Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.632
- Πόντοι
- 6.056
δεν το εχωΞΕΚΙΝΑ
δεν το εχωΞΕΚΙΝΑ
ουτε εγω γαμωτδεν το εχω
ότι θέλει ο φιλαράκος μου, Μπαρούλη θες ? μπαρούλη θα σκίσουμεμπαρουλη οχι;
και γκεστ σταρ μποςς τριπλετα πουτσας στο τσιγγανικο κωλι τουότι θέλει ο φιλαράκος μου, Μπαρούλη θες ? μπαρούλη θα σκίσουμε
εγω ειμαι παρθενοςετσι οπως μας κοβω εδω μεσα μονο ο αθηναιος γαμαει που εχει μονιμη γυναικα οι αλλοι ολοι ειμαστε θεωρητικοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα βαζει ο Μπραμπ, ειναι καλος , αλλα κατσε να τελειωσει την πρωινη βαρδια ταξι που εχει παρει μισο -μισο με τον κουνιαδο του και θα ερθει μεταεβαζε θεματακια ομως ο αδικοχαμενος πρεπει να αναλαβει αλλος τον ρολο
μαλακα σε στωλκαρε κανονικα....καποιον μου θυμιζει...στο τσακ σωθηκεςΣΤΟ ΤΣΑΚ οπως ο Ντιμμιτςεγω ειμαι παρθενος
έτσι ειπε η wine , ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ
οποτε υπολογιζε με και εμενα σε αλλο γκρουπ δυναμικότητας
εχει το παλιο το κορτινα ντηζελιαθα βαζει ο Μπραμπ, ειναι καλος , αλλα κατσε να τελειωσει την πρωινη βαρδια ταξι που εχει παρει μισο -μισο με τον κουνιαδο του και θα ερθει μετα
μονο εσυ καταλαβαινεις , ΜΟΝΟ ΕΣΥμαλακα σε στωλκαρε κανονικα....καποιον μου θυμιζει...στο τσακ σωθηκεςΣΤΟ ΤΣΑΚ οπως ο Ντιμμιτς
εχει το παλιο το κορτινα ντηζελια
αντε να δουμεθα βαζει ο Μπραμπ, ειναι καλος , αλλα κατσε να τελειωσει την πρωινη βαρδια ταξι που εχει παρει μισο -μισο με τον κουνιαδο του και θα ερθει μετα
γυρω στα 84 συμφωνα με τα δαχτυλα του!ποσα κιλα ειναι ο πουσυ???
σεσκουλα τον αγαπαμε τον πουσυ ειναι αδιαμφισβητητοΤύποι θερμή παράκληση επειδή ο τριμεγιστος ο ενας και μοναδικος pussy ειναι ευαίσθητο αγορι μην του την λετε και πολυ γιατι θα το χάσουμε το κορμι
τον χασαμε τωρα μαν να ταν κιαλλοςΤύποι θερμή παράκληση επειδή ο τριμεγιστος ο ενας και μοναδικος pussy ειναι ευαίσθητο αγορι μην του την λετε και πολυ γιατι θα το χάσουμε το κορμι
παιχτε βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ στην νηματαρα , ανοιχτειτε , πιαστε τις ακρες , ριχτε καντηλια , καντε οτι θελετε!!!
ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ ΝΗΜΑ για παρτη μας , ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ
μυικα τα κιλα ΜΟΝΟ ετσι;γυρω στα 84 συμφωνα με τα δαχτυλα του!
με κομμενα νυχια δε ξερω
ενας pussy ποτε δεν χαίνετετον χασαμε τωρα μαν να ταν κιαλλος
οταν κουβαλαει τα προικια απο την μπουκα ξεπερναει τα 100
μυικα τα κιλα ΜΟΝΟ ετσι;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαατωρα που το σκεφτομαι ο μονο φοβος ειναι ενας τραβεστολαγνος που κανει αγκαλιες με εσωρουχα , αλλα αυτος εξαφανιστηκε