The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.281
- Πόντοι
- 25.467
Είστε αξιόλογη προσωπικότητα και δυστυχώς λείπατε την ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων.
Θα είχατε την καλοσύνη να μου κάνετε μια σύντομη ενημέρωση;
Είστε αξιόλογη προσωπικότητα και δυστυχώς λείπατε την ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων.
Ρωσια ειχε πολλους αλλα τους εφαγε ο Σταλιν. Η βαλτικη ηταν μεσα στους τευτονες, οπως και το καλινινγκραντΠαντου βρισκεις Γερμανους.. Βορεια βαλκανια, Πολωνια, Βαλτικη ακομα και Καζακσταν.. Οι τελευταιοι την ειχαν πατησει με την προσκληση της Μεγαλης Κατερινης
Οπου και αν πηγαν ομως προκοψαν
Ωραιοι τυποι οι γερμανοειδεις.. Μπυρακηδες και χαβαλαδες αλλα εκει που πρεπει σοβαροι και δικαιοιΑς όψεται η προτεσταντική ηθική.
δε περασα ποτε απο εκει, ποιος ξερει καποια μερα ισωςΓκρενομπλ γουσταρα περισσοτερο αν και σχετικα μακρια απο την θαλασσα.. Πολλες μουνιτσες και προθυμες
Βουνισιο κλιμα αλλα σχετικα κοντα στην Νικαια
Φυσικά.Θα είχατε την καλοσύνη να μου κάνετε μια σύντομη ενημέρωση;
Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες για ΓαλλιαΈχει στην περιοχή μου μία περιοχή γύρω από μία λίμνη που λέγεται Salagou. Είναι πλέον γερμανοκρατούμενη ζώνη.
Έχει δυσανάλογο αριθμό φοιτητών σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 1 στους 5 κατοίκους. Μιλάμε για 70 χιλιάδες φοιτητές. Εννοείται εμάς μας ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες. Η κεντρική συνοικία (η Ecusson) που είναι η παλιά πόλη τα καλοκαίρια θυμίζει ελληνικό νησί. Καλά φουλ μουνάκια παντού. Έχει τρελαθεί τελείως ο Καλόγερος. Κάθε καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα με τα υπογλώσσια.Συμπαθητικη πολυ το Μοντπελιερ. Τουλουζη μαρεσε παραπανω βεβαια, αλλα ισως ειναι και λογω προσωπικων λογων
Μασσαλια παιζει να ηταν η χειροτερη, μεσα στους αραβες
Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες γιαΈχει στην περιοχή μου μία περιοχή γύρω από μία λίμνη που λέγεται Salagou. Είναι πλέον γερμανοκρατούμενη ζώνη.
Αυτο δεν ειναι τιποτα.. Επικριτης του καλογερου παει την γυναικα του χερακι να την γαμησουν στα σουινγκεραδικαΦυσικά.
Οι διαμένοντες στην γειτονιά του Καλόγερου με ενημέρωσαν πως οι φήμες περί στυτικής δυσλειτουργίας και γενικότερης σεξουαλικής ανικανότητας του μέντορα είναι πέρα για πέρα έγκυρες και αληθινές.Επισης με ενημέρωσαν ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει το χόμπι του ηδονοβλεψία,παρακολουθώντας ασταμάτητα τις ερωτικές περιπτύξεις του Ουάχαντ με τις 2 γκόμενες όπως επίσης και τα πλακομουνια ανάμεσα στις 2 γυναίκες.
Όσο για τις κραυγές από το ανηλιαγο υπόγειο,ακόμη δεν έμαθα τίποτα δυστυχώς αλλά που θα πάει...
Ισχυει εχει το πανεπιστημιο. θυμαμαι μια εκκλησια κοντα στο κεντρο με τα χαμηλα σπιτακια γυρω. και στο βαθος του ιστορικου κεντρου ειχε κατι αψιδες/αγαλματα κατι τετοιο.Έχει δυσανάλογο αριθμό φοιτητών σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 1 στους 5 κατοίκους. Μιλάμε για 70 χιλιάδες φοιτητές. Εννοείται εμάς μας ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες. Η κεντρική συνοικία (η Ecusson) που είναι η παλιά πόλη τα καλοκαίρια θυμίζει ελληνικό νησί. Καλά φουλ μουνάκια παντού. Έχει τρελαθεί τελείως ο Καλόγερος. Κάθε καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα με τα υπογλώσσια.
Αυτο δεν ειναι τιποτα.. Επικριτης του καλογερου παει την γυναικα του χερακι να την γαμησουν στα σουινγκεραδικα
Ο γαλαζιος σουινγκερας.. Μονος του εγραφε πως κανει σουινγκινγκ, ουτε φημες ουτε μυθευματαΠοιός είναι αυτός ο θανάσιμα αμαρτωλός;
Ο γαλαζιος σουινγκερας.. Μονος του εγραφε πως κανει σουινγκινγκ, ουτε φημες ουτε μυθευματα
Το γαλαζιο παπαγαλακι που εχει το σημα του σουινγκινγκ για αβαταρΓαλάζιος;
Για βοηθήστε με λίγο.
Κύριε είστε σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις για τον Καλόγερο?Ποιός είναι αυτός ο θανάσιμα αμαρτωλός;
Το ιδιο παρατηρησα και στην Γκρενομπλ χωρις να γνωριζω αριθμουςΈχει δυσανάλογο αριθμό φοιτητών σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 1 στους 5 κατοίκους. Μιλάμε για 70 χιλιάδες φοιτητές. Εννοείται εμάς μας ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες. Η κεντρική συνοικία (η Ecusson) που είναι η παλιά πόλη τα καλοκαίρια θυμίζει ελληνικό νησί. Καλά φουλ μουνάκια παντού. Έχει τρελαθεί τελείως ο Καλόγερος. Κάθε καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα με τα υπογλώσσια.
Κύριε είστε σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις για τον Καλόγερο?
εχει το μπιζνες σκουλ στην γκρενομπλ για αυτοΤο ιδιο παρατηρησα και στην Γκρενομπλ χωρις να γνωριζω αριθμους
Μονπελιε εμεινα πολυ λιγο
εχει το μπιζνες σκουλ στην γκρενομπλ για αυτο
δεν κολλανε οι γαλλιδες. ερωτικες γκομενες, και αυτο που λεει ο καλογερος για πλακομουνια ειναι συνηθεια πολλων εξαυτων. Ειδικα σε νεοτερες ηλικιες.Πολλες πιπινες παντου
Μια ειχε κανει πεσιμο στον συνεργατη μου που θα μπορουσε να ειναι πατερας της, ενω πιναμε μπυρες
Όταν είχα εγκατασταθεί στη Γαλλία (1995) μιλάμε είχα φρίξει. Σκατά παντού. Τώρα είναι πιο αυστηρά. Στις άκρες των πλατειών και των πάρκων έχει ειδικές γωνιές όπου παίρνουν σακκουλάκια όσοι έχουν σκύλο για να μαζεύουν τα σκατά από κάτω.Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες για Γαλλια
Και η Grenoble έχει πάρα πολύ φοιτητόκοσμο.Το ιδιο παρατηρησα και στην Γκρενομπλ χωρις να γνωριζω αριθμους
Μονπελιε εμεινα πολυ λιγο