brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.898
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε προβλέπω να τσαντίζεται που του βαλες μπροστά καλάθι
Τυπε προβλέπω να τσαντίζεται που του βαλες μπροστά καλάθι
βολεύουν στα ψώνια αλλά σίγουρα όχι στην οδήγησηΤυπε προβλέπω να τσαντίζεται που του βαλες μπροστά καλάθι
Έχει πολύ πλάκα δε, ότι ο πανταχού παρών Barock, ουδέποτε μου απάντησε εχθές. Μπήκε, είπε μία καλησπέρα και βγήκεσινς προσπάθησα να σε αποδομήσω για να μην πιστέψει κανείς ότι με ανακάλυψες αλλά δεν τα κατάφερα οπότε καταθέτω τα όπλα. Κανείς δεν πρέπει να τα βάζει με το ένστικτο.
γιατι δεν με χαιρετας;![]()
Είναι αφαιρούμενο, αλλά θα τον βολέψει για το νεράκι του και τα Cream CrackersΤυπε προβλέπω να τσαντίζεται που του βαλες μπροστά καλάθι
nomiza ψοφησες εμαθα κατι ασχημα μαντατα για εναν λεφτα στην ΒουλαΓεια σου μαλάκα
![]()
![]()
![]()
περπαταμε,σηκωνουμε βαρη αλλα ΟΧΙ ποδηλαταόλοι χοντρομπάλες είστε κανείς δεν ξέρει από ποδήλατα?
όλοι πάμε σουπερμάρκετπερπαταμε,σηκωνουμε βαρη αλλα ΟΧΙ ποδηλατα![]()
πηγα σημερα οταν ημουν δουλεια ψωνισα για Πασχαλια,προμηθειες κομπλε ειμαιόλοι πάμε σουπερμάρκετ
Κλασσικός Barock. Μηχανές, αυτοκίνητα και τώρα ποδήλαταόλοι χοντρομπάλες είστε κανείς δεν ξέρει από ποδήλατα?
Εγω ειμαι Γλυφαδα μισθωτε , αλλα που να ξερεις εσυ , κατω απο την Βουλιαγμενης δεν εχεις κατεβειnomiza ψοφησες εμαθα κατι ασχημα μαντατα για εναν λεφτα στην Βουλα![]()
![]()
το ξερω τσαπο αλλα μπορει αυτο να ηταν το κρυσφηγετο σου που εσπασες το βραχιολι...οπως και να εχει αναστατωθηκα μην τεζαρες αλλα ολα οκ εισαι παλι εδω να σπας μπαλες και να ρουφας σπερμαΕγω ειμαι Γλυφαδα μισθωτε , αλλα που να ξερεις εσυ , κατω απο την Βουλιαγμενης δεν εχεις κατεβει
γιατι ρε τυπε να ταλαιπωρηθουμε ??όλοι χοντρομπάλες είστε κανείς δεν ξέρει από ποδήλατα?
για σένα νοιάσου και γυμνάσου!γιατι ρε τυπε να ταλαιπωρηθουμε ??
για μαλακες ψαχνεις ?
εχουμε λεφτα , βαζουμε βενζινη , ειμαστε στον κλιματισμο , δερματινο καθισμα με μασαζ , γυρίζεις μιζα, αυτοματο , ξαπλα χαζευεις μουνια μεσα απο το τεχνικό σου κλιμα
κατσε εσυ με την σελα στο κωλο, να ιδρωνεις σαν μαλακας και να τρως το καυσαεριο στην μουρη !!
ρε κοιτα κατι τυποι που τους αρεσει η ταλαιπωρία
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ρε σαπακι απο καρδια η εγκεφαλικο σαπιομουνη ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣγιατι ρε τυπε να ταλαιπωρηθουμε ??
για μαλακες ψαχνεις ?
εχουμε λεφτα , βαζουμε βενζινη , ειμαστε στον κλιματισμο , δερματινο καθισμα με μασαζ , γυρίζεις μιζα, αυτοματο , ξαπλα χαζευεις μουνια μεσα απο το τεχνικό σου κλιμα
κατσε εσυ με την σελα στο κωλο, να ιδρωνεις σαν μαλακας και να τρως το καυσαεριο στην μουρη !!
ρε κοιτα κατι τυπους που τους αρεσει η ταλαιπωρία
Βουλιαγμενη εχω γαμω τα κρησφύγετατο ξερω τσαπο αλλα μπορει αυτο να ηταν το κρυσφηγετο σου που εσπασες το βραχιολι...οπως και να εχει αναστατωθηκα μην τεζαρες αλλα ολα οκ εισαι παλι εδω να σπας μπαλες και να ρουφας σπερμα![]()