Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
τον σινς θα τον καλοπιάσω, απλώς δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω ως μπαρόκ ή ως πρινς ακόματον σινς προσεχε θα σε αποκεφαλισει και λιγο τον σαικοπαθη![]()
τον σινς θα τον καλοπιάσω, απλώς δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω ως μπαρόκ ή ως πρινς ακόματον σινς προσεχε θα σε αποκεφαλισει και λιγο τον σαικοπαθη![]()
μονο το ματσουκι... μπορει και να το ευχαριστηθει δεν ξερειςστα τεχνικά και σοβαρά τώρα να ξέρεις ότι δεν έχουν σέλα αυτά τα μαραφέτια και δεν θα το ευχαριστηθείς!
Αυτό πιάνει. Τα πόδια του αντέχουν την τελική;τι τελική πιάνει το στατικό ποδήλατο για να ακούσω. Εκτός και πήρες κάνα ψόφιο γαιδούρι
και εγώ λατρεία, θα κάνω τα πάντα για εσένα!γιατί? εγώ τον πάω τον αλπούλα![]()
τώρα είναι αργά δηλαδή.κανεις δεν διωχνει κανεναν ... απλος πρεπει να ξερεις πριν ξεκινησεις πλακα σε εισαγωγικα ποιος ειναι αυτος που την εστησες γιατι εχεις πιθανοτητες να ζητησεις διαγραφη μονος σου η να πας κατα δαφνι πλευρα
το εγραψε κιολας εισαι εκτος ηλικιακου του γκρουπτώρα είναι αργά δηλαδή.
πήγαινε να ζητήσεις συγγνώμη στο άλλο νήμα και τα μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι μετά!τώρα είναι αργά δηλαδή.
δεν πιστευω να πρεπει να κανει και μετανοια??? γιατι δεν ξερει πως αντιδρας μην εχουμε τιποτα περιεργα μεταπήγαινε να ζητήσεις συγγνώμη στο άλλο νήμα και τα μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι μετά!
σαν πολιτισμένοι είναι ΘΑ μιλάμε.πήγαινε να ζητήσεις συγγνώμη στο άλλο νήμα και τα μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι μετά!
Στα θέματα αρθρώσεων πάντα συνιστούν ποδήλατο, γιατί θεωρείται μικρότερης καταπόνησης από το τρέξιμο, ΑΡΚΕΙ να είσαι σε θέση να το ρυθμίσεις σωστά. Αλλιώς δώρον άδωρον και το ποδήλατο.εντυπωση μου κανει που προτιμα ποδηλατο
τα κυτεί αίμα? για καθοδήγησέ με βήμα βήμα μη γίνει λάθοςδεν πιστευω να πρεπει να κανει και μετανοια??? γιατι δεν ξερει πως αντιδρας μην εχουμε τιποτα περιεργα μετα
δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβας με τους συγγενείς μου?σαν πολιτισμένοι είναι ΘΑ μιλάμε.
ΤΑ μιλάμε είναι σαν γύφτοι λολ
ναι μου είπε σωστό ύψος στη σέλα και σωστή γωνία με τα πετάλ. Κάνει χρόνια ποδήλατο και αυτόςΣτα θέματα αρθρώσεων πάντα συνιστούν ποδήλατο, γιατί θεωρείται μικρότερης καταπόνησης από το τρέξιμο, ΑΡΚΕΙ να είσαι σε θέση να το ρυθμίσεις σωστά. Αλλιώς δώρον άδωρον και το ποδήλατο.
πως θα το αντέξουμε!Θα λείψω και θα σας λείψω ρε. Θα το δείτε.
ψήνομαι να πάρω. Εδώ μόνο καριόληδες μαζεύεστε πάντως, ούτε ένας δεν βοήθησε που ρώτησα.πως θα το αντέξουμε!
Όταν το παρεις το όχημα έλα να το στρώσεις στο Μενίδι!
Θα σου έχω και καφέ!