Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.551
- Πόντοι
- 14.936
Αυτές είναι φάση
"Δε γαμιέται θα στείλω ... και τελικά ? ... γαμιώταν"
Αυτές είναι φάση
"Δε γαμιέται θα στείλω ... και τελικά ? ... γαμιώταν"
Ρε γαμω το κερατο μου, τι εχετε παθει με τις πλαστικες κερινες κουκλες?
ΚΙΤ μετά το σάξο ... θα παγαίνει μόνο του ... το πολύ πολύ να προσποιηθεί και να πάει ευθεία στη στροφήΔεν ξερω τι λες εσυ αλλα χωρις Νιπλη και Καραμαναρο πρεπει να πιω ΠΟΛΥ για να ισιωσω
θα στουκαρω μονος αν δεν μπει Νιπλης εντος ολιγουΚΙΤ μετά το σάξο ... θα παγαίνει μόνο του ... το πολύ πολύ να προσποιηθεί και να πάει ευθεία στη στροφή
θα σου στειλω και εσενα μην φωναζεις..Ρε γαμω το κερατο μου, τι εχετε παθει με τις πλαστικες κερινες κουκλες?
Φουσκωμενα χειλη σαν ροφοι, βυζια πετρες, μυτες κομμενες, σολαριουμ, φρυδι τατουαζ.
Καμια φυσιολογικη γυναικα δεν υπαρχει?
υπάρχουν άλλα τις μπανάρουμε!Ρε γαμω το κερατο μου, τι εχετε παθει με τις πλαστικες κερινες κουκλες?
Φουσκωμενα χειλη σαν ροφοι, βυζια πετρες, μυτες κομμενες, σολαριουμ, φρυδι τατουαζ.
Πες το ψεματα!!!!!!!!!!!!υπάρχουν άλλα τις μπανάρουμε!
Και βάζω και το χεράκι μου για αυτό!Πες το ψεματα!!!!!!!!!!!!
Βάζε ρε koutavoulias μην τον ακούς ... λες και του λέμε εμείς τίποτα για τις χοντρέςθα σου στειλω και εσενα μην φωναζεις..
Βάζε ρε koutavoulias μην τον ακούς ... λες και του λέμε εμείς τίποτα για τις χοντρές
Έχασα σχεδόν 50χιλιαρικα σε εθισμό στον τζόγο,ναρκωτικά. χώρισα και το ίδιο μου το παιδί δεν θέλει να με ξέρει πλεον .....μιλησε μας για αυτο...
δεν γνωρίζω τι έπαθε ο Καραμανης φιλε δυο χρονια είναι αρκετά για να γαμηθούν όλα.Έπαθες Καραμάνη τύπε ?
δυο χρόνια ? και από αυτά ο 1,5 είναι λοκνταουν
Κουταβούλια ΓΑΜΙΕΣΑΙ ... πόνεσε το μυαλό μου !
Ρε γαμω το κερατο μου, τι εχετε παθει με τις πλαστικες κερινες κουκλες?
να μπαινεις εδω να κανουμε ολοι μαζι ψυχαναλυσηΈχασα σχεδόν 50χιλιαρικα σε εθισμό στον τζόγο,ναρκωτικά. χώρισα και το ίδιο μου το παιδί δεν θέλει να με ξέρει πλεον .....
δεν γνωρίζω τι έπαθε ο Καραμανης φιλε δυο χρονια είναι αρκετά για να γαμηθούν όλα.
Καληνύχτα σε όλους και να προσέχεται.
Και σε μια μέρα γαμιούνται ... αλλά κι εσύ ρε μαν του άλλαξες τα φώταΈχασα σχεδόν 50χιλιαρικα σε εθισμό στον τζόγο,ναρκωτικά. χώρισα και το ίδιο μου το παιδί δεν θέλει να με ξέρει πλεον .....
δεν γνωρίζω τι έπαθε ο Καραμανης φιλε δυο χρονια είναι αρκετά για να γαμηθούν όλα.
τρελε μου μην σε παιρνει απο κατω.πουτανες αναποδιες της ζωης.ολα θα περασουν μην σε παιρνει απο κατω για κανενα λογο.Έχασα σχεδόν 50χιλιαρικα σε εθισμό στον τζόγο,ναρκωτικά. χώρισα και το ίδιο μου το παιδί δεν θέλει να με ξέρει πλεον .....
φερε 3 καριολες να τις βγαλουμε κλαρι να κονομησουμε ολοι και εμεις και αυτεςτρελε μου μην σε παιρνει απο κατω.πουτανες αναποδιες της ζωης.ολα θα περασουν μην σε παιρνει απο κατω για κανενα λογο.
καληνυχτα και σε σενα και προσεχε την παρτη σου και μην ταλαιπωρεισαι.
Καριόκες διάβασα ρε μαλάκα ... πωπω με έχει πιάσει λιγούραφερε 3 καριολες να τις βγαλουμε κλαρι να κονομησουμε ολοι και εμεις και αυτες
Οχι ο τυπος μου ακριβως, αλλά ναι, φυσιολογικες κοπελες
Απο την αριστερή πλευρά την ξέρουμε την κυρία?