ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.587
- Πόντοι
- 5.006
Τίποτα κυριε να είσαστε πιο επιεικής.τι εννοείτε???
Τίποτα κυριε να είσαστε πιο επιεικής.τι εννοείτε???
βεβαια φιλε μου καποιοι θελουν πολυ πουτσα οπως ο χθεσινοςΤίποτα κυριε να είσαστε πιο επιεικής.
Ναι σίγουρα,αυτός ηθελε καραπουτσαβεβαια φιλε μου καποιοι θελουν πολυ πουτσα οπως ο χθεσινος
τι εγινε με αυτον τον κλαψα? τον εφυγαν επιτελους?βεβαια φιλε μου καποιοι θελουν πολυ πουτσα οπως ο χθεσινος
σε ποιόν?Τίποτα κυριε να είσαστε πιο επιεικής.
μεχρι και απειλητικο μυνημα μου εστειλε να βρεθουμε μονοι μας η με παρεα δεν ξερει οτι αν πηγαινα θα επρεπε να βρει ελικοπτερο να φυγει ..οχι τιποτα αλλο ο μπαμπης κανει διακοπες στους κορυδαλλιους νησουςΝαι σίγουρα,αυτός ηθελε καραπουτσα
εννεοίται!τι εγινε με αυτον τον κλαψα? τον εφυγαν επιτελους?
φιλε χθες εκεινη την ωρα ειχε πολυ ζεστη και ο αντι τον εστειλε για ιαματικα μπανιατι εγινε με αυτον τον κλαψα? τον εφυγαν επιτελους?
καλο του εκαναν και ας μην το καταλαβε χαχαεννεοίται!
βρηκε άνθρωπο να τα βάλει..μεχρι και απειλητικο μυνημα μου εστειλε να βρεθουμε μονοι μας η με παρεα δεν ξερει οτι αν πηγαινα θα επρεπε να βρει ελικοπτερο να φυγει ..οχι τιποτα αλλο ο μπαμπης κανει διακοπες στους κορυδαλλιους νησους
παρατηρω παντως οτι σε σχεση με παλια οι κλωνοι που μαλακιζονται καθαριζονται πολυ γρηγοραφιλε χθες εκεινη την ωρα ειχε πολυ ζεστη και ο αντι τον εστειλε για ιαματικα μπανια
παρατηρω παντως οτι σε σχεση με παλια οι κλωνοι που μαλακιζονται καθαριζονται πολυ γρηγορα
Τίποτα άστο μαν πλάκα κάνω.σε ποιόν?
μην με παρεξηγείς, ξύπνησα με πονοκέφαλο!Τίποτα άστο μαν πλάκα κάνω.
Τι έγινε μαν;μην με παρεξηγείς, ξύπνησα με πονοκέφαλο!
Με άκουσε όλη η γειτονιά χθες το βράδυ!
οχι τιποτα αλλο ειμασταν λεει και γνωστοι φιλαρακια εγω ομως δεν γαμαω πουστρακια αν βεβαια εξερεσεις τον τζιμμη που ομως ειναι ενεργητικοςβρηκε άνθρωπο να τα βάλει..
ΜΟΝΟ ενεργητικος ο ημιτρελος φιλος μαςοχι τιποτα αλλο ειμασταν λεει και γνωστοι φιλαρακια εγω ομως δεν γαμαω πουστρακια αν βεβαια εξερεσεις τον τζιμμη που ομως ειναι ενεργητικος
τι και εσκουζες εσυ η γκομεναμην με παρεξηγείς, ξύπνησα με πονοκέφαλο!
Με άκουσε όλη η γειτονιά χθες το βράδυ!