfarmΤαλαιπωρία.
Κάτσε και λίγο, 35 ώρες την ημέρα δουλεύεις...Δουλεύω, ΔΟΥΛΕΎΩ ρε καριολια
Εγω τωρα γυρισα στο κανονικο μου σπιτι και ηδη το κλιματιστικο ειναι στους 20… βορειος πολος λεμε! Τωρα θα φτιαξω και τον..4ο φρεντο στην εσπρεσσιερα μου και τσιου! Αυριο θα σηκωθω
Τον εκμεταλλεύονται θείο...στο λεξικο διπλα στην λεξη δουλεια εχει φωτο του αθηναιο ρε τρικαριολα....ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟ