TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε φιλε μην ασχολεισε με τον καμμενο δεν εχει αφησει φλατζα για φλατζαΤι εννοείς ?
ρε φιλε μην ασχολεισε με τον καμμενο δεν εχει αφησει φλατζα για φλατζαΤι εννοείς ?
αφου πηγε ο δασκαλος οι μαθητες ακολουθουνΟλοι οι μπουστηδες παραλια!!!
ετσι οπως το ειπες νομιζα θα βγαλεις λογω υμνωντας τον πουσυΚαλημέρες και καλό μήνα σε όλα τα καλά παιδιά του thread!!!
Τιμή και δόξα στον Κύριο Γουίλις Κάριερ!!!
τον Κύριο που ανακάλυψε το aic condition υμνώ!ετσι οπως το ειπες νομιζα θα βγαλεις λογω υμνωντας τον πουσυ
σημερα θα καουν τα καρβουνατον Κύριο που ανακάλυψε το aic condition υμνώ!
Θα βάλεις φουφου;σημερα θα καουν τα καρβουνα
Θα βάλεις φουφου;
βαλε τον τζιμμη να σου δειξει το πουλακι του που ειναι βια στα 1434 δείχνει το αμάξι τώρα... άρα μεσημέρι πάνω από 40
ΤΙ??? Βαζει πλεμπαιους μεσα στην αμαξαρα? Παει χαλασε κ αυτος5 ευρω ζηταει πτωση σημαιας ο μεγιστανας για να μπει να αραξει σημερα κανας ανθρωπος στο θηριωεδες τζιπ για κανα δεκαλεπτο να δροσιστει
το μονο θεμα που θα εχεις ειναι οτι θα αποκτησεις μονιμο χωρο στην λεωφ.αλεξανδρας ...κατι τετοιους μαλακες περιμενουν και αυτοι να κανουν σεφτεεστειλα το πεος μ σε μια και ειπε θα μ κανει καταγγελια στη διωξη
λετε να εχω θεματα?
θα σου πω εγω τον τσιμπανε και του κανουν τιο γνωστο τεστ περνουν ενα μικρο λαμπακι το βιδωνουν στον κωλο του και μετα το βαζουν στην πριζα αν αναψει εχει θεμα μετα επεμβαινει ο αλεξθα μας πει ο αλεξ καπου εδω ειναι
τι λεει με το κομενακι;την σειρα την ξεκινησες;θα μας πει ο αλεξ καπου εδω ειναι
θα συλληφθεις για μικροποσοτητα πεους τυπεεστειλα το πεος μ σε μια και ειπε θα μ κανει καταγγελια στη διωξη
λετε να εχω θεματα?
υποπτη ησυχια κατι μου ετοιμαζει πιστευωτι λεει με το κομενακι;την σειρα την ξεκινησες;