athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.945
- Πόντοι
- 12.756
και να θες δεν θα προλαβεις μαλλον θα εχεις κανει το κακο που ΟΛΟΙ φοβομαστεθα του το κατεδαφισω το λυομενο του ταμτακου!!!!!
και να θες δεν θα προλαβεις μαλλον θα εχεις κανει το κακο που ΟΛΟΙ φοβομαστεθα του το κατεδαφισω το λυομενο του ταμτακου!!!!!
αμα δεν σε γυρισω στα πετραλωνα, να μην με λενε τακη!!!!και να θες δεν θα προλαβεις μαλλον θα εχεις κανει το κακο που ΟΛΟΙ φοβομαστε
γραφε ομορφα γιατι μονο εγω με τον Νιπλη θα σε στηριξουμε μαλακα οταν κανεις το απονενοημενο διαβημααμα δεν σε γυρισω στα πετραλωνα, να μην με λενε τακη!!!!
Στην 11αδα:
Τερματοφύλακας ο Κμαν,γιατί φυλλάττει Θερμοπύλες(τρομάρα του).
Δεξί μπακ,ο Δημητράκης.Κινητικός,δραστήριος και άσσος στις επελάσεις (μαλακίας και κοπρολαγνείας).
Αριστερό μπακ ο έμπερορ.Πολέμιος του καπιταλισμού,αμύνεται σθεναρά κόντρα στην Δύση καλύπτοντας εξαιρετικά τον χώρο όπου κινείται.
Στόπερ οι Μπόκολος και Σαντ Μαν.Ο μεν Μπόκολος δεσπόζει σαν κολοσσός στην αμυντική τετράδα χάρη στα σεντόνια του περί mgtow,incels,πατριαρχίας και δυτικής μίσανδρης κοινωνίας,ενώ ο δε Σαντ Μαν σταθερός σαν βράχος (στις απόψεις του) δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο να κάνει κύκλους στην περιοχή.
Στον άξονα,σε ανασταλτικό ρόλο ο Sasha4ever.Αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά στον άξονα,κλείνοντας πολλούς χώρους και κάνοντας πολλά χιλίομετρα.
Σε ρόλο 8αριού ο Φυλόβιος.Ακούραστος και αυτός,αλλά και εξαίρετος στο οργανωτικό κομμάτι με φανταστικές κάθετες (στην Φυλής)
Μπροστά τους σαν δεκάρι,ο Πίτερ Φαν Νόρντεν.Μέγιστος βιρτουόζος της μαλακίας,κάθε φορά η δημιουργικότητα και η φαντασία του ξεπερνάει τα όρια.Απρόβλεπτος πάντοτε,ξεπερνώντας συνέχεια τον εαυτό του.
Αριστερό εξτρέμ ο Σαββίδης-Καλόγερος.Με τα γεμάτα φαντασιώσεις σεντόνια του,κάνει φαναστικές επελάσεις απειλώντας συχνά πυκνά την αντίπαλη εστία.Επιρρεπής στο trash talking ελέω καζούρας των αντιπάλων,γιατί τους γράφει στα αρχίδια του.
Δεξί εξτρέμ ο Ζαν Κλώντ.Παίζει δεξιά αλλά με ανάποδο πόδι και μπερδεύει την αντίπαλη ομάδα με τα τσαλιμάκια του.Απρόβλεπτος και μπριόζος.
Σέντερ φορ ο Νικ1410.Οτι κινείται εκτελείται.Μεγάλος κίλλερ!
Προπονητής:Πούσι Βάγκον.Με τρεις τίτλους Μr.Malakas,μόνο αυτός θα μπορούσε να ναι κόουτς.
αμα παει Πετραλωνα θα του λεει και ο Μπραμπ τα καλυτερα να πηγαινει να τρωει ρεφενεαμα δεν σε γυρισω στα πετραλωνα, να μην με λενε τακη!!!!
kαι απο εκει ξερω...αμα παει Πετραλωνα θα του λεει και ο Μπραμπ τα καλυτερα να πηγαινει να τρωει ρεφενε
ΕδώΈλα μαν πώς πάει;
απο τις κατάρες της wine θα ειναι μαν μην ανησυχείςΔε με πάει το στοίχημα τελευταία
μην εισαι επιθετικος στην γραφη σου Ασκουμενε...δεν φταιω εγω που τρως μαρς απο γυναικα και πεθερα και σκεφτεσαι να γινεις Μπαμπης..εγω λεω προχωρα το ειμαι μαζι σουαθηναιος : "πηρα την κυρα και πηγαμε κοφυ μπερυ"
τραβα αυτοκτονα ρε μαλακα και ασε τα πολλα πολλα!!!!
Μην τον σπρώχνεις στο έγκλημαμην εισαι επιθετικος στην γραφη σου Ασκουμενε...δεν φταιω εγω που τρως μαρς απο γυναικα και πεθερα και σκεφτεσαι να γινεις Μπαμπης..εγω λεω προχωρα το ειμαι μαζι σου
Για πεςΠολύ μουνί έξω και σήμερα, για λίγο ένιωσα sadman
Πολύ μουνί έξω και σήμερα, για λίγο ένιωσα sadman
θελω να τον λυτρωσω....βλεπεις τωρα δεν γραφει ειναι υπο ασφυκτικο ελεγχο μολις ξελασκαρει θα μπει απο το κινητο του παλι,θα γραψει 2 αραδες,θα σβησει ιστορικο και κουκις και ολα κομπλεΜην τον σπρώχνεις στο έγκλημα
Για πες
Exeis gamisei foititriaΓια πες
Exeis gamisei foititria