Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
εσείς πότε σχεδιάζετε την αποτοξίνωση; :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
ποσα εσκασε δηλαδις για να την παρει διακοπες και ολο το πακετο;
καλημερα απο την πισινα μου ολυμπιακων διαστασεων φρονηματων στον μαγευτικο κολωνο περναμε ζαχαρη οι πλουσιοι ζαχαρη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
παω να κανω καφε
Στην 11αδα:

Τερματοφύλακας ο Κμαν,γιατί φυλλάττει Θερμοπύλες(τρομάρα του).

Δεξί μπακ,ο Δημητράκης.Κινητικός,δραστήριος και άσσος στις επελάσεις (μαλακίας και κοπρολαγνείας).

Αριστερό μπακ ο έμπερορ.Πολέμιος του καπιταλισμού,αμύνεται σθεναρά κόντρα στην Δύση καλύπτοντας εξαιρετικά τον χώρο όπου κινείται.

Στόπερ οι Μπόκολος και Σαντ Μαν.Ο μεν Μπόκολος δεσπόζει σαν κολοσσός στην αμυντική τετράδα χάρη στα σεντόνια του περί mgtow,incels,πατριαρχίας και δυτικής μίσανδρης κοινωνίας,ενώ ο δε Σαντ Μαν σταθερός σαν βράχος (στις απόψεις του) δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο να κάνει κύκλους στην περιοχή.

Στον άξονα,σε ανασταλτικό ρόλο ο Sasha4ever.Αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά στον άξονα,κλείνοντας πολλούς χώρους και κάνοντας πολλά χιλίομετρα.

Σε ρόλο 8αριού ο Φυλόβιος.Ακούραστος και αυτός,αλλά και εξαίρετος στο οργανωτικό κομμάτι με φανταστικές κάθετες (στην Φυλής)

Μπροστά τους σαν δεκάρι,ο Πίτερ Φαν Νόρντεν.Μέγιστος βιρτουόζος της μαλακίας,κάθε φορά η δημιουργικότητα και η φαντασία του ξεπερνάει τα όρια.Απρόβλεπτος πάντοτε,ξεπερνώντας συνέχεια τον εαυτό του και αφήνοντας τους φαν έκπληκτους!

Αριστερό εξτρέμ ο Σαββίδης-Καλόγερος.Με τα γεμάτα φαντασιώσεις σεντόνια του,κάνει φαναστικές επελάσεις απειλώντας συχνά πυκνά την αντίπαλη εστία.Επιρρεπής στο trash talking ελέω καζούρας των αντιπάλων,γιατί τους γράφει στα αρχίδια του.

Δεξί εξτρέμ ο Ζαν Κλώντ.Παίζει δεξιά αλλά με ανάποδο πόδι και μπερδεύει την αντίπαλη ομάδα με τα τσαλιμάκια του.Απρόβλεπτος και μπριόζος.

Σέντερ φορ ο Νικ1410.Οτι κινείται εκτελείται.Μεγάλος κίλλερ!

Προπονητής:Πούσι Βάγκον.Με τρεις τίτλους Μr.Malakas,μόνο αυτός θα μπορούσε να ναι κόουτς.
αυτη η ομαδα δεν τσουλαει
θελει καθενας μια μπαλα μονος του και δεν θα ξερει και τι να την κανει

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
έχω μια στεναχώρια μέσα μου σήμερα...δεν ξέρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom