Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.632
- Πόντοι
- 6.056
δεν μασαει τιποτα ειναι και πρωην μεταλλο ειναι ο τζιμηςδεν μασαει ειναι συλλεκτης εμπειριων και μαλιστα καλτ
δεν μασαει τιποτα ειναι και πρωην μεταλλο ειναι ο τζιμηςδεν μασαει ειναι συλλεκτης εμπειριων και μαλιστα καλτ
Τσίγκοςδεν μασαει τιποτα ειναι και πρωην μεταλλο ειναι ο τζιμης
Εμείς εχουμε αρκοντισιο βάζουμε απλά τη σκάλα στο τεσσεροθα παθεις καμμια πνευμονια..εγω ξεκιναω στους 23 το κλιματιστικο και η το παω 24 η το αφηνω εκει..στο αμαξι στην τριτη σκαλα και το ξεκιναω στην τεταρτη δεν εχει αλλη
Ετσιalla φοραγε βρακακι οποτε η μαλαπερδα ηταν μεσα
ο Τασσος λεει οτι κανεις ξιφομαχίες με τα 3ποδα κορίτσια
ο Τασσος λεει οτι κανεις ξιφομαχίες με τα 3ποδα κορίτσια
αληθευει ?
Μετά την πενταετία παραγράφεται το αδίκημα είναι σαν να μην το έκανες ποτέΤασσουλη στo fb εβαλα φωτο με το βυζι που πες κ μου βαλε τιμωρια το fb για 24 ωρες
Γι αυτο κ ανεβηκε η φωτο με τις γραμμες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απλα τα γκαμω
Πανε σχεδον 5 χρονια απο τοτες
Μετά την πενταετία παραγράφεται το αδίκημα είναι σαν να μην το έκανες ποτέ
Αύριο θα τους δώσω και τα 2 προφίλ ότι αναρτας πορνογραφικό υλικό να σε μπαναρουν οριστικάΤασσουλη στo fb εβαλα φωτο με το βυζι που πες κ μου βαλε τιμωρια το fb για 24 ωρες
Γι αυτο κ ανεβηκε η φωτο με τις γραμμες?
Απλα τα γκαμω
Πανε σχεδον 5 χρονια απο τοτες
α εχει 2 προφιλ ο moynhs ths lasphs?Αύριο θα τους δώσω και τα 2 προφίλ ότι αναρτας πορνογραφικό υλικό να σε μπαναρουν οριστικά
Ti mlk eisaiα εχει 2 προφιλ ο moynhs ths lasphs?
Αύριο θα τους δώσω και τα 2 προφίλ ότι αναρτας πορνογραφικό υλικό να σε μπαναρουν οριστικά
Έλα μαν πώς πάει;Καλησπέρα αλάνια
Πολύ φίλε ζεστήΤάσο τι λέει ησυχία βλέπω σήμερα;
Πολύ φίλε ζεστήΤάσο τι λέει ησυχία βλέπω σήμερα;
Ναι και από βδομάδα έρχεται το γαμησιΑύριο οποίος δεν έρθει φίλε την Πέμπτη γυρνάει ο προβοσκιδολαγνος την Πέμπτη θα τον φυστικωσω
Πολύ φίλε ζεστή
Πολύ φίλε ζεστή
Λέω οποίος δεν έρθει θα γαμησω τον τζιμμηδεν ακυρωσε κανενας οποτε 1800 ισχυει η συναντηση