athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
με το καριολακι εσυ τι κανεις;συνεχιζεται η την εστειλες;καπου τον ειδα να γραφει στα μπουρδελα-πιατσες
με το καριολακι εσυ τι κανεις;συνεχιζεται η την εστειλες;καπου τον ειδα να γραφει στα μπουρδελα-πιατσες
στο δεξι ειναι ετοιμη για σεντρα...παιζει να με προλαβει βεβαιαμε το καριολακι εσυ τι κανεις;συνεχιζεται η την εστειλες;
τυπε δεν ειναι βιβλιο παραλιας αυτο δεν ειναι βιβλιο παραλιαςτυπε πηρα το βιβλιο του αβαταρ σου,λεω να το αρχισω σαββατο μεσημερι που θα αραξω σε ξαπλωστρα παραλια,λες να χτυπησω καμια κουλτουριαρα η τζαμπα τα 18 ευρωπουλα?
σου αγοραζω το ρολεξ που εχεις 500 ευρω σε μηνιαιες δοσεις των 50 ευρωτυπε δεν ειναι βιβλιο παραλιας αυτο δεν ειναι βιβλιο παραλιας
δεν εχω ρολεξ δικε μουσου αγοραζω το ρολεξ που εχεις 500 ευρω σε μηνιαιες δοσεις των 50 ευρω
μηπως να του πουλησεις το folexδεν εχω ρολεξ δικε μου
ο Νιπλης που εχει λες να μου το πουλησει;δεν εχω ρολεξ δικε μου
Θα στο κάνει δώρο στο γάμο σου μου είπε.μη το πεις πουθενάο Νιπλης που εχει λες να μου το πουλησει;
na eisai sigoyros κανενα απο την sanda barbara θα σου πουλησειο Νιπλης που εχει λες να μου το πουλησει;
παρε και ενα ντεφι να την γυρνας την μαιμου πανω κατω την λαζαρακη να σου πετανε ταηλρα απ τα μπαλκονιαο Νιπλης που εχει λες να μου το πουλησει;
Tωρα ο 2ος,μειναμε πισω σημεραμολις ο δευτερος
Έριξα κατιτις να ισοφαρίσει η Δανία μέχρι το τέλος για την καβλάνταΘα στο κάνει δώρο στο γάμο σου μου είπε.μη το πεις πουθενά
Ωραία καυλαντα εγκρινωΈριξα κατιτις να ισοφαρίσει η Δανία μέχρι το τέλος για την καβλάντα
Καλώς το τυπο το βραδυνό.Καλησπέρα σας.
Αν δεν υπάρχει κάποιο έκτακτο περιστατικό στην κλινική πηγαίνω να την πέσω στο εξεταστήριο του 2ου ορόφουΚαλώς το τυπο το βραδυνό.
Αν δεν υπάρχει κάποιο έκτακτο περιστατικό στην κλινική πηγαίνω να την πέσω στο εξεταστήριο του 2ου ορόφου
Ήπια για πρώτη φορά monster άσπρο και παραλίγο να περάσω μέσα από τον τοίχο από την υπερένταση. Πώς τα πίνετε αυτά ρε;
Ήπια για πρώτη φορά monster άσπρο και παραλίγο να περάσω μέσα από τον τοίχο από την υπερένταση. Πώς τα πίνετε αυτά ρε;