LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Μπαθα ξανακανει εγγραφη οπως σας βλεπω και με βλεπετε
Μπαθα ξανακανει εγγραφη οπως σας βλεπω και με βλεπετε
νεκρα...εγιναν ολοι καλα με το εμβολιο και εχουμε αναδουλειες....ηδη ο αγιος σκεφτετε να το γυρισουμε σε μπιτς μπαρ
Παιδιά σε λίγες μέρες έχουμε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Σαβ.
Θέλω επικήδειο από σένα!εχω μαυρη βερμουδα μαυρο σακακι...θαρθω
Θέλω επικήδειο από σένα!
Πιστεύω θα συγκινήσεις τα πλήθη.
Kαι φλοραλ πουκαμισια ασορτι?Α ρε Ταμτακοεχω μαυρη βερμουδα μαυρο σακακι...θαρθω
Ταμτακος ειναι Μπαρος ΜΟΝΟ η αρκουδιαρης η Ζοφριωτης η ΔενδροποταμιωτηςKαι φλοραλ πουκαμισια ασορτι?Α ρε Ταμτακο
Kαι φλοραλ πουκαμισια ασορτι?Α ρε Ταμτακο
Όχι και ταμτάκος ο θείος...
Απλά δεν θέλει να τραβάει τα βλέματα.
Δεν βρισκω κατι το προσβλητικο στον χαρακτηρισμο Ταμτακος.Μονο εκκεντρικο ντυσιμο,για την εποχη του,γιατι σημερα κυκλοφορουν πολυ χειροτεραΌχι και ταμτάκος ο θείος...
Απλά δεν θέλει να τραβάει τα βλέματα.
ενα καλο ειναι οτι μεχρι τωρα βλεπω λιγες εσπαντριγεςΔεν βρισκω κατι το προσβλητικο στον χαρακτηρισμο Ταμτακος.Μονο εκκεντρικο ντυσιμο,για την εποχη του,γιατι σημερα κυκλοφορουν πολυ χειροτερα
Δεν βρισκω κατι το προσβλητικο στον χαρακτηρισμο Ταμτακος.Μονο εκκεντρικο ντυσιμο,για την εποχη του,γιατι σημερα κυκλοφορουν πολυ χειροτερα
δεν μου προξενει ΚΑΜΜΙΑ εντυπωσηο βαρος κανει συλλογη εσπαντριγιες...
Δεν ακουγονται τα γραπτα γι αυτοΈτσι όπως το έγραψες ... δεν ... ακούστηκε και πολύ καλά...
Αληθινο φαινεται,να παρεμβουν οι ειδικοι να μας φωτισουν
Θυμαμαι καποτε ειχα εντυπωσιασει μια γκομενα επειδη της εξηγησα πώς μπαινει τόνος με διαλυτικά (π.χ. "αποκαΐδια¨"), πατώντας σιφτ και W.σιφτ και τονος αδερφε ΣΙΦΤ ΚΑΙ ΤΟΝΟΣ...
τονος αυτος που βαζουμε στης λεξεις οχι ο ριο μαρε αδερφε γιατι ολο στο φαι ειναι ο νους σου