Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
satanila και αυτος?σε μπερδεψε η καραφλα στο κουτελο μπροστα,θα μπορουσε να ειναι,αλλα οχι.
ειναι ο Ιαπετος μεγαλη μορφη.
satanila και αυτος?σε μπερδεψε η καραφλα στο κουτελο μπροστα,θα μπορουσε να ειναι,αλλα οχι.
satanila και αυτος?
ειμαι δοσμενος αλλου λυπαμαισε μπερδεψε η καραφλα στο κουτελο μπροστα,θα μπορουσε να ειναι,αλλα οχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα με συγχωρεις,εμεις αγαπαμε Αθηναιο.
φιλε πρωτευουσιανε πολυ ζεστη σημερα να κακονισω κανα μπανακι τι λες??ρε ΜΟΥΝΙ...
θα κανω σε λιγο χαμαμ στο κεντροφιλε πρωτευουσιανε πολυ ζεστη σημερα να κακονισω κανα μπανακι τι λες??
το παντοφλακια μη ξεχάσεις.φιλε πρωτευουσιανε πολυ ζεστη σημερα να κακονισω κανα μπανακι τι λες??
σουφραμιδολ πηγα και αγορασα για να μην πονεσειτο παντοφλακια μη ξεχάσεις.
σουφραμιδολ πηγα και αγορασα για να μην πονεσει
κανει το παφωνι δεν απανταει ..... με βλεπω να πηγαινω απο εκει
Ναι παραμύθι άσε να περνει μου λέει χθες.κανει το παφωνι δεν απανταει ..... με βλεπω να πηγαινω απο εκει
καλα καλα πες τουυυυυυυυυυυυυυΝαι παραμύθι άσε να περνει μου λέει χθες.
Ρε το λαμογιο.προχθες ήρθε να δει την άλλη όμως.οπου θέλει έρχεται.καλα καλα πες τουυυυυυυυυυυυυυ
ετσι οταν ειναι να γαμησει τρεχονταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΡε το λαμογιο.προχθες ήρθε να δει την άλλη όμως.οπου θέλει έρχεται.
Πως από δω τυπε;το νιπλη ψαχνεις;
μονο πακιστανος στα φαναρια που καθαριζει τα τζαμια μπορει να βρει τον νιπληΠως από δω τυπε;το νιπλη ψαχνεις;
μονο πακιστανος στα φαναρια που καθαριζει τα τζαμια μπορει να βρει τον νιπλη
Ποιος ειναι ο ασκουμενος Σε τι εργασιακο μεσαιωνα ζουμε?Πες του μολις τελειωσει με την αφισοκολληση να πεταχτει στο Νιπλη να ριξει ενα πλυσιμο στο τζιπΠω με τέτοια ζέστη σκέφτομαι τον Ασκούμενο... μέσα στο λιοπυρι να θυροκολλα εξώδικα....