billy θα πας κ συ?
δεν παω με τραβελια μαν
billy θα πας κ συ?
η κωλαρα της εγινε τουνελ παιδια
δεν παω με τραβελια μαν
... μολις μπηκε μεσα της λεω ''ποσες πουτσες εχεις φαει σημερα μωρη καριολα?'' μου ειπε 3...
...μετα την γαμησα ιεραποστολικα λεγοντας της οτι σημερα 8α γαμη8ει σαν σκυλα αφου ολο το bou 8α ερ8ει να την πιτσιλισει...
...μετα την εβαλα να μου παρει αλλη μια πιπα για να τελειωσω και εγω την ελεγα καριολα,πουτανα,ξεκωλιαρα,ξεκωλο και ψωλαρπαχτρα.
το τελος ηρ8ε . με αγγαλιασε και μου ειπε οτι ειμαι πολυ γλυκος! νανσυ εισαι μουναρα!
...πηγα στις 6 πετυχαινοντας και μια ωραια τσατσα που της εκανα νιξη να την γαμησω αλλα ευγενικα μου ειπε οχι!
Τύπε παραείσαι γλυκός!
δεν ξερω αλλα ειναι πολυ καλο! οταν βγηκα βεβαια ηταν η κλασικη ξανθια τσατσα!ειχε φυγει δηλλ αυτη που λεω ,πρεπει να ηταν απο το πρωι αλλα μαλλον αργησε η ξαν8ια και αναγκαστηκε να μεινει μεχρι 6-6μισηΗ τσατσά έχει εργαλείο;
Η τσατσά έχει εργαλείο;
κατάλαβες ποια Τσατσα λέω βάτραχε;δεν μ τ χ δήξει μουτρο τωρα τη ν σ πω μπορει κ ν
κατάλαβες ποια Τσατσα λέω βάτραχε;
ναι ετσι μου ειπε η υπηρεσιαΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ;;;;;
ναι φιλε μιλφαρανι ρι μουτρο καλο εργαλειο ετσι????????
καλησπερα τυπο!εμπλεξα με κατι υποχρεωσεις και ενω ειχα πει οτι 8α παω 9-9μιση πηγα στις 6 πετυχαινοντας και μια ωραια τσατσα που της εκανα νιξη να την γαμησω αλλα ευγενικα μου ειπε οχι! στα του αγωνα η νανσυ εχει πουλακι της ειπα να φορεσει καλτσες πριν ερ8ει στο δωματιο και εσκασε μεσα με κοκκινες καλτσες και ψηλοτακουνα μποτακια! μολις μπηκε μεσα της λεω ''ποσες πουτσες εχεις φαει σημερα μωρη καριολα?'' μου ειπε 3 . μου πηρε μια ωραια πιπα ενω εγω της εβαζα 4 δαχτυλα στην κωλαρα της. μετα την γαμησα ιεραποστολικα λεγοντας της οτι σημερα 8α γαμη8ει σαν σκυλα αφου ολο το bou 8α ερ8ει να την πιτσιλισει. μετα ηρ8ε απο πανω μου και παρατηρησα οτι η πουτσα της σηκω8ηκε . μετα την εβαλα να μου παρει αλλη μια πιπα για να τελειωσω και εγω την ελεγα καριολα,πουτανα,ξεκωλιαρα,ξεκωλο και ψωλαρπαχτρα. το τελος ηρ8ε . με αγγαλιασε και μου ειπε οτι ειμαι πολυ γλυκος! νανσυ εισαι μουναρα!ραντεβου παλι την τριτη !