ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
ναι....θα φυγω απο την δροσια να καει η κωλοτρυπιδα μου μεσημερι
ναι....θα φυγω απο την δροσια να καει η κωλοτρυπιδα μου μεσημερι
καλααααααααα εγω θα παω απο εκει ομως 3 χιλιομετρα αποσταση ειμαστεΔε το σηκωνει Λέει άσε να με ψάχνει ο Καρυπίδης
πανε κ τα ιαπωνικα τατουαζ,θα γινουν ριζοτο.ναι....θα φυγω απο την δροσια να καει η κωλοτρυπιδα μου μεσημερι
Ε ναι μια ευθεία είναι για να πας ξέρεις εσύ.καλααααααααα εγω θα παω απο εκει ομως 3 χιλιομετρα αποσταση ειμαστε
οταν στειλεις αζυμουθειο ποιος εισαι οπως κανουμε ολοι μας τοτε θα τα πουμε...προς το παρον πιες καφεπανε κ τα ιαπωνικα τατουαζ,θα γινουν ριζοτο.
που ειναι εκεινη η ψυχη ο ντοπαμινας?
γαμιολα Γλομπεαρχης μουλιαζει τριχωτα του αρχιδια στο αλατι τωρα της θαλασσαςΟ γλομπεαρχης στα αρχίδια του αυτός δροσίζεται;και εμείς καιγόμαστε.μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι μια ευθεία είναι για να πας ξέρεις εσύ.
ο γκλομπεαρχης παντα δροσιζεται ειναι δροσερο αγοριΟ γλομπεαρχης στα αρχίδια του αυτός δροσίζεται;και εμείς καιγόμαστε.μ
Ε ναι μια ευθεία είναι για να πας ξέρεις εσύ.
καλα με συγχωρεις.οταν στειλεις αζυμουθειο ποιος εισαι οπως κανουμε ολοι μας τοτε θα τα πουμε...προς το παρον πιες καφε
συγχωρεμενος τεκνον μουκαλα με συγχωρεις.
ξυρισμενη κωλοτρυπιδα ομως για τις εισαγωγεςοταν στειλεις αζυμουθειο ποιος εισαι οπως κανουμε ολοι μας τοτε θα τα πουμε...προς το παρον πιες καφε
γαμιολα Γλομπεαρχης μουλιαζει τριχωτα του αρχιδια στο αλατι τωρα της θαλασσας
πιστευω για να ολοκληρωθει η ομορφια θελει και μια λευκανσηξυρισμενη κωλοτρυπιδα ομως για τις εισαγωγες
τοσα χρονια ελειπες απο το φορουμ κ ηταν καλυτερα τι ηθελες κ γυρισες.Ποιος είσαι εσύ ρε στραβάδι, παρουσιάσου
θα τον παω εγω σε ειδικο ιατρικο τιμ φυλακες αλλικαρνασου θα του την κανουν κατασπρηπιστευω για να ολοκληρωθει η ομορφια θελει και μια λευκανση
κακοπουστας Γλομπεαρχης να ξεςθα τον παω εγω σε ειδικο ιατρικο τιμ φυλακες αλλικαρνασου θα του την κανουν κατασπρη
βρωμοπουστας εγω το εγραψα απο χθες ...αλλα οι ευθηνες σε βαραινουν... τοσο καιρο δεν τον καλαφατισες... τωρα βγαζει γλωσσακακοπουστας Γλομπεαρχης να ξες
θα τον δωσω σε πακιστανους με εκνευρισεβρωμοπουστας εγω το εγραψα απο χθες ...αλλα οι ευθηνες σε βαραινουν... τοσο καιρο δεν τον καλαφατισες... τωρα βγαζει γλωσσα
η χαρα του θα ειναι θα τον στειλουμε παρασκευη να κανει το γιουσουφακιθα τον δωσω σε πακιστανους με εκνευρισε