athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
τι εγινε αγορινα;
Βλέπεις ματς αδελφέ
εννοειταιΒλέπεις ματς αδελφέ
Ναι και εγώ μέχρι να πάμε για ύπνο παρασκευή αύριο..εννοειται
Με μηλο ειναι αυτο?Ρεντμπουλ κλασικ αντε και κανενα χελ(κλασικ παλι)Ήπια για πρώτη φορά monster άσπρο και παραλίγο να περάσω μέσα από τον τοίχο από την υπερένταση. Πώς τα πίνετε αυτά ρε;
Οχι ρε συ,εμεις θα το χαμε κατεβασει με τη μιαEίναι κανείς απο εδώ μέσα
Σου σηκωθηκε τουλαχιστον?Ήπια για πρώτη φορά monster άσπρο και παραλίγο να περάσω μέσα από τον τοίχο από την υπερένταση. Πώς τα πίνετε αυτά ρε;
ασε τον λιονταρο και πες τι γινεται με το κορίτσι ..Σου σηκωθηκε τουλαχιστον?
Εγω ειμαι νομοταγής πολίτης τύπεασε τον λιονταρο και πες τι γινεται με το κορίτσι ..
πως θα την φερεις εδω το σκεφτηκες ?
καπως παρανομα πρεπει να γινεται , και επειδη εισαι δικηγόρος θα βρεις μετα παραθυρο να φανουν ολα νομιμα και καθαρα
Δεν ξέρω, ωραίο ήταν από γεύση. Και κλασικά είχε ταυρίνη όπως όλα τα ενεργειακά. Και για κάποιο λογο παλιότερα είχε βγει η φήμη ότι η ταυρίνη ήταν χύσια ταύρουΜε μηλο ειναι αυτο?Ρεντμπουλ κλασικ αντε και κανενα χελ(κλασικ παλι)
Εγω ειμαι νομοταγής πολίτης τύπε
Μονο με νομιμες διαδικασιες θα την φερω
δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τα βρεφικά γάλατα έχουν ταυρίνη μέσα.Δεν ξέρω, ωραίο ήταν από γεύση. Και κλασικά είχε ταυρίνη όπως όλα τα ενεργειακά. Και για κάποιο λογο παλιότερα είχε βγει η φήμη ότι η ταυρίνη ήταν χύσια ταύρου
Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνονται για να τον παιζουν σε ταύρους και να μαζευουν το προϊόν?παλιότερα είχε βγει η φήμη ότι η ταυρίνη ήταν χύσια ταύρου
εγω παντως με οσους δικηγορους ειχα σουρτα φερτα μου ειχαν πει ξεκάθαραΕγω ειμαι νομοταγής πολίτης τύπε
Μονο με νομιμες διαδικασιες θα την φερω
Τωρα μου θυμισες τύπε τον Τοζα Βεσελινοβιτς τον προπονητη, που τον ρωτησαν πότε υπαρχει οφσάιντ και απαντησε "οταν το σφυριξει ο διαιτητης"εγω παντως με οσους δικηγορους ειχα σουρτα φερτα μου ειχαν πει ξεκάθαρα
τιποτα δεν ειναι παράνομο μέχρι να το πει το δικαστήριο, αλλα μέχρι να το πει θα έχουμε βρει το τρόπο να φανεί νόμιμο
εδω υπηρχε κοσμος που την επαιζε στον αλλον εδω μεσα που φοραγε βραχιολια στις πουτανες και αυτος εχυνε τα σεντόνιαΔηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνονται για να τον παιζουν σε ταύρους και να μαζευουν το προϊόν?
Πολλοι το πιστευουν ακομα,δεν απορω βεβαιαΔεν ξέρω, ωραίο ήταν από γεύση. Και κλασικά είχε ταυρίνη όπως όλα τα ενεργειακά. Και για κάποιο λογο παλιότερα είχε βγει η φήμη ότι η ταυρίνη ήταν χύσια ταύρου