LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Δεν της είπα να μου βάλει και δάχτυλο!Τοσο νταβαντουρι και μεινατε στο φραπε?
Επικινδυνο κιολας με τετοιο νυχι
Δεν της είπα να μου βάλει και δάχτυλο!Τοσο νταβαντουρι και μεινατε στο φραπε?
Επικινδυνο κιολας με τετοιο νυχι
Έχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες εδώ μέσα. Ψάχνουν για κάποιο λόγο να βρουν 2 μέρες αν γάμησε ένας LION7 μια άκυρη, επειδή έτυχε αυτή η άκυρη να μπαίνει για 2 μηνες στο φόρουμ. Και προφανώς όπως κάθε Έλληνας γαμιας, αυτοί θα τη γαμουσαν αλύπητα, θα την έκαναν να χύσει 10 φορές κλπ, την ίδια ώρα που όσο έμπαινε στο φόρουμ την προσέγγιζαν σαν φίλη, της κάναν καλαμπουρια, κραζαν όσους της ζηταγαν βυζιά κλπ.πόσες φορές έχω πέσει έξω?
ΠΟΣΕΣ?
Καταλαβα, δεν γαμησεςΈχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες εδώ μέσα. Ψάχνουν για κάποιο λόγο να βρουν 2 μέρες αν γάμησε ένας LION7 μια άκυρη, επειδή έτυχε αυτή η άκυρη να μπαίνει για 2 μηνες στο φόρουμ. Και προφανώς όπως κάθε Έλληνας γαμιας, αυτοί θα τη γαμουσαν αλύπητα, θα την έκαναν να χύσει 10 φορές κλπ, την ίδια ώρα που όσο έμπαινε στο φόρουμ την προσέγγιζαν σαν φίλη, της κάναν καλαμπουρια, κραζαν όσους της ζηταγαν βυζιά κλπ.
Είσαι από τους λίγους με νορμάλ εγκέφαλο.
Εσύ όταν βγεις μαζί της να θυμηθείς να πάρεις το μπλε χαπάκι, μη γίνεις πάλι ρεζίλι όπως με την προηγούμενη που είχες βγεις από δω μέσα, τα μάθαμεΚαταλαβα, δεν γαμησες
Χαπακι δεν εχω παρει ποτέ με καμια.Εσύ όταν βγεις μαζί της να θυμηθείς να πάρεις το μπλε χαπάκι, μη γίνεις πάλι ρεζίλι όπως με την προηγούμενη που είχες βγεις από δω μέσα, τα μάθαμε
Να μη λέει δεξιά κι αριστερά ότι ο παργαλατσος σου έχει θέμα με την ανηφόραΧαπακι δεν εχω παρει ποτέ με καμια.
Η "προηγουμενη" που ειχα βγει απο εδω μεσα ειναι και η τωρινη μου γκομενα
Θελεις να της πω κατι?
Γιατι το ριξαμε στα ψεματακια σημερα? Εγινε κατι?Να μη λέει δεξιά κι αριστερά ότι ο παργαλατσος σου έχει θέμα με την ανηφόρα
Ψεματακια ε; Θες να σου στείλω πμ για λεπτομέρειες να φρεσκαριστεί η μνήμη σου;Γιατι το ριξαμε στα ψεματακια σημερα? Εγινε κατι?
Βεβαιοτατα.Ψεματακια ε; Θες να σου στείλω πμ για λεπτομέρειες να φρεσκαριστεί η μνήμη σου;
Καμία έκπληξη, εδώ μέσα όλοι είναι πιο ομορφοι, πιο έξυπνοι, ρίχνουν οποια γκόμενα θέλουν, γαμάνε καλύτερα, βγάζουν περισσότερα λεφτά, την έχουν μεγαλύτερη κλπ. Και παράλληλα ποστάρουν στο bou όλη μέρα.Αφήστε τον μωρέ τον άνθρωπο να κάνει ότι γουστάρει,μη πέφτετε ολοι μαζί πάνω του.
Ρε τύπε, μας ειπες μαλακες, μας ειπες ακυρους, μας ειπες οτι δεν μας σηκωνεται, υπαρχει καποιος λογος που τα πηρες τοσο πολυ στο κρανιο για μια πλακα? Για χαλαρωσε λιγακιΚαμία έκπληξη, εδώ μέσα όλοι είναι πιο ομορφοι, πιο έξυπνοι, ρίχνουν οποια γκόμενα θέλουν, γαμάνε καλύτερα, βγάζουν περισσότερα λεφτά, την έχουν μεγαλύτερη κλπ. Και παράλληλα ποστάρουν στο bou όλη μέρα.
Α οκ, έγινε πλάκα τώρα. Καλά οκ...Ρε τύπε, μας ειπες μαλακες, μας ειπες ακυρους, μας ειπες οτι δεν μας σηκωνεται, υπαρχει καποιος λογος που τα πηρες τοσο πολυ στο κρανιο για μια πλακα? Για χαλαρωσε λιγακι
Αν το μήνυμα δεν απευθυνόταν στον alpula θα έβαζα υπογραφή ότι το έγραψε η Ειρήνη!!!Έχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες εδώ μέσα. Ψάχνουν για κάποιο λόγο να βρουν 2 μέρες αν γάμησε ένας LION7 μια άκυρη, επειδή έτυχε αυτή η άκυρη να μπαίνει για 2 μηνες στο φόρουμ. Και προφανώς όπως κάθε Έλληνας γαμιας, αυτοί θα τη γαμουσαν αλύπητα, θα την έκαναν να χύσει 10 φορές κλπ, την ίδια ώρα που όσο έμπαινε στο φόρουμ την προσέγγιζαν σαν φίλη, της κάναν καλαμπουρια, κραζαν όσους της ζηταγαν βυζιά κλπ.
Ξύλο στο μεγάλο διάλειμμα!?Α οκ, έγινε πλάκα τώρα. Καλά οκ...
Έχω κλάσει στο γέλιο με τους μαλάκες εδώ μέσα. Ψάχνουν για κάποιο λόγο να βρουν 2 μέρες αν γάμησε ένας LION7 μια άκυρη, επειδή έτυχε αυτή η άκυρη να μπαίνει για 2 μηνες στο φόρουμ. Και προφανώς όπως κάθε Έλληνας γαμιας, αυτοί θα τη γαμουσαν αλύπητα, θα την έκαναν να χύσει 10 φορές κλπ, την ίδια ώρα που όσο έμπαινε στο φόρουμ την προσέγγιζαν σαν φίλη, της κάναν καλαμπουρια, κραζαν όσους της ζηταγαν βυζιά κλπ.