celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.953
- Πόντοι
- 6.056
και αυτη ειναι γραμμενη σίγουρα
παρατησε ?? δεν νομίζω
και αυτη ειναι γραμμενη σίγουρα
παρατησε ?? δεν νομίζω
Πιστώσειςτωρα που μου το θυμισες πρεπει να ειμαι γραμμένος και σε κανα 2 γυμναστηρια
πρεπει να δω την πιστωτική τις χρεώσεις
Έκλασε ταιριάζει καλύτερα;παρατησε ?? δεν νομίζω
αλλος λογιστης και εσυΠιστώσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έκλασε ταιριάζει καλύτερα;
Ξέρω πώς λέγονται οι κινήσεις μιας κάρτας ανά κατηγορία, άρα είμαι λογιστής. Λογική pussy και πιο κάτωαλλος λογιστης και εσυ
πρεπει να ειναι το πιο διαδεδομένο επαγγελμα στα μελη του μπου
να πουμε του Αντισθενη να κανει μια συνεργασια με το Taxheaven
χρεωσεις στην πιστωση σου ακουγεται καλυτερα ?
δεν υπαρχει ανθρωπος που να κοιταει τον λογαριασμό της πιστωτικης και να λεει - Ας δω τις πιστωσεις μου... ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΞέρω πώς λέγονται οι κινήσεις μιας κάρτας ανά κατηγορία, άρα είμαι λογιστής. Λογική pussy και πιο κάτω
Πήγα στις 5 το απόγευμα για μπάνιο και γύρισα 10:30 το βράδυ!
Τι ώραια που ήταν!!!
Πωπω κρεβατομουρμούρα! Δέξου αυτό που λέω και πάμε παρακάτωδεν υπαρχει ανθρωπος που να κοιταει τον λογαριασμό της πιστωτικης και να λεει - Ας δω τις πιστωσεις μου... ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
ολοι λενε χρεωσεις και αυτο ειναι το διαδεδομένο
και στην εξυπηρετηση που παιρνουν λενε ειδα μια χρεωση στην πιστωτική μου
Τωρα εσυ που ξερεις την λογικη χρεωσης πιστωσης, ποιοι λογαριασμοι κλεινουν με ποιους , επισης τις ομαδες λογαριασμων , πες μας οτι θες οτι εισαι
μου μην λες εμενα για Πουσυ , δεν σε παιρνει
Βραδινό καλύτερο.Το πιο ωραίο μπάνιο.
Το απογευματινό +++
Κλώνε μου είναι και ο Νίπλης κλώνος μας?μην μου στεναχωρειτε τον Νιπλη ρε μαλακες...εχει τον καημο του με την κοκα κολα ζιρο του λετε και μαλακιες
δεν αποφανθηκε ο Σαντ ακομα περιμενω την αποψη-αποφαση τουΚλώνε μου είναι και ο Νίπλης κλώνος μας?
Βραδινό καλύτερο.
Τάκαρε τι κάνει η πεθερά?ο νιπλης την ειχε βασιλισσα...την εκανε κυρια...αλλα αυτη η αχαριστη δεν τα αναγνωρισε ολα αυτα...
ο νιπλης ηταν κυριος...σπιτι, δουλεια, δικαστηρια, σπιτι, ηταν ολη την μερα, για να μην της λειψει τιποτα...
μεχρι που αγανακτησε ο νιπλης και την εστειλε πακετο στην μανα της
του γαμαει τα πρεκια...τιγκα στα καρουμπαλα ειναιΤάκαρε τι κάνει η πεθερά?
Θα θέλει ο Τάκης να δει το Γιούρο και η πεθερά δεν τον αφήνειτου γαμαει τα πρεκια...τιγκα στα καρουμπαλα ειναι
εχει βρει την λυση..λεει οτι παει να ετοιμασει εξωδικα και παει στον καφενε και βλεπει τους αγωνεςΘα θέλει ο Τάκης να δει το Γιούρο και η πεθερά δεν τον αφήνει
Πάει και μπλέκει με μουνοπανα σαν κι εσένα που θέλουν να τις πλασάρουν καινούργια αυτοκίνητα που καίνε 14 λίτρα να καταστραφούνε να καταστραφούνεκαι αυτη ειναι γραμμενη σίγουρα
παρατησε ?? δεν νομίζω
Θεος φυλαξοιΟ νιπλης είναι δικηγόρος?