Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.281
Πόντοι
25.467

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Παντου βρισκεις Γερμανους.. Βορεια βαλκανια, Πολωνια, Βαλτικη ακομα και Καζακσταν.. Οι τελευταιοι την ειχαν πατησει με την προσκληση της Μεγαλης Κατερινης
Οπου και αν πηγαν ομως προκοψαν
Ρωσια ειχε πολλους αλλα τους εφαγε ο Σταλιν. Η βαλτικη ηταν μεσα στους τευτονες, οπως και το καλινινγκραντ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Γκρενομπλ γουσταρα περισσοτερο αν και σχετικα μακρια απο την θαλασσα.. Πολλες μουνιτσες και προθυμες
Βουνισιο κλιμα αλλα σχετικα κοντα στην Νικαια
δε περασα ποτε απο εκει, ποιος ξερει καποια μερα ισως

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Θα είχατε την καλοσύνη να μου κάνετε μια σύντομη ενημέρωση;
Φυσικά.
Οι διαμένοντες στην γειτονιά του Καλόγερου με ενημέρωσαν πως οι φήμες περί στυτικής δυσλειτουργίας και γενικότερης σεξουαλικής ανικανότητας του μέντορα είναι πέρα για πέρα έγκυρες και αληθινές.Επισης με ενημέρωσαν ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει το χόμπι του ηδονοβλεψία,παρακολουθώντας ασταμάτητα τις ερωτικές περιπτύξεις του Ουάχαντ με τις 2 γκόμενες όπως επίσης και τα πλακομουνια ανάμεσα στις 2 γυναίκες.
Όσο για τις κραυγές από το ανηλιαγο υπόγειο,ακόμη δεν έμαθα τίποτα δυστυχώς αλλά που θα πάει...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Έχει στην περιοχή μου μία περιοχή γύρω από μία λίμνη που λέγεται Salagou. Είναι πλέον γερμανοκρατούμενη ζώνη.
Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες για Γαλλια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Συμπαθητικη πολυ το Μοντπελιερ. Τουλουζη μαρεσε παραπανω βεβαια, αλλα ισως ειναι και λογω προσωπικων λογων

Μασσαλια παιζει να ηταν η χειροτερη, μεσα στους αραβες
Έχει δυσανάλογο αριθμό φοιτητών σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 1 στους 5 κατοίκους. Μιλάμε για 70 χιλιάδες φοιτητές. Εννοείται εμάς μας ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες. Η κεντρική συνοικία (η Ecusson) που είναι η παλιά πόλη τα καλοκαίρια θυμίζει ελληνικό νησί. Καλά φουλ μουνάκια παντού. Έχει τρελαθεί τελείως ο Καλόγερος. Κάθε καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα με τα υπογλώσσια.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Έχει στην περιοχή μου μία περιοχή γύρω από μία λίμνη που λέγεται Salagou. Είναι πλέον γερμανοκρατούμενη ζώνη.
Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες για
Φυσικά.
Οι διαμένοντες στην γειτονιά του Καλόγερου με ενημέρωσαν πως οι φήμες περί στυτικής δυσλειτουργίας και γενικότερης σεξουαλικής ανικανότητας του μέντορα είναι πέρα για πέρα έγκυρες και αληθινές.Επισης με ενημέρωσαν ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει αποκτήσει το χόμπι του ηδονοβλεψία,παρακολουθώντας ασταμάτητα τις ερωτικές περιπτύξεις του Ουάχαντ με τις 2 γκόμενες όπως επίσης και τα πλακομουνια ανάμεσα στις 2 γυναίκες.
Όσο για τις κραυγές από το ανηλιαγο υπόγειο,ακόμη δεν έμαθα τίποτα δυστυχώς αλλά που θα πάει...
Αυτο δεν ειναι τιποτα.. Επικριτης του καλογερου παει την γυναικα του χερακι να την γαμησουν στα σουινγκεραδικα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Έχει δυσανάλογο αριθμό φοιτητών σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. 1 στους 5 κατοίκους. Μιλάμε για 70 χιλιάδες φοιτητές. Εννοείται εμάς μας ενδιαφέρουν οι φοιτήτριες. Η κεντρική συνοικία (η Ecusson) που είναι η παλιά πόλη τα καλοκαίρια θυμίζει ελληνικό νησί. Καλά φουλ μουνάκια παντού. Έχει τρελαθεί τελείως ο Καλόγερος. Κάθε καλοκαίρι είμαι κάθε μέρα με τα υπογλώσσια.
Ισχυει εχει το πανεπιστημιο. θυμαμαι μια εκκλησια κοντα στο κεντρο με τα χαμηλα σπιτακια γυρω. και στο βαθος του ιστορικου κεντρου ειχε κατι αψιδες/αγαλματα κατι τετοιο.

Και ειχε και 2 αμορινο στο κεντρο, ενα στο εμπορικο ενα στο πεζοδρομο, κοντα στην κλειστη αγορα. εφαγα σε μια μερα 3 παγωτα, χαχαχα

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοιτα να δεις, που καποιοι, αφου προσπαθουν να αποφυγουν το ταπιδι, τρωνε δευτερο, παραδεχομενοι εμμεσως πως ο καλογερος οντως μενει Γαλλια......

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.281
Πόντοι
25.467
Αυτο δεν ειναι τιποτα.. Επικριτης του καλογερου παει την γυναικα του χερακι να την γαμησουν στα σουινγκεραδικα

Ποιός είναι αυτός ο θανάσιμα αμαρτωλός;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το ιδιο παρατηρησα και στην Γκρενομπλ χωρις να γνωριζω αριθμους
Μονπελιε εμεινα πολυ λιγο

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.281
Πόντοι
25.467
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
εχει το μπιζνες σκουλ στην γκρενομπλ για αυτο

Πολλες πιπινες παντου
Μια ειχε κανει πεσιμο στον συνεργατη μου που θα μπορουσε να ειναι πατερας της, ενω πιναμε μπυρες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πολλες πιπινες παντου
Μια ειχε κανει πεσιμο στον συνεργατη μου που θα μπορουσε να ειναι πατερας της, ενω πιναμε μπυρες
δεν κολλανε οι γαλλιδες. ερωτικες γκομενες, και αυτο που λεει ο καλογερος για πλακομουνια ειναι συνηθεια πολλων εξαυτων. Ειδικα σε νεοτερες ηλικιες.

Ελπιζω να μη το διαβασει ο σαντμαν και παθει τιποτα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σιγουρα δεν θα εχει σκυλοσκατα στον δρομο, κατι συνηθες για Γαλλια
Όταν είχα εγκατασταθεί στη Γαλλία (1995) μιλάμε είχα φρίξει. Σκατά παντού. Τώρα είναι πιο αυστηρά. Στις άκρες των πλατειών και των πάρκων έχει ειδικές γωνιές όπου παίρνουν σακκουλάκια όσοι έχουν σκύλο για να μαζεύουν τα σκατά από κάτω. :2funny:
Τεσπα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, είδα τη Γαλλία να αλλάζει τόσο γρήγορα που με πιάνει και μια νοσταλγία. Όταν κατέβαινες από λεωφορείο έλεγες Merci, au revoir στον οδηγό.
Στην αλληλογραφία κλείναμε με «Ευαρεστηθείτε να δεχτείτε τους διακριτικούς μου χαιρετισμούς».
Τώρα αυτά δεν τηρούνται πια. Και η Γαλλία όσο πάει και αμερικανοποιείται. Βοήθησε κι ο Σαρκοζί σε αυτό με τις μαγκιές του.

Το ιδιο παρατηρησα και στην Γκρενομπλ χωρις να γνωριζω αριθμους
Μονπελιε εμεινα πολυ λιγο
Και η Grenoble έχει πάρα πολύ φοιτητόκοσμο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom