TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με κοκα?γαμησετα το μουνακι ρε τζαμπα εντελως ετρωγε και πατατακια πριν φουνταρει
με κοκα?γαμησετα το μουνακι ρε τζαμπα εντελως ετρωγε και πατατακια πριν φουνταρει
ξερω και γω...δεν ξανα τρωω κοκκινα λεις παντωςμε κοκα?
μπορει φιλε καποιος ναα την εστειλε για χορταξερω και γω...δεν ξανα τρωω κοκκινα λεις παντως
ελα ντε ποιος τρωει πατατακια πριν φουνταρει απο 22 οροφουςμπορει φιλε καποιος ναα την εστειλε για χορτα
στανταρ καποιος την εφαγε ειδικα εκει περα αντε βρες ακρηελα ντε ποιος τρωει πατατακια πριν φουνταρει απο 22 οροφους
λες το ψυκακι ο δικος της;ελα ντε ποιος τρωει πατατακια πριν φουνταρει απο 22 οροφους
εκτος αν την εφαγε ο τζιμμης γιατι ετοιμαζεται να γυρισει τσοντα και την ειχε δει ανταγωνιστηκαλες το ψυκακι ο δικος της;
αν ηταν ελλαδα θα αναλαμβανε το εγκληματικο τμημα του σαιτ και θα τον δενανε τον αρχιδι..λες το ψυκακι ο δικος της;
πλακα πλακα να ξερεις φιλε μου η ελλαδα εχει καλα εκπαιδευμένους μπατσους καποιους λιγουςαν ηταν ελλαδα θα αναλαμβανε το εγκληματικο τμημα του σαιτ και θα τον δενανε τον αρχιδι..
τωρα ακλαφτη θα παει
eμεις μπορουσαμε να τους δωσουμε την λυση , αλλα αυτοι δεν θελουν να συνεργαστουν για να μην γινουν ξεφτιλααν ηταν ελλαδα θα αναλαμβανε το εγκληματικο τμημα του σαιτ και θα τον δενανε τον αρχιδι..
τωρα ακλαφτη θα παει
ρε μαλακα ολοι οι πρεζακηδες -τρελοι ανδρες και γυναικες σουλατσαρουν ελευθερα παντου...ξες τι εχω δει ;γαμησε τα..eμεις μπορουσαμε να τους δωσουμε την λυση , αλλα αυτοι δεν θελουν να συνεργαστουν για να μην γινουν ξεφτιλα
τι φαση σημερα ο αλλος βγηκε με ματσετα στου ζωγραφου και νομιζε οτι ανοιγε δρομο στην ζουγκλα ....
και μετα μου λετε εμενα γιατι κυκλοφορώ ρε μαλακες μεσα στο αρμα με το κλιματιστικο και δεν ανοιγω ουτε παραθυρο
ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
θωρακισε το θωρακισε το πριν ληξουν οι επιταγεςeμεις μπορουσαμε να τους δωσουμε την λυση , αλλα αυτοι δεν θελουν να συνεργαστουν για να μην γινουν ξεφτιλα
τι φαση σημερα ο αλλος βγηκε με ματσετα στου ζωγραφου και νομιζε οτι ανοιγε δρομο στην ζουγκλα ....
και μετα μου λετε εμενα γιατι κυκλοφορώ ρε μαλακες μεσα στο αρμα με το κλιματιστικο και δεν ανοιγω ουτε παραθυρο
ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
δεν ειδα εχουμε λινγκ?eμεις μπορουσαμε να τους δωσουμε την λυση , αλλα αυτοι δεν θελουν να συνεργαστουν για να μην γινουν ξεφτιλα
ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
πρωτο θεμα μπες πρωτη ειδησηδεν ειδα εχουμε λινγκ?
το πιο ασφαλες μέρος ειναι εδω μεσα.ρε μαλακα ολοι οι πρεζακηδες -τρελοι ανδρες και γυναικες σουλατσαρουν ελευθερα παντου...ξες τι εχω δει ;γαμησε τα..