alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα μωρε με το καραγκιοζακι. Νομιζει οτι ειναι και σεξυ κιολας. Σιχαμενο.Ο Michael Jackson πλήρωνε για να γίνει άσπρος ... αυτή πληρώνει για να γίνει μαύρη
Ελα μωρε με το καραγκιοζακι. Νομιζει οτι ειναι και σεξυ κιολας. Σιχαμενο.Ο Michael Jackson πλήρωνε για να γίνει άσπρος ... αυτή πληρώνει για να γίνει μαύρη
οταν χωρισαμε ηθελε να σβησει την προσωπογραφια μου και το ονομα και ετσι να το αποτελεσμα.Ο Michael Jackson πλήρωνε για να γίνει άσπρος ... αυτή πληρώνει για να γίνει μαύρη
Η Πεγκυ σιγουρα εχασε.Κριμα για την Πεγκυ , να χάσει εσενα
και εμεις εναν δικο μας ανθρωπο που θα εφτιαχνε γιαουρτια
αλλα ευτυχως που εγινε ολο αυτο και κερδισε το σαητ και εμεις
Σε κάνω εικόνα να σκάσεις αλά Σον Κονερυ στο Όνομα του Ρόδου και στο τέλος να τους διδάξεις και μπαλίτσαλεω να παω να κανω ενα γενικο μεσα-εξω γιατι με βαραινουν πολλες σεξουαλικες
αμαρτιες που εχω κανει στην ζωη μου..ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
εκει να πας , ΕΚΕΙ , να καθαρίσεις απο ολα μεσα σουλεω να παω να κανω ενα γενικο μεσα-εξω γιατι με βαραινουν πολλες σεξουαλικες
αμαρτιες που εχω κανει στην ζωη μου..ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
Ε φαντασου ποσο μελανι θελει να σβηστει το ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΙΑΣ συν το μουτροοταν χωρισαμε ηθελε να σβησει την προσωπογραφια μου και το ονομα και ετσι να το αποτελεσμα.
Οπότε θα ξέρουμε όταν δεν γράφει ο Νιπλης στο μπου είναι στην τοποθεσία Εσφιγμένουτυπε , powerbank και ανοιγα το κινητο για 2 ωρες μονο το απογευμα
μιλαμε εκει να δεις για ποτε ξεμπερδευεις με το κινητο
φευγει 2% και σε λουζει κρυος ιδρωτας , μετα απο καποιες μερες βεβαια στ αρχιδια σου , το ξεχνας κιολας , δεν θες να το ανοιξεις
Κι αυτον τον εβρισκες και τον χαιρετουσες???Και ειναι και καλα να πας τωρα γιατι παλια ειχε πολυ χρυσαυγίτη εκει μέσα
οποτε πηγα εγω εμπαινα ιδια μερα με τον Κασιδιαρη , αφου στο τελος χαιρετιομασταν κιολας
τωρα μονο εκει που γλυτωσαμε τα σιδεραΟπότε θα ξέρουμε όταν δεν γράφει ο Νιπλης στο μπου είναι στην τοποθεσία Εσφιγμένου
Δεν ήταν μόνο Κουταβούλιας ... είχε γράψει και ΕΠΙΘΕΤΟΕ φαντασου ποσο μελανι θελει να σβηστει το ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΙΑΣ συν το μουτρο
μην βγαζεις βρωμα οτι εχω και εξω ζωη , θα μπει κανενας και θα με κραξειΚι αυτον τον εβρισκες και τον χαιρετουσες???
Τι στο διαολο πια, ολους καπου τους βρισκεις
Duckface και hashtag και giveaway διαβασμένο κομποσχοίνι"Nipple_lover αισθανεται ευλογημενος στην τοποθεσια ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ"
"Nipple_lover αισθανεται ευλογημενος στην τοποθεσια ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ"
Εχω εναν πολυ καλο φιλο που παει Βατοπαιδι
κοροιδευεις εσυ , αλλα ρωτα καναν αλλον να σου πει που εχει παει εκει να καταλάβεις
Πες ρε κουφάλα ότι στο κελί 3(3) στο προσκέφαλο είναι χαραγμένο Nipple_lover ... με τα δόντια
κοροιδευεις εσυ , αλλα ρωτα καναν αλλον να σου πει που εχει παει εκει να καταλάβεις
ξερεις οταν ειναι να μπεις σε ρωταει ο μοναχος εκει τα πανταDuckface και hashtag και giveaway διαβασμένο κομποσχοίνι
Αν εχεις γκομενα ρωταει?ξερεις οταν ειναι να μπεις σε ρωταει ο μοναχος εκει τα παντα
τι δουλεια κανεις
τι εχεις τελειωσει
που δουλευεις
που ζεις στην ΑΘηνα
αν εισαι παντρεμενος , παιδια σκυλια γατια
αν σε κυνηγαει η αστυνομια
αν εχεις κανα θεμα με τον νομο
μιλαμε κανονικο ιντερβιου , και σκληρο μαλιστα , δεν μασαει τα λογια του , περιμενει απαντησεις συγκεκριμενα
αν δεν απαντησεις σε ξαναρωταει
ανακριση κανονικη
Κατάλαβα ... πιο πολλές αλήθειες έχεις πει στο bouξερεις οταν ειναι να μπεις σε ρωταει ο μοναχος εκει τα παντα
τι δουλεια κανεις
τι εχεις τελειωσει
που δουλευεις
που ζεις στην ΑΘηνα
αν εισαι παντρεμενος , παιδια σκυλια γατια
αν σε κυνηγαει η αστυνομια
αν εχεις κανα θεμα με τον νομο
μιλαμε κανονικο ιντερβιου , και σκληρο μαλιστα , δεν μασαει τα λογια του , περιμενει απαντησεις συγκεκριμενα
αν δεν απαντησεις σε ξαναρωταει
ανακριση κανονικη
τα παντα !!Αν εχεις γκομενα ρωταει?