Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.669
- Πόντοι
- 4.656
Και εγώ,δε θυμάμαι να είχε τσατσά το μέρος, τουλάχιστον το απόγευμα, εκτός αν δε θυμάμαι καλάΤσατσά? Εγώ μόνο Τσάτσο έχω πετύχει σε αυτό το σπίτι
Και εγώ,δε θυμάμαι να είχε τσατσά το μέρος, τουλάχιστον το απόγευμα, εκτός αν δε θυμάμαι καλάΤσατσά? Εγώ μόνο Τσάτσο έχω πετύχει σε αυτό το σπίτι
Και πρωί και απόγευμα...εγώ τον ίδιο τύπο έχω πετύχει...και κάτι δεν μου πάει με τον συγκεκριμένοΚαι εγώ,δε θυμάμαι να είχε τσατσά το μέρος, τουλάχιστον το απόγευμα, εκτός αν δε θυμάμαι καλά
Όχι μόνο σε σένα πίστεψέ μεΚαι πρωί και απόγευμα...εγώ τον ίδιο τύπο έχω πετύχει...και κάτι δεν μου πάει με τον συγκεκριμένο
Πάλι καλά που δεν είμαι μόνος Άγκυρας και πάλι Άγκυρας αγαπητέ.... τουλάχιστον υπάρχει τακτΌχι μόνο σε σένα πίστεψέ με
παρασκευη βραδυ γυρω στις 11 που πηγα εγω ,τσατσα εχει ...μια γρια ξανθια που βηχει ολη την ωρα απο το τσιγαρο.Πάλι καλά που δεν είμαι μόνος Άγκυρας και πάλι Άγκυρας αγαπητέ.... τουλάχιστον υπάρχει τακτ
Μόνο Παρασκευή 11 με 5 ξέρω δουλεύει η Βανέσσα τις υπόλοιπες μέρες δεν γνωρίζωΚαλημερα .υπαρχει καμια ενημερωση για το μαγαζι;ποιες δουλευουν τι ωρες κτλ;
Κατι άκουσα ότι είναι άρρωστη... Παίζει να ισχύει;η δεσποινα μαλλον σταματησε απο το 99,κανει μονο κατ οικον.
για αρρωστη δεν ξερω,αλλα απο 99 νομιζω σταματησε.Κατι άκουσα ότι είναι άρρωστη... Παίζει να ισχύει;