ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.721
- Πόντοι
- 5.006
Λέει να του δώσω ρεπορτάζ από τη μάσα που θα παμεθα τον παω εγω κουρσα
Λέει να του δώσω ρεπορτάζ από τη μάσα που θα παμεθα τον παω εγω κουρσα
να εεε ι θα του δωσω εγω πολλυ ρεπορταζΛέει να του δώσω ρεπορτάζ από τη μάσα που θα παμε
να εεε ι θα του δωσω εγω πολλυ ρεπορταζ
εισαι Ψυχαραπουση να σου δωσω κωδικους ρε να γραφεις απο το δικο μου?
ετσι βοηθηστε ολοι να μην χασουμε τετοιο κελεπουριεισαι Ψυχαρα
τι μπορω να κανω αγαπητε για να βοηθησω;ετσι βοηθηστε ολοι να μην χασουμε τετοιο κελεπουρι
πως γινεται ρε μαλακα πριν 5 ωρες να μας ειπες οτι σχολασες απο 15 ωρες ωρες δουλεια και μετα απο 5 ωρες να μας λες οτι σχολασες παλι απο 18 ωρες τωρα δουλεια ????σχολασα μετα απο 18 ωρες δουλεια
πως γινεται ρε μαλακα πριν 5 ωρες να μας ειπες οτι σχολασες απο 15 ωρες ωρες δουλεια και μετα απο 5 ωρες να μας λες οτι σχολασες παλι απο 18 ωρες τωρα δουλεια ????
ποσες ωρες εχει η δική σου μέρα βρε μαλακα ?
να στειλετε ολοι μαζι μυνηματα συμπαραστασης στον αντισθενη να τον αναβαθμισει το ελαχιστο σε τιμημενοτι μπορω να κανω αγαπητε για να βοηθησω;
χανουμε τηλεθεαση τηλεθεαση χανουμεεισαι Ψυχαρα
λειπουν τα βαρια χαρτια του νηματοςχανουμε τηλεθεαση τηλεθεαση χανουμε
εχω χασει ωρες,μερες,βδομαδες,μηνες απο την μισθωτη σκλαβιαπως γινεται ρε μαλακα πριν 5 ωρες να μας ειπες οτι σχολασες απο 15 ωρες ωρες δουλεια και μετα απο 5 ωρες να μας λες οτι σχολασες παλι απο 18 ωρες τωρα δουλεια ????
ποσες ωρες εχει η δική σου μέρα βρε μαλακα ?
εδω χανουμε λαδια η τηλεθεαση σε πειραξεχανουμε τηλεθεαση τηλεθεαση χανουμε
λειπουν οι 3 ιδρυτες πουση σινς και ο αγιος που μας εγραψε στη πουτσα τουλειπουν τα βαρια χαρτια του νηματος
ποσα κιλα ειναι ο πουσυ???λειπουν τα βαρια χαρτια του νηματος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω χασει ωρες,μερες,βδομαδες,μηνες απο την μισθωτη σκλαβια
μια χαρα ειναι η τηλεθέασηχανουμε τηλεθεαση τηλεθεαση χανουμε
Αγιος ειναι πνιγμενος στη δουλεια δεν φταιει..λειπουν οι 3 ιδρυτες πουση σινς και ο αγιος που μας εγραψε στη πουτσα του
τονους σοφιας,ΤΟΝΟΥΣποσα κιλα ειναι ο πουσυ???
μπαρουλη οχι;μια χαρα ειναι η τηλεθέαση
ΜΙΑ ΧΑΡΑ
αν πεσει θα ξεκωλιασουμε σε λαιβ μετάδοση κανα λιονταρο , θα δουμε , αναλογα τις καυλες
εβαζε θεματακια ομως ο αδικοχαμενος πρεπει να αναλαβει αλλος τον ρολομια χαρα ειναι η τηλεθέαση
ΜΙΑ ΧΑΡΑ
αν πεσει θα ξεκωλιασουμε σε λαιβ μετάδοση κανα λιονταρο , θα δουμε , αναλογα τις καυλες
ΞΕΚΙΝΑεβαζε θεματακια ομως ο αδικοχαμενος πρεπει να αναλαβει αλλος τον ρολο