athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.192
- Πόντοι
- 12.756
θα ερθω εγω να τον παιξω γιατι ειμαι δεσμευμενος και δεν κερατωνω...οχι ομως να σας τονμπαιξω ΠΟΥΣΤΗΔΟΙΘες να έρθεις να μας τον παίξεις;
θα ερθω εγω να τον παιξω γιατι ειμαι δεσμευμενος και δεν κερατωνω...οχι ομως να σας τονμπαιξω ΠΟΥΣΤΗΔΟΙΘες να έρθεις να μας τον παίξεις;
Δε κάνω κέφι τις ΑγγλίδεςΙταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!
Οχι, ΟΧΙΘες να έρθεις να μας τον παίξεις;
Έλα για μάτι τότε μαζί με αθηναιοΟχι, ΟΧΙ
ατυχησες μονο σουβλακιαΈχω όρεξη για κερασμενο καφέ
τον ειδες τον μακγκρεγκορ?ατυχησες μονο σουβλακια
εννοειται ρε ακομα κλαιω..γαμω το σπιτι του Πουαριετον ειδες τον μακγκρεγκορ?
ναι ρε γαμωτ...πολυ ξυλο μαζεψεεννοειται ρε ακομα κλαιω..γαμω το σπιτι του Πουαριε
εσπασε ο αστραγαλος αυτο ειναι το χειροτερο πιστευω τον ειχε στα ισια στο ορθιο τον μουλο ο Μακ..ευχομαστε ολοι ταχεια αναρρωση και επιστροφη στο οκταγωνο για την ρεβανςναι ρε γαμωτ...πολυ ξυλο μαζεψε
εισασταν ζευγάρι? τουλάχιστον τηνΓιατί επειδή γράφω με τόνους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπρεπε να έχουμε κοινό λογαριασμό όπως όλα τα σωστά ζευγαράκια
λες? δεν τον βλεπω να ξαναμπαινει και αν μπει θα ειναι με τιποτα καουμποιδεςεσπασε ο αστραγαλος αυτο ειναι το χειροτερο πιστευω τον ειχε στα ισια στο ορθιο τον μουλο ο Μακ..ευχομαστε ολοι ταχεια αναρρωση και επιστροφη στο οκταγωνο για την ρεβανς
αν τα καταφερει θα ξαναμπει ΜΟΝΟ για ρεβανς αλλιως τελος εντελως...λες? δεν τον βλεπω να ξαναμπαινει και αν μπει θα ειναι με τιποτα καουμπιδες
αργησες συναψε δεσμο απο χθεςpussy θες να βγούμε σήμερα να σου γνωρίσω μια φιλη μου?
Πίπα γύρο;ατυχησες μονο σουβλακια
με ποια ? μην μασς το φαει αλλη το παλικαρη...αργησες συναψε δεσμο απο χθες
με το Ρηνιω.....μας τον πηρε τον Ντεληκανη ασεμε ποια ? μην μασς το φαει αλλη το παλικαρη...