Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Όταν είχα εγκατασταθεί στη Γαλλία (1995) μιλάμε είχα φρίξει. Σκατά παντού. Τώρα είναι πιο αυστηρά. Στις άκρες των πλατειών και των πάρκων έχει ειδικές γωνιές όπου παίρνουν σακκουλάκια όσοι έχουν σκύλο για να μαζεύουν τα σκατά από κάτω. :2funny:
Τεσπα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, είδα τη Γαλλία να αλλάζει τόσο γρήγορα που με πιάνει και μια νοσταλγία. Όταν κατέβαινες από λεωφορείο έλεγες Merci, au revoir στον οδηγό.
Στην αλληλογραφία κλείναμε με «Ευαρεστηθείτε να δεχτείτε τους διακριτικούς μου χαιρετισμούς».
Τώρα αυτά δεν τηρούνται πια. Και η Γαλλία όσο πάει και αμερικανοποιείται. Βοήθησε κι ο Σαρκοζί σε αυτό με τις μαγκιές του.

Και η Grenoble έχει πάρα πολύ φοιτητόκοσμο.

Όταν είχα εγκατασταθεί στη Γαλλία (1995) μιλάμε είχα φρίξει. Σκατά παντού. Τώρα είναι πιο αυστηρά. Στις άκρες των πλατειών και των πάρκων έχει ειδικές γωνιές όπου παίρνουν σακκουλάκια όσοι έχουν σκύλο για να μαζεύουν τα σκατά από κάτω. :2funny:
Τεσπα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, είδα τη Γαλλία να αλλάζει τόσο γρήγορα που με πιάνει και μια νοσταλγία. Όταν κατέβαινες από λεωφορείο έλεγες Merci, au revoir στον οδηγό.
Στην αλληλογραφία κλείναμε με «Ευαρεστηθείτε να δεχτείτε τους διακριτικούς μου χαιρετισμούς».
Τώρα αυτά δεν τηρούνται πια. Και η Γαλλία όσο πάει και αμερικανοποιείται. Βοήθησε κι ο Σαρκοζί σε αυτό με τις μαγκιές του.

Και η Grenoble έχει πάρα πολύ φοιτητόκοσμο.
Σε λιγο θα μπορεις να τρως στα εστιατορια και οτι ωρα θες μεσα στην μερα.. Νομιζω τι ωραριο της κουζινας ειναι γαλλικη πρωτοτυπια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πολλες πιπινες παντου
Μια ειχε κανει πεσιμο στον συνεργατη μου που θα μπορουσε να ειναι πατερας της, ενω πιναμε μπυρες
Δεν έχουν θέμα με ηλικίες και τέτοια, αρκεί να τους κάνει κλικ. Το παιγνίδι είναι ξεκάθαρο. Δεν παιδεύεσαι. Αμα δεν σε πάει θα στο ξεκόψει αμέσως και δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις. Αν σε πάει θα είναι φιλική και το προχωράς. Είναι γενικώς εύκολες γκόμενες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Από άλλες αποκαλύψεις είμαι σοκαρισμένος.

Έρμαιο του δαίμονα Ασμοδαίου ο κ. Στοκαδόρος;;;;

Παραλίγο να πέσω από το σύνεφό μου.
Του Ασμοδαίου ή του Εωσφόρου?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν έχουν θέμα με ηλικίες και τέτοια, αρκεί να τους κάνει κλικ. Το παιγνίδι είναι ξεκάθαρο. Δεν παιδεύεσαι. Αμα δεν σε πάει θα στο ξεκόψει αμέσως και δεν έχει νόημα να το συνεχίζεις. Αν σε πάει θα είναι φιλική και το προχωράς. Είναι γενικώς εύκολες γκόμενες.
Εδω λεμε την πεφτουν μονες τους.. Στο μπαρ καθομασταν και ηρθε το μωρο και του επιασε κουβεντα
Ο τυπος πιστος οικογενειαρχης, την γειωσε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σε λιγο θα μπορεις να τρως στα εστιατορια και οτι ωρα θες μεσα στην μερα.. Νομιζω τι ωραριο της κουζινας ειναι γαλλικη πρωτοτυπια
Ναι, έχουν ωράριο και φέρνουν και τα πιάτα ένα ένα. Άμα πέσει πολύς κόσμος και δεν προλαβαίνουν να τον εξυπηρετήσουν, έχεις τελειώσει το πιάτο και μέχρι να έρθει το δεύτερο, μπορεί να προκύψει μεγάλο διάστημα και είναι πολύ σπάσιμο. Τους το ξεκαθαρίζεις από την αρχή να στα φέρουν όλα μαζί. Επίσης δεν βάζουν λεμόνι σε κρέας/κοτόπουλο οι μαλάκες και ούτε φέρνουν νερό με τον καφέ. Πρέπει να τα ζητάς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εδω λεμε την πεφτουν μονες τους.. Στο μπαρ καθομασταν και ηρθε το μωρο και του επιασε κουβεντα
Ο τυπος πιστος οικογενειαρχης, την γειωσε
Ισχύει. Μου την έχουν πέσει και μένα αρκετές φορές. Πιο νέος γιατί μέτραγα.. Μετά ήρθε και η κρίση και πολλές ψάχνουν χορηγούς. Κινούνται σε διάφορους χώρους και σταμπάρουν άτομα. Αμα σε κόψουν για άνετο, στην πέφτουν με διάφορα προσχήματα. Ακόμα και ότι κάνουν κάποια έρευνα. Για να σε μπλοκάρουν και να μην μπορείς να ξεφύγεις έρχονται πάνω στο φαγητό και ρωτάνε αν μπορούν να καθήσουν στο τραπέζι να σε ρωτήσουν κάποια πράγματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παρακάτω βλέπουμε το έπος ενός τενεκέ. Που πρέπει να πιστέψουμε ότι έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στην Ικάρων, με τις γνωστές βάσεις στο Θεό, προφανώς με 5 στην έκθεση. Κι ότι μετά παραιτήθηκε για να πάει να κάνει την αεροσυνοδό στην air aithiopia. Γιατί δεν του άρεσε το κλίμα στη Σχολή. :confused:
Μη με ρωτήσετε ποιός τενεκές είναι. Πάνω από όλα εχεμύθεια.

Ο οδηγος της Ντορας βγηκε καθετα στο αντιθετο ρευμα ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΤΑ/ΔΙΑΓΡΑΜΜΗΣΗ αλλα ΦΤΑΙΕΙ ο Ιασωνας που σκωτοθηκε γιατι δεν κουμπωσε το κρανος η επειδη "ετρεχε" με το ΧΤ μετα απο στροφη 90 μοιρων

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.773
Πόντοι
5.006
Καλημέρες και.... Νιπλενα γεια σου από τον ΜΙΣΘΩΤΌ γαμιά σου
Έλα τυπαρα μου καλημέρα έχω παραγγείλει καφεδακια και πρωινό ομελετες χυμους κτλ και περιμένω τον εφοπλιστή να έρθει να καθαρίσει τη μπουγάδα εδώ στο PAUL.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.544
Πόντοι
12.756
Καλημέρες και.... Νιπλενα γεια σου από τον ΜΙΣΘΩΤΌ γαμιά σου
Καλημέρα ειναι για εμας βρε μαλακα,
για σενα ειναι αλλη μία μέρα που θα προσπαθήσεις να επιβιώσεις αν βγαλεις μεροκάματο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.315
Πόντοι
12.756
Έλα τυπαρα μου καλημέρα έχω παραγγείλει καφεδακια και πρωινό ομελετες χυμους κτλ και περιμένω τον εφοπλιστή να έρθει να καθαρίσει τη μπουγάδα εδώ στο PAUL.
Καλημέρες αλάνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα ειναι για εμας βρε μαλακα,
για σενα ειναι αλλη μία μέρα που θα προσπαθήσεις να επιβιώσεις αν βγαλεις μεροκάματο
Είμαι δουλειά και σκέφτομαι τόν κωλαρινο σου

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Είμαι δουλειά και σκέφτομαι τόν κωλαρινο σου

tenor.gif

• Like