TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
αλλος ρουφιανοςστειλε πμ αν ξερεις ποιος ειναι
ευχαριστω
αλλος ρουφιανοςστειλε πμ αν ξερεις ποιος ειναι
ευχαριστω
εμπλεξε ο Πριγκηπαςστειλε πμ αν ξερεις ποιος ειναι
ευχαριστω
Ε μα νομιζει ότι καυλαντιζω..
σε ποιο θρεντ βαλε λινκ να παω να διαβασωρε συ αλπούλα...ρε συ αλπούλα....
σε πείραξα σε ένα θρέντ και τώρα θα τρέχεις σκυλί πίσω μου? σεβάσου τα γαλόνια σου τουλάχιστον
πόσο κρατάει δηλαδή μέχρι να πρέπει να αλλαχτεί?να σου πω εγω φιλε ενα πλεονεκτημα ..οταν πρεπει να αλλαξεις την μπαταρια την γαμησες πανακριβη... οποτε για να την πληρωσεις βγαινεις στο κλαρι... συμπερασμα το ηλ.ποδηλατο συνισταται για τα δροσερα αγορια
ραντεβου θανατου θα παιξει πιθανονσε ποιο θρεντ βαλε λινκ να παω να διαβασω
ισως να μην ηταν πειραγμα
φιλε αν δεν ξερεις τους αγραφους κανονισμους του φορουμ . ας προσεχεςρε συ αλπούλα...ρε συ αλπούλα....
σε πείραξα σε ένα θρέντ και τώρα θα τρέχεις σκυλί πίσω μου? σεβάσου τα γαλόνια σου τουλάχιστον
Μωρή γριά εδώ δεν σεβάστηκες τον εαυτό σου!ρε συ αλπούλα...ρε συ αλπούλα....
πολυ ενδιαφερον δειχνειςπόσο κρατάει δηλαδή μέχρι να πρέπει να αλλαχτεί?
γιατί? εγώ τον πάω τον αλπούλαραντεβου θανατου θα παιξει πιθανον![]()
![]()
τι τον πας γαμιοντας???Μωρή γριά εδώ δεν σεβάστηκες τον εαυτό σου!
Σε ακολουθώ γιατί σε πάω!
τραβα να γυμναστεις ρε μαλακα εσυ και μην γραφεις αλλο το βραδυ παλιραντεβου θανατου θα παιξει πιθανον![]()
![]()
τι γυμναστικη σαν του γκλομπεαρχητραβα να γυμναστεις ρε μαλακα εσυ και μην γραφεις αλλο το βραδυ παλι![]()
ωχχχχχ τι με βρήκε. Θα με διώξουν αυτοί στο τέλος. Τι έκανα και σωρεύονται οχτροί ήθελα να ήξεραεμπλεξε ο Πριγκηπας![]()
έεεετσι!!!τι τον πας γαμιοντας???
τον σινς προσεχε θα σε αποκεφαλισει και λιγο τον σαικοπαθηωχχχχχ τι με βρήκε. Θα με διώξουν αυτοί στο τέλος. Τι έκανα και σωρεύονται οχτροί ήθελα να ήξερα
θα σου στειλω όταν έρθει η ώρα αλλά να ξέρεις ότι αυτό που λατρεύει είναι σε κάθε post του να γράφεις απο κάτω ότι σου κατέβει στο μυαλό!στειλε πμ αν ξερεις ποιος ειναι
ευχαριστω
εσύ ξέρεις τις λεπτομέρειες στα τεχνικά όμωςπολυ ενδιαφερον δειχνεις![]()
στα τεχνικά και σοβαρά τώρα να ξέρεις ότι δεν έχουν σέλα αυτά τα μαραφέτια και δεν θα το ευχαριστηθείς!εσύ ξέρεις τις λεπτομέρειες στα τεχνικά όμως
κανεις δεν διωχνει κανεναν ... απλος πρεπει να ξερεις πριν ξεκινησεις πλακα σε εισαγωγικα ποιος ειναι αυτος που την εστησες γιατι εχεις πιθανοτητες να ζητησεις διαγραφη μονος σου η να πας κατα δαφνι πλευραωχχχχχ τι με βρήκε. Θα με διώξουν αυτοί στο τέλος. Τι έκανα και σωρεύονται οχτροί ήθελα να ήξερα