ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.692
- Πόντοι
- 5.006
Για αυτό το ξεκωλιασες χθεςστρατσιατελλα πηρα πριν λιγες μερες γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
Για αυτό το ξεκωλιασες χθεςστρατσιατελλα πηρα πριν λιγες μερες γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
εχω και ενα χααγκεν-Νταζ το Ντουο..το δοκιμασα χθες μολις ηρθα...μαλακα ηταν τοσο νοστιμο που ηταν σαν να εχυναΓια αυτό το ξεκωλιασες χθες
Ο άλλος που είναι με το Καρελι;εχω και ενα χααγκεν-Νταζ το Ντουο..το δοκιμασα χθες μολις ηρθα...μαλακα ηταν τοσο νοστιμο που ηταν σαν να εχυνα
δεν ξερω γαμωτο....λες να εχει διασκοπη ρευματος και σταματησε η φορτιση;Ο άλλος που είναι με το Καρελι;
δεν ξερω γαμωτο....λες να εχει διασκοπη ρευματος και σταματησε η φορτιση;
Kαι να έμεινε στη μέση του πουθενάδεν ξερω γαμωτο....λες να εχει διασκοπη ρευματος και σταματησε η φορτιση;
θα μπει και θα μας αρχισει μεταKαι να έμεινε στη μέση του πουθενά
που ειναι ο Νιπλης μου; και αυτος εχει ωρες να φανειΑς στείλει ο Νίπλης το τρακτέρ να τον πάρει
Ναι άλλη καργιολα αυτός θα του κάνουν αέρα στα αρχίδια του από τη πολλή κούραση..που ειναι ο Νιπλης μου; και αυτος εχει ωρες να φανει
Δεύτερος (διπλός και σκέτος)Στους ποσους εισαι μεχρι στιγμης?Να δω τι ανταγωνισμο εχω
Σκέτη καύλα και αυτόεχω και ενα χααγκεν-Νταζ το Ντουο..το δοκιμασα χθες μολις ηρθα...μαλακα ηταν τοσο νοστιμο που ηταν σαν να εχυνα
Ναι άλλη καργιολα αυτός θα του κάνουν αέρα στα αρχίδια του από τη πολλή κούραση..
ηλεκτρικο σκουτερ ΤασουληςΠοιος εχει ηλεκτρικο αμαξι; Ο Νιπλης;
Καρελι μορε λεμεηλεκτρικο σκουτερ Τασουλης
Την ζωγραφιά που είχε στο σαλόνι?ε δεν θα πω και ψεμματα...μεχρι ενα σημειο εχω σκισει την γατα
Ζηλιάρη ηηηηηηΚαρελι μορε λεμε
ναι γαμωτΈλειπες εσύ και ο Νίπλης και μαραζωσε ο Αθηναίος και να τα ουίσκι με τα πατατακια.