brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.790
- Πόντοι
- 2.606
λεγε λοιπον
λεγε λοιπον
Ε ναι προφανώς αλλά αυτό το ξέρατελεγε λοιπον
κατσε να κανει λογκαουτ και λογκιν να μπει ο αλλοςλεγε λοιπον
η αλλη ειναιΕ ναι προφανώς αλλά αυτό το ξέρατε
Αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα μεσογειακή έχει καμπυλες αποπνέει αέρα θυληκοτητας έχει χιουμορ αυτοσαρκασμό είναι έξυπνη είναι πολύ γλυκιά και ευχάριστη
Από τις πιο ωραίες γυναικες π έχω βγει στη ζωή μου
και της παιρνει και χρόνο να διορθωνει τα σωστα για να τα γραφει λαθος..η αλλη ειναι
και συ απ τους ποιο ωραιους αντρες που εχει βγει πουσυ φανταζομαιΕγώ είμαι ρε μαλακες Μπέσσα
και συ απ τους ποιο ωραιους αντρες που εχει βγει πουσυ φανταζομαι
και συ απ τους ποιο ωραιους αντρες που εχει βγει πουσυ φανταζομαι
δωσε τωρα στο πουσυ τα πληκτρα οπως κανουν στα μπουζουκια με το μικροφωνο τωρα δικο σαςΤι μαλακες
Εν τω μεταξυ ειναι ικανος ο τιτανας μας να βρισκονται μαζι τωρα και αντι να ριχνει καναν πουτσον να κανουν αλλαξοπληκτρολογιεςδωσε τωρα στο πουσυ τα πληκτρα οπως κανουν στα μπουζουκια με το μικροφωνο τωρα δικο σας
στο γαμησι εισαι καλη δινεις κωλο?Εντομεταξυ περίμενετε να σας πω λες και δε την. Έχετε δει ξέρω γω
Καλά, έχει χάρη που δε θέλω να βγάλω πμ στη φόρα για να δεις πόσοι δεν το πίστεψαν...Συγνωμη, εσυ το πηρες στα σοβαρα οτι πιστεψαμε οτι βγηκες με την Ειρηνη, γαμησες και περιμεναμε και οπτικοακουστικο υλικο;
Να μπαναριστει ο κυριοζ παρακαλω, ειναι εκτος κλιματος, ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.
Ιερό όνομά της δημοσιογραφιας ο Νάσος.....ο Πουσυ ειναι ο Νασος Γουμενίδης , ο ΝΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ
Έχεις πμΆστα αυτά, τελικά θα βγούμε; Όλοι το πίστεψαν, μέχρι κι εγώ, περίμενα μήνυμα πως και πως..
Ρε τι αλλαξοκωλιες εχουν παιξει, μηπως δινετε ραντεβου και για αλληλομαλακια;Έχεις πμ
Θες να έρθεις να μας τον παίξεις;Ρε τι αλλαξοκωλιες εχουν παιξει, μηπως δινετε ραντεβου και για αλληλομαλακια;