athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
δυο διπλους ενας εξτρα λαρτζκαφές νο...?
δυο διπλους ενας εξτρα λαρτζκαφές νο...?
Τι εννοεις?Δεν εχεις καβατζα?Στην αναγκη ελληνικο στο μπρικιμου τελειωνει ο καφες
δίνεις εξεταστική??δυο διπλους ενας εξτρα λαρτζ
Κλώνε μου!δυο διπλους ενας εξτρα λαρτζ
υ
εχω πιει πολλους και το εντερο με γαμαει απο την ΠαρασκευηΤι εννοεις?Δεν εχεις καβατζα?Στην αναγκη ελληνικο στο μπρικι
Πιες 2-3 ακομα,μαλλον δεν εγινε προσληψη της απαραιτητης καφεϊνης και αρχισε να αντιδρα το εντεροεχω πιει πολλους και το εντερο με γαμαει απο την Παρασκευη
Πιες 2-3 ακομα,μαλλον δεν εγινε προσληψη της απαραιτητης καφεϊνης και αρχισε να αντιδρα το εντερο
Έλα έχεις γαμηθει κάνε κράτη ρε συ.εχω πιει πολλους και το εντερο με γαμαει απο την Παρασκευη
γαμω το σπιτι του απο τα χειροτερα πραγματα ειναι ....κοβω τα παντα και αυτο εκει με γαμαει..ε μια δυο τρεις το γραφω στα αρχιδια μου αφου οτι και να κανω με ποναΠιες 2-3 ακομα,μαλλον δεν εγινε προσληψη της απαραιτητης καφεϊνης και αρχισε να αντιδρα το εντερο
μου εχει σπασει τα νευραΈλα έχεις γαμηθει κάνε κράτη ρε συ.
ειμαι μεσημερι δουλεια αυτην την εβδομαδα...Αθηναιε αλλαξες βάρδια;για την άλλη βδομάδα η μάσα στης Μαρίκας;
Σε καταλαβαίνω μαν.γαμω το σπιτι του απο τα χειροτερα πραγματα ειναι ....κοβω τα παντα και αυτο εκει με γαμαει..ε μια δυο τρεις το γραφω στα αρχιδια μου αφου οτι και να κανω με πονα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μου εχει σπασει τα νευρα
Και σχολάς;ειμαι μεσημερι δουλεια αυτην την εβδομαδα...
8-9-10 αναλογα...απο την αλλη βρισκομαστε αν θετε αυτη τη βδομαδα ειμαι οφ εγω λογω δουλειαςΣε καταλαβαίνω μαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σχολάς;
Ναι οκ την άλλη βδομάδα.γιστι ο τζιμαρας θέλει νωρίς γιατί πέφτει σε λήθαργο μετά.8-9-10 αναλογα...απο την αλλη βρισκομαστε αν θετε αυτη τη βδομαδα ειμαι οφ εγω λογω δουλειας
να σκαψει ενα λακο,να μπει μεσα και θα τον σκεπασω εγωΝαι οκ την άλλη βδομάδα.γιστι ο τζιμαρας θέλει νωρίς γιατί πέφτει σε λήθαργο μετά.
να σκαψει ενα λακο,να μπει μεσα και θα τον σκεπασω εγω
τωρα που μου το θυμισες πρεπει να ειμαι γραμμένος και σε κανα 2 γυμναστηριαΝομιζα στελνεις ανθρωπο στο γυμναστηριο να γυμναστει δτη θεση σου,απορω πως δεν το σκεφτηκες
Η πρώην που σε παράτησε είναι γραμμενη η πρώηντωρα που μου το θυμισες πρεπει να ειμαι γραμμένος και σε κανα 2 γυμναστηρια
πρεπει να δω την πιστωτική τις χρεώσεις
και αυτη ειναι γραμμενη σίγουραΗ πρώην που σε παράτησε είναι γραμμενη η πρώην