Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Μπορείς να πάρεις τηλ να μάθειςΕχουμε προγραμμα για σημερα
Μπορείς να πάρεις τηλ να μάθειςΕχουμε προγραμμα για σημερα
Όντως τώρα;Έμαθε κάνεις για την νέα φάση. Τρανς και γυναίκα μαζί σήμερα. Και αυριο. Πηγες κάποιος έχει εικόνα τι και πως?
Ναι ε?Έμαθε κάνεις για την νέα φάση. Τρανς και γυναίκα μαζί σήμερα. Και αυριο. Πηγες κάποιος έχει εικόνα τι και πως?
οσο την γαμας σε αφήνει να παίξεις με το πουλάκι της?Μόλις έγινε κατάθεση στον οίκο, Νάνσυ η κοπέλα κυρίως παθητική ( ενεργητικό δεν παίζει διότι δεν καυλώνει, καυλώνει μόνο όταν την γαμανε αν και έφερε και ένα dildo στο δωμάτιο μαζί τής) σχετικά νέα γύρω στα 35 , ωραίο βυζί και ωραίος κώλος μαλλί λίγο κάτω από τον ώμο. Στα του αγώνα, υπήρξε χημεία με το μωρό και έδειξε να γουστάρει και μου ζήτησε αν θέλω να χύσει ενώ την γάμουσα, κάτι το οποίο και δέχτηκε και χύσαμε και ή δύο μαζί. Μου είπε πως είναι κάθε Δευτέρα - Τετάρτη -Πεμπτη απόγευμα.
Δεν ξέρω φίλε μου, λογικά θα σε αφήνει αλλά δεν το εκαναοσο την γαμας σε αφήνει να παίξεις με το πουλάκι της?
Όλοι τη χαρά περιμένουμε νομίζω . Πρέπει γενικά να βγάλει σκηνικό 2αδας εντός δωματίου!Ξέρουμε αυτήν την περίοδο ποτέ δουλεύει η χαρά;
Ξεκάθαρα...Το υπόλοιπο.ροστερ ποιο είναι;Όλοι τη χαρά περιμένουμε νομίζω . Πρέπει γενικά να βγάλει σκηνικό 2αδας εντός δωματίου!
Σήμερα ξέρουμε?Ξεκάθαρα...Το υπόλοιπο.ροστερ ποιο είναι;
πρωινη ηταν ή απογευμα? ευχαριστωΠέρασα χθες και βρέθηκα με Σαμπρίνα. Τρελό εργαλείο.
Χθες ήταν από το πρωί μέχρι και το βράδυ κατά τα λεγόμενά της.πρωινη ηταν ή απογευμα? ευχαριστω