Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
χοληστερίνες τριγλυκερίδια στα ύψηΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ρε σαπακι απο καρδια η εγκεφαλικο σαπιομουνη ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ![]()
![]()
χοληστερίνες τριγλυκερίδια στα ύψηΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ρε σαπακι απο καρδια η εγκεφαλικο σαπιομουνη ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ![]()
![]()
εισαι μαλακας και εσυ σαν τον αλλον τον ταλαιπωρο με τα ποδηλαταΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ρε σαπακι απο καρδια η εγκεφαλικο σαπιομουνη ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ![]()
![]()
ξεκίνα την με 500 φουλ προγραμμα και φτασε μαξ 1500 , αλλα πρεπει να ερθει στο χώρο μου
τι τελική πιάνει το στατικό ποδήλατο για να ακούσω. Εκτός και πήρες κάνα ψόφιο γαιδούριεισαι μαλακας και εσυ σαν τον αλλον τον ταλαιπωρο με τα ποδηλατα
τρωω τα καλυτερα, οχι σαβουρες οπως τρως εσυ
εχω τα οργανακια μου σπιτι να κανω γυμναστικούλα
διαδρομο κανονικα και στατικο ποδηλατο με TV απεναντι να χαζευω
και αμα βαρεθω βρισκω και ενα ωραιο μουνακι να μου κανει personal και ειμαι κομπλε
εσεις τρεχετε μαλακες με τα ποδήλατα σαν τους ταχυδρομους μεσα στο καυσαεριο , καντε κωλιές με το πισω φρενο , και να νομιζετε οτι ειστε στην Ολλανδια
σκωληκα και εγω μηχανηματα σπιτι εχω γαμω την σκονη των οστων σου....παλι καλα που κατι κανεις..εισαι μαλακας και εσυ σαν τον αλλον τον ταλαιπωρο με τα ποδηλατα
τρωω τα καλυτερα, οχι σαβουρες οπως τρως εσυ
εχω τα οργανακια μου σπιτι να κανω γυμναστικούλα
διαδρομο κανονικα και στατικο ποδηλατο με TV απεναντι να χαζευω
και αμα βαρεθω βρισκω και ενα ωραιο μουνακι να μου κανει personal και ειμαι κομπλε
εσεις τρεχετε μαλακες με τα ποδήλατα σαν τους ταχυδρομους μεσα στο καυσαεριο , καντε κωλιές με το πισω φρενο , και να νομιζετε οτι ειστε στην Ολλανδια
Ακου Πριγκχοληστερίνες τριγλυκερίδια στα ύψη
μου ειπε ο Μπραμπ να το παω Kαταραμενο για φιλτρο - προγραμμα - τελικο , stage 1τι τελική πιάνει το στατικό ποδήλατο για να ακούσω. Εκτός και πήρες κάνα ψόφιο γαιδούρι
στον ράοπαο πες τα που νομίζει ότι ο χοντρός έχει φράγκα λολΑκου Πριγκ
Ολοι αυτοι που εχουν καποια καλα φραγκα και δεν ειναι ηλιθιοι με απωθημενα προβολης κτλ , εχουν 2 ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
1. δεν ειναι χοντροι
2. δεν ειναι πολυτεκνοι
Μονο που εσυ τα πηρες απο το LIDL και καμια μερα θα σε σκοτωσουν , θα κοπει κανα συρματοσχοινο και δεν θα εχει προλαβει να πιεις το Λαγκαβουλινσκωληκα και εγω μηχανηματα σπιτι εχω γαμω την σκονη των οστων σου....παλι καλα που κατι κανεις..![]()
σαν την ποδηλατάδα στο βουνό δεν έχεισκωληκα και εγω μηχανηματα σπιτι εχω γαμω την σκονη των οστων σου....παλι καλα που κατι κανεις..![]()
κετλερ εχω γαμιολα ΚΕΤΛΕΡ.....ΟΛΑ πολυμηχανημα,παγκο,κοιλιακους,βαρακια μονο δεν ειναι ξεκωλιαρη ημιθανη χοληστερινακιαΜονο που εσυ τα πηρες απο το LIDL και καμια μερα θα σε σκοτωσουν , θα κοπει κανα συρματοσχοινο και δεν θα εχει προλαβει να πιεις το Λαγκαβουλιν
ενω τα δικα μου ειναι Technogym![]()
Δεν διαβασες καλα αυτο που εγραψα !! λεω δεν εχουν απωθημενα προβολης κτλστον ράοπαο πες τα που νομίζει ότι ο χοντρός έχει φράγκα λολ
ισχυει αλλα ΔΕΝ μπορω να κανω ποδηλατο αν και υπαρχει στο σπιτισαν την ποδηλατάδα στο βουνό δεν έχει
Απο μπουκα η ριφιφι τυπε τα βρηκες ?κετλερ εχω γαμιολα ΚΕΤΛΕΡ.....ΟΛΑ πολυμηχανημα,παγκο,κοιλιακους,βαρακια μονο δεν ειναι ξεκωλιαρη ημιθανη χοληστερινακια![]()
![]()
![]()
μηπως επειδη ξεχνας να βγαλεις το στραπον απο το κωλο σου ?ισχυει αλλα ΔΕΝ μπορω να κανω ποδηλατο αν και υπαρχει στο σπιτι
τα αγορασα φαντασμενο πουστρι τα αγορασα...καθε χρονο συντηρηση πληρωνω πενηνταρικα και για αλλη μια φορα ο ΜΙΘΩΤΟΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ και σε αφησε χυμενο κουφαριΑπο μπουκα η ριφιφι τυπε τα βρηκες ?
τσακω μελι-λαδι παραγωγης μουμηπως επειδη ξεχνας να βγαλεις το στραπον απο το κωλο σου ?![]()
ποσες δοσεις χρωστας ακομα ?τα αγορασα φαντασμενο πουστρι τα αγορασα...καθε χρονο συντηρηση πληρωνω πενηνταρικα και για αλλη μια φορα ο ΜΙΘΩΤΟΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ και σε αφησε χυμενο κουφαρι![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τσακω μελι-λαδι παραγωγης μου![]()
παγκουι ΟΛΑ τσακω τωρα γαμημενε δοσατζηποσες δοσεις χρωστας ακομα ?![]()
![]()
τοτε που επαιρνες 500 ευρω παραπανω δηλαδη τα πηρες .....παγκουι ΟΛΑ τσακω τωρα γαμημενε δοσατζη![]()