alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν πηγαινω σε παρανομες μονέςαμα ποτε πας επανω πες να σου δείξουν τι έχει πληρώσει και μετα έλα να μου πεις
Δεν πηγαινω σε παρανομες μονέςαμα ποτε πας επανω πες να σου δείξουν τι έχει πληρώσει και μετα έλα να μου πεις
προλαβε και του εφαγε πολλα παντωςΤο Πατριαρχειο μαλλον χορηγει τον μπουλη παρα χορηγειται απο τον μπουλη
Ευτυχως ο ΦΑΓΕ τον πηρε νωρις χαμπαρι τον αγύρτη και τον εστειλε για βρουβες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στη δικη των μοναχων της εσφιγμενου το 2019, ηταν μαζι Καπερναρος και Μπαλτακος
Ο Βλαντιμιρ Πουτιν
Ναι ο αλητης.προλαβε και του εφαγε πολλα παντως
Εκει δικαιωματικα.Αυτός ασχολείται περισσότερο με την Παντελεήμωνος.
δεν ειναι ρε συ Αλεξανδρε παρανομη.την κανανε για δικους τους λογους αφου το ξερεις.Δεν πηγαινω σε παρανομες μονές
το παρανομες ειναι σχετικόΔεν πηγαινω σε παρανομες μονές
Ώπα ρε δικέ μου κόψε κάτι ... εκεί δεν θα χει ούτε να φορτίσεις το κινητό πόσες μέρες θα σε χάσουμε ?ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟ.
Γνωριζω πληρως το θεμα.δεν ειναι ρε συ Αλεξανδρε παρανομη.την κανανε για δικους τους λογους αφου το ξερεις.
μεγαλη συζητηση και οχι για το νημα εδω.
εχει μαθει στην ζωη του να τρωει λεφταΕυτυχως ο ΦΑΓΕ τον πηρε νωρις χαμπαρι τον αγύρτη και τον εστειλε για βρουβες
Δεν πηγαινω σε παρανομες μονές
λεω να παω να κανω ενα γενικο μεσα-εξω γιατι με βαραινουν πολλες σεξουαλικεςΏπα ρε δικέ μου κόψε κάτι ... εκεί δεν θα χει ούτε να φορτίσεις το κινητό πόσες μέρες θα σε χάσουμε ?
Ε ενταξει αυτο εννοωΗ μονή δεν είναι παράνομη. Παράνομοι είναι οι καταληψίες.
Σεξουαλικες αμαρτιες δεν υφιστανταιλεω να παω να κανω ενα γενικο μεσα-εξω γιατι με βαραινουν πολλες σεξουαλικες
αμαρτιες που εχω κανει στην ζωη μου..ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
τυπε , powerbank και ανοιγα το κινητο για 2 ωρες μονο το απογευμαΏπα ρε δικέ μου κόψε κάτι ... εκεί δεν θα χει ούτε να φορτίσεις το κινητό πόσες μέρες θα σε χάσουμε ?
ηταν δηλαδη σαν και εμας ΝΙΠΛΑΚΟ?σαν εμας ηταν?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ?εχει μαθει στην ζωη του να τρωει λεφτα
ο Πανος , το εχω ξαναγραψει , γυρνουσε στα νότια παλαιοτερα που ηταν παιδι του μπαμπα, με τα καλυτερα μουνια και δεσμιδες τα πεντοχηλιαρα σε τσαντα
πολυ χρημα εχει καψει ο πουστης , παρα πολυηταν δηλαδη σαν και εμας ΝΙΠΛΑΚΟ?σαν εμας ηταν?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ?
Να το γραψω κι αυτοεχει μαθει στην ζωη του να τρωει λεφτα
ο Πανος , το εχω ξαναγραψει , γυρνουσε στα νότια παλαιοτερα που ηταν παιδι του μπαμπα, με τα καλυτερα μουνια και δεσμιδες τα πεντοχηλιαρα σε τσαντα
Ο Michael Jackson πλήρωνε για να γίνει άσπρος ... αυτή πληρώνει για να γίνει μαύρηzoe christofoli.
Κριμα για την Πεγκυ , να χάσει εσεναΝα το γραψω κι αυτο
Ο Φιλιππου με τον πατερα μου ηταν συμμαθητες.
Και πριν πολλα χρονια συζητουσαν μηπως παντρευτω με την Πεγκυ
Αλλά δεν μου αρεσε καθολου και το ξεκοψα.
Κι ετσι επεσε ο Καμμενος απο διπλα και τους ρουφηξε το αιμα με το μπουρι της σομπας
Φερω κι εγω ευθυνη επομενως για το γιγαντωμα του Καμμενου
ε καλα λεω σαν ΕΜΑΣ.μπουρζουα μποεμ ζωη.πολυ χρημα εχει καψει ο πουστης , παρα πολυ
το χρημα γι αυτον δεν ειναι τιποτα, δεν του δινει καμία σημασία
το παρανομες ειναι σχετικό
παντως εγω εχω ενα μονο να πω , αυτοι οι συγκεκριμένοι ζουν οντως σαν μοναχοι
ολοι οι αλλοι σε σχεση με αυτους ειναι λες και ειναι κατασκηνωση