athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.463
- Πόντοι
- 12.756
λες στα γεραματα να κολατσισει κανα λουκανικο;Κάνα μια πίπα να κόψω το τσιγάρο
λες στα γεραματα να κολατσισει κανα λουκανικο;Κάνα μια πίπα να κόψω το τσιγάρο
Λογικό είναι ένα καφέ αντέχει το μπρίκι να ψήνει όχι δυοτου εβγαλε τσεκ το τουτου
σου δινω σαξο και 1000 ευρω για τον ματρακα σουΠαλι καλα δεν μπηκε σε safe mode
Αρα δεν ειναι κατι σοβαρο
Μόλις πάρει φωτιά στείλε μύνημα να στείλω τον ελέφαντα πυροσβεστικοΠαλι καλα δεν μπηκε σε safe mode
Αρα δεν ειναι κατι σοβαρο
Χονδρο?σου δινω σαξο και 1000 ευρω για τον ματρακα σου
Μόνο από πίσω λουκάνικο δεν του αρέσει ψημένο ωμό μονολες στα γεραματα να κολατσισει κανα λουκανικο;
και κοροιδο πιανομαι να ξες...σου εχει βγαλει πολλες ζημιες,παλιωσε ασε που το οχημα μου ειναι συλλεκτικο επειδη το εχω εγω...Χονδρο?
Εγώ σου δίνω 10 ευρώΧονδρο?
Καταρχήν το όχημα είναι καρφωμένο ότι κουβαλάει τραβελιακαι κοροιδο πιανομαι να ξες...σου εχει βγαλει πολλες ζημιες,παλιωσε ασε που το οχημα μου ειναι συλλεκτικο επειδη το εχω εγω...
και κοροιδο πιανομαι να ξες...σου εχει βγαλει πολλες ζημιες,παλιωσε ασε που το οχημα μου ειναι συλλεκτικο επειδη το εχω εγω...
εμενα εχει 79000 χιλιομετρα μονο ρε...Εοκ
Η εποχη του ηταν
138.000
Εγώ θα σου έλεγα να του κάνεις ανταλλαγή με 1 κιλό αγγουράκια ιι τουρσίσου δινω σαξο και 1000 ευρω για τον ματρακα σου
Τραβελια κουβαλάς?? Αν δεν πετά τοεμενα εχει 79000 χιλιομετρα μονο ρε...
με το τρανυ τζιμη η αγκαλιτσα?Ισχυει η αγκαλιτσα
Αλλα φοραγε εσωρουχο??
Τζιμαρα εύχομαι σοβαρά να μην έχει ζημιά...αλλά με της κατάρες που σου έχω ρίξει στην καλύτερη είσαι 500 ευρωΙσχυει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμω τον καριολη της γουβας!!!
Μου βγαλε check τ αμαξι???????
Κακίες..με προβοσκιδουχο είπαμε ..και μόνο ενεργητικοςμε το τρανυ τζιμη η αγκαλιτσα?
alla φοραγε βρακακι οποτε η μαλαπερδα ηταν μεσαμε το τρανυ τζιμη η αγκαλιτσα?
ετσι που το εγραψε αυτο καταλαβαΚακίες..με προβοσκιδουχο είπαμε ..και μόνο ενεργητικος
Μαλαπερδα και εσύ υπερβολικε...το πολύ πολύ να την έχει 20 ποντουςalla φοραγε βρακακι οποτε η μαλαπερδα ηταν μεσα
βαζει αυτογκολ ο τζιμης με αυτα και μετα θα του την λενεalla φοραγε βρακακι οποτε η μαλαπερδα ηταν μεσα
Δεν το έγραψε μόνο το ενοειετσι που το εγραψε αυτο καταλαβα
δεν μασαει ειναι συλλεκτης εμπειριων και μαλιστα καλτβαζει αυτογκολ ο τζιμης με αυτα και μετα θα του την λενε
Ξέρει τι είναι το ποδόσφαιρο νομίζεις..από μικρός και μέχρι σήμερα ασχολείται με το άθλημα της πεομαλαξειςβαζει αυτογκολ ο τζιμης με αυτα και μετα θα του την λενε