Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
λες να μας παει αιμα?ολα αλλιωμενα ειναι και φρεσκοληγμενα 06/18
λες να μας παει αιμα?ολα αλλιωμενα ειναι και φρεσκοληγμενα 06/18
κανονιστε γιατι θα σας βαλει να ποτισετε τα προβοσκιδουχαλες να μας παει αιμα?
υπομονή λέω να ανοίξω ένα νυμα...τοσο μουνης ειναι? για πες τι σου εκανε?
οτι πρεπει για την δυσκοιλιότητα ...ολα αλλιωμενα ειναι και φρεσκοληγμενα 06/18
φρεσκαδούρα είσαι λέμε!!!Aνανεωμενος μετα απο απογευματινο διωρο υπνακο ειμαι παλι κοντα σας
εχει βαλει και τα φιλετα του και εχει στρωσει επιδερματιδαφρεσκαδούρα είσαι λέμε!!!
κάθε άντρας πρέπει να είναι metrosexualεχει βαλει και τα φιλετα του και εχει στρωσει επιδερματιδα
εγω μικρη την εχω τι μετρα λες εσυ εχω στην δουλεια ενα πτυσσομενο 5 μετρο κανει δουλεια??κάθε άντρας πρέπει να είναι metrosexual
μισο να σου φερω και τον γκλομπεαρχη να κλεισεις σαν αντραςειμαι φρεσκος,καυλωμενος,ξυρισμενος και με καφεδαρα μονοποικιλιακη Γουατεμαλας
δεν θελω να τον δω στα ματια μου τον τρανσφορμικο ΓΑΜΙΟΛΑμισο να σου φερω και τον γκλομπεαρχη να κλεισεις σαν αντρας
τον ακοινωνειτο ρε ουτε καλο μηνα τιποτα ...ποτε θα τρελλαθω και θα τον πηδηξω στα αληθειαδεν θελω να τον δω στα ματια μου τον τρανσφορμικο ΓΑΜΙΟΛΑ
να σταξει 2 δαχτυλα στον πατο του και αφου ανοιξει η σουφρα του να παρει ενα μπουκαλι κοκα κολα και να την χωσει απο τον πατο σουφριδιτον ακοινωνειτο ρε ουτε καλο μηνα τιποτα ...ποτε θα τρελλαθω και θα τον πηδηξω στα αληθεια
να σταξει 2 δαχτυλα στον πατο του και αφου ανοιξει η σουφρα του να παρει ενα μπουκαλι κοκα κολα και να την χωσει απο τον πατο σουφριδι
νιπλαρε το μικρο ειναι κανα τετοιο?σημερα εγραψε το κοντερ 43 σε καποιες φασεις στην Λαμπρακη
ημουν με το μικρό , φουλ κλιματιστικο, πηρα το χαμηλο σημερα για να βλεπω και κανα κωλο σε ευθεια γραμμη , γιατι με το ψηλο εχανα τα μουνια
ωραιο το μικρο , κλιματιστικό καλό , μυριζει καινουργίλα , ηχοσυστημα καλο , χρωμα περναει απαρατηρητο , κοινος θνητος
στο σαξο ρε μαλακα βαζω μπιμπλιτσεκι στον αναπτηρα και φορτιζει τσακ μπαμεχει και επαγωγικη φορτιση κινητου , το πετας μπροστα στο χωρο που εχει και φορτίζει κιολας, γαμα καλωδια γαματα ολα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ