Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.133
- Πόντοι
- 12.756
πες στον Αλπουλα να μιουταρει δικηγόρο γαμω τον ποινικό κωδικα ολο γαμώο μαλακας ο Χασοδικης τωρα βρηκε να κανει μαθηματα στον Σαντ αν ειναι δυνατον
πες στον Αλπουλα να μιουταρει δικηγόρο γαμω τον ποινικό κωδικα ολο γαμώο μαλακας ο Χασοδικης τωρα βρηκε να κανει μαθηματα στον Σαντ αν ειναι δυνατον
κατσει να καταλαγιασει ο κουρνιαχτος τοτε θα γραψει παλι μια αραδα ο Λεονταςπες στον Αλπουλα να μιουταρει δικηγόρο γαμω τον ποινικό κωδικα ολο γαμώ
ξεκωλιασε,ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ,Αιθερας,ΑΤΙ,Κερβερος ηταν πιστευωΕ ρε και να μη γαμησες ξυλο που εχεις να φας ρε καριολη
Ενταξει, τωρα θα πεσω ησυχοςξεκωλιασε,ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ,Αιθερας,ΑΤΙ,Κερβερος ηταν πιστευω
Το νου του ομως ο μπουστης, θα μαθω, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΩξεκωλιασε,ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ,Αιθερας,ΑΤΙ,Κερβερος ηταν πιστευω
πόσες φορές έχω πέσει έξω?Εγω προβληματιστηκα με την σποντα του Αλπουλα
Εχει γουστο ολο αυτο να ειναι μπαρμπούτσαλο για να δουλεψουνε τον Πουση
Α γεια σου, κανονισε να το χαλασεις.Εγω προβληματιστηκα με την σποντα του Αλπουλα
εσυ αν δεν εχεις κατι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ να γραψεις μην τρως μπαντγουιθ απο το σαητΕγω προβληματιστηκα με την σποντα του Αλπουλα
Εγω προβληματιστηκα με την σποντα του Αλπουλα
αμα ξανακανει λαικ ο Λιονταρος χωρις να γραψει , μπαναρε τον το μουνόπανο , ΜΠΑΝΑΡΕ ΤΟΝπόσες φορές έχω πέσει έξω?
ΠΟΣΕΣ?
είναι φίλος!αμα ξανακανει λαικ ο Λιονταρος χωρις να γραψει , μπαναρε τον το μουνόπανο , ΜΠΑΝΑΡΕ ΤΟΝ
και στειλε μου τον λογαριασμο
με τα ευρω που θα σου στειλω να δεις ποσους φίλους θα κάνειςείναι φίλος!
Αλήθεια!
μοιραζεις λεφτα;με τα ευρω που θα σου στειλω να δεις ποσους φίλους θα κάνεις
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ !!!μοιραζεις λεφτα;
είναι φίλος!
Αλήθεια!
μην κανεις τον μπρουκλη σε τα μας παπαροβιτς
τα λεγομενα Βατραχακεια τοστακιαμην κανεις τον μπρουκλη σε τα μας παπαροβιτς
για ενα κερασμενο καφέ πουλησες την ψυχη σου
τον Αλπουλα θα τον πουλησεις για ενα τοστ τετραγωνο ζαμπον τυρι , ουτε καν γαλοπουλα