Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.122
- Πόντοι
- 12.756
αμα διαβασει ο Αλεξ την γαμησες, θα την παιζει κανα 2ωροΔυστυχώς εγώ είχα την 120
αμα διαβασει ο Αλεξ την γαμησες, θα την παιζει κανα 2ωροΔυστυχώς εγώ είχα την 120
Αλεξουκος τελευταιο καιρο εχει λιγα νευρααμα διαβασει ο Αλεξ την γαμησες, θα την παιζει κανα 2ωρο
ναι επειδη ειναι καλοκαιρι και κανουν ολες διαιταΑλεξουκος τελευταιο καιρο εχει λιγα νευρα
Βαρετή τυπε γεμάτο γαμιολεςΜπραμπ πες μας τις εμπειριες σου απο την εξω ζωη
πως ήταν ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι επειδη ειναι καλοκαιρι και κανουν ολες διαιτα
για τις γαμιολες γίνονται όλα ομωςΒαρετή τυπε γεμάτο γαμιολες
δυστυχως...μονο οι γκευ και οι προβοσκιδολαγνοι δεν εχουν φοβο περνανε μπεικαγια τις γαμιολες γίνονται όλα ομως
αυτες κανουν την γη να γυρίζει
γινε γαμιολα και εσυ να περνάς ζάχαρηδυστυχως...μονο οι γκευ και οι προβοσκιδολαγνοι δεν εχουν φοβο περνανε μπεικα
μου λειπει το μουνι,τα βυζια,κωλος και γενικα ολο το προτζεκτγινε γαμιολα και εσυ να περνάς ζάχαρη
που καθεσαι τωρα και λες οτι δουλευεις
Άστο γιατί μίλαγα το πρωί και ξημερώματα δύο γκόμενες για την μοιρασιά μέσα στο gls έδωσε η μία στην άλλη 5 μαχαιριές
Είναι γαμιολες τα βγάζουν έξω προκαλούν όλα για τον πρίγκιπα τα λευκά άλογα όμως είναι λίγαγια τις γαμιολες γίνονται όλα ομως
αυτες κανουν την γη να γυρίζει
Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση κοριτσάκια 20 κάτι ψιλά
παρταρειΟ γλομπεαρχης που είναι;
βάρδια στο περίπτεροΟ γλομπεαρχης που είναι;
ετσι....Είναι γαμιολες τα βγάζουν έξω προκαλούν όλα για τον πρίγκιπα τα λευκά άλογα όμως είναι λίγα
Στο ξανά είπα ψόφησε την άλλη εβδομάδα έχουμε τα σαράνταΟ γλομπεαρχης που είναι;
Στο ξανά είπα ψόφησε την άλλη εβδομάδα έχουμε τα σαράντα
Με τον χάροπαρταρει
μου λειπει το μουνι,τα βυζια,κωλος και γενικα ολο το προτζεκτ