διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Ιδιαιτέρως μάλιστα .........Αληθινο φαινεται,να παρεμβουν οι ειδικοι να μας φωτισουν
Ιδιαιτέρως μάλιστα .........Αληθινο φαινεται,να παρεμβουν οι ειδικοι να μας φωτισουν
Θυμαμαι καποτε ειχα εντυπωσιασει μια γκομενα επειδη της εξηγησα πώς μπαινει τόνος με διαλυτικά (π.χ. "αποκαΐδια¨"), πατώντας σιφτ και W.
Δεν θα κανειθα ξανακανει εγγραφη οπως σας βλεπω και με βλεπετε
κλαιω ηδηΔεν θα κανει
κλαιω ηδη
εξηγησε το μας λιγο αυτοΔεν θα κανει
Ελληνικο σκετο(της παρηγοριας) με παξιμαδικλαιω ηδη
να μπει μερα πενθους για γουινεΕλληνικο σκετο(της παρηγοριας) με παξιμαδι
κι εσ κι εσε γουινι δε που?να μπει μερα πενθους για γουινε
σε βλεπω εχεις συγκλονιστει και εσυ απο την φυγη τηςκι εσ κι εσε γουινι δε που?
Ρε τυποι τι ΚΡΑΚ εκανε αυτησε βλεπω εχεις συγκλονιστει και εσυ απο την φυγη της
θα ισιωσει φτερουγες τωρα υπο την σκεπη του ΧασοδικηΡε τυποι τι ΚΡΑΚ εκανε αυτη
Εγω νομιζα λεγατε για μικυ μαουσε βλεπω εχεις συγκλονιστει και εσυ απο την φυγη της
Αυτος ακομα πιστευει οτι μιλαει με κολομβιανες?μηπως να τον αρχισετε φαρμακευτικη αγωγη ?θα ισιωσει φτερουγες τωρα υπο την σκεπη του Χασοδικη
Άμα της έδειχνες το ctrl + alt + delete φαντάζομαι θα έκανε squirtingΘυμαμαι καποτε ειχα εντυπωσιασει μια γκομενα επειδη της εξηγησα πώς μπαινει τόνος με διαλυτικά (π.χ. "αποκαΐδια¨"), πατώντας σιφτ και W.
Να ηταν η ζηλια ψωραΑυτος ακομα πιστευει οτι μιλαει με κολομβιανες?μηπως να τον αρχισετε φαρμακευτικη αγωγη ?
Οχι αλλά σου εχω καλυτερο.Άμα της έδειχνες το ctrl + alt + delete φαντάζομαι θα έκανε squirting
μια νυχτα απο την ζωη σου, ολοκληρη η δικη μαςΘυμαμαι καποτε ειχα εντυπωσιασει μια γκομενα επειδη της εξηγησα πώς μπαινει τόνος με διαλυτικά (π.χ. "αποκαΐδια¨"), πατώντας σιφτ και W.
Πόσες έχεις πηδήξει από όσες έχουν μπει εδώ; Δε θέλω ποιες, απλά έναν αριθμό.Οχι αλλά σου εχω καλυτερο.
Καποτε ενα θηλυκο μελος του μπου, με ρωτησε πώς διαγραφεται το ιστορικο στον mozilla επειδη λεει φοβοταν μην δει ο αδελφος της οτι μπαινει στο μπου κομ.
Πόσες έχεις πηδήξει από όσες έχουν μπει εδώ; Δε θέλω ποιες, απλά έναν αριθμό.
Ο χασοδίκης πρέπει να έχει δώσει πολύ πόνο εδώ μέσα, μην ξηγιέσαι έτσι!να υπολογίσει και τους κλωνους στο μέτρημα ?
Ο χασοδίκης πρέπει να έχει δώσει πολύ πόνο εδώ μέσα, μην ξηγιέσαι έτσι!