TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Κατάλαβα τον έχουν μπουζουριασει
Κατάλαβα τον έχουν μπουζουριασει
Αντζελο εγραψε πριν σε εψαχνεΚατάλαβα τον έχουν μπουζουριασει
Την γάμησε πεστου έχει αναλάβει την κοπέλα ο ψηλός ...θα στείλω μήνυμα στον πρόεδρο να τον βγάλειΑντζελο εγραψε πριν σε εψαχνε
Μορη γαμιολα ΚαρυπίδηΤην γάμησε πεστου έχει αναλάβει την κοπέλα ο ψηλός ...θα στείλω μήνυμα στον πρόεδρο να τον βγάλει
Φίλε μου μην στεναχωριέσαι το πολύ σε 20 χρόνια θα είσαι εξωΜορη γαμιολα Καρυπίδη
κουραστηκε ο μουνης τωρα και κανει καυλαντα καταλαβες;Δύο μέρες τον έχωνες στην άλλην σαμπανια χαβιάρι και βγήκες τώρα να καυλαντισεις
Ναι ο γαμιοληςκουραστηκε ο μουνης τωρα και κανει καυλαντα καταλαβες;
μην μιλας εσυ για κουρασηκουραστηκε ο μουνης τωρα και κανει καυλαντα καταλαβες;
Άστο γιατί μίλαγα το πρωί και ξημερώματα δύο γκόμενες για την μοιρασιά μέσα στο gls έδωσε η μία στην άλλη 5 μαχαιριέςΔύο μέρες τον έχωνες στην άλλην σαμπανια χαβιάρι και βγήκες τώρα να καυλαντισεις
εγω δικαιωματικα...δουλευω,γαμαω,ποσταρω στο μπου συνεχεια...καλα που δεν εχω εξω ζωη μαλακα θα ειχα τεζαρειμην μιλας εσυ για κουραση
θα πέσει φωτιά να σε καψει
γελαει ο κοσμος οταν λες δουλευεις, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣεγω δικαιωματικα...δουλευω,γαμαω,ποσταρω στο μπου συνεχεια...καλα που δεν εχω εξω ζωη μαλακα θα ειχα τεζαρει
ποσο πιο σκληρα ρε να δουλεψω;ΠΟΣΟ;Ακομα και η Πινεζα πιο χαλαρη απο μενα ειναιγελαει ο κοσμος οταν λες δουλευεις, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Την κυνηγαει ο Μπραμπ τωρα να της το παιξει αγαπητικός και να της φαει τα λεφταποσο πιο σκληρα ρε να δουλεψω;ΠΟΣΟ;Ακομα και η Πινεζα πιο χαλαρη απο μενα ειναι
οντως μιλαμε θελω να βγαλω τα ματια μου μονος μου οταν τα βλεπω αυταΜαλακα υπάρχει καμία χωρίς σκαφτο στριγκαρο μέχρι χοντρές 120 κιλά
Δυστυχώς εγώ είχα την 120οντως μιλαμε θελω να βγαλω τα ματια μου μονος μου οταν τα βλεπω αυτα
δεν ελεγα τιποτα άλλο , εσκασε ο τυποςοντως μιλαμε θελω να βγαλω τα ματια μου μονος μου οταν τα βλεπω αυτα
100 χρονια θα ζησειδεν ελεγα τιποτα άλλο , εσκασε ο τυπος
ειχε ζωη, βγηκε εξω απο την υπογεια γκαρσονιερα