redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Δεν του αρέσουν οι ξυφομαχίεςΕίναι φιδέμπορας τύπε;
Δεν του αρέσουν οι ξυφομαχίεςΕίναι φιδέμπορας τύπε;
δεν ειχε εργαλειο,μεγαλε?
Περιμένουμε και Ιάκυνθο για να διασταυρώσουμε (πουτσο)πληροφορίες.
Μπα ο Ιάκυνθος θα έχει πάει σε καμια καφετέρια να δει τσου λου τώραααα ναι 9 με 9καιμιση ειχε πει θα παει .
λογικα τωρα θα ειναι στις επαλξεις
Μπα ο Ιάκυνθος θα έχει πάει σε καμια καφετέρια να δει τσου λου τώρα
τι εχει μπαλα τωρα ?Μπα ο Ιάκυνθος θα έχει πάει σε καμια καφετέρια να δει τσου λου τώρα
δεν ειχε εργαλειο,μεγαλε?
Θα διάβασε για την ουρά που περίμενε στις 5 και θα πάει τώρα με την ησυχία του τύπεεχει σχεδιο ο ανθρωπος ρε !! σε λιγο που ολοι θα βλεπουν τσουλου αυτος θα ξεπατωσει το κοριτσι που δεν θα εχει κοσμο στο μαγαζι
ναι έχει θα δεις;τι εχει μπαλα τωρα ?
ναι έχει θα δεις;
οπα ρε μουτρο με 20 πιστολι τετια προσβολή δεν παει
οπα ρε μουτρο με 20 πιστολι τετια προσβολή δεν παει
ρεάλ-σάλκε πόρτο-βασιλεια 21.45ποιες ομαδες βρε ? και τι ωρα ?
ρεάλ-σάλκε πόρτο-βασιλεια 21.45
καλησπερα τυπο!εμπλεξα με κατι υποχρεωσεις και ενω ειχα πει οτι 8α παω 9-9μιση πηγα στις 6 πετυχαινοντας και μια ωραια τσατσα που της εκανα νιξη να την γαμησω αλλα ευγενικα μου ειπε οχι! στα του αγωνα η νανσυ εχει πουλακι της ειπα να φορεσει καλτσες πριν ερ8ει στο δωματιο και εσκασε μεσα με κοκκινες καλτσες και ψηλοτακουνα μποτακια! μολις μπηκε μεσα της λεω ''ποσες πουτσες εχεις φαει σημερα μωρη καριολα?'' μου ειπε 3 . μου πηρε μια ωραια πιπα ενω εγω της εβαζα 4 δαχτυλα στην κωλαρα της. μετα την γαμησα ιεραποστολικα λεγοντας της οτι σημερα 8α γαμη8ει σαν σκυλα αφου ολο το bou 8α ερ8ει να την πιτσιλισει. μετα ηρ8ε απο πανω μου και παρατηρησα οτι η πουτσα της σηκω8ηκε . μετα την εβαλα να μου παρει αλλη μια πιπα για να τελειωσω και εγω την ελεγα καριολα,πουτανα,ξεκωλιαρα,ξεκωλο και ψωλαρπαχτρα. το τελος ηρ8ε . με αγγαλιασε και μου ειπε οτι ειμαι πολυ γλυκος! νανσυ εισαι μουναρα!ραντεβου παλι την τριτη !
που με ειπε γλυκο εννοεις?ρε τ ξεκωλο σε μενα δεν τ χει πει αυτά που την εχω ματώσει τοσες φωρες θ την γαμησω
μηπως εισαι οντως γλυκος γτ το κοριτσι μας 8ελει ξεφτιλισμαρε τ ξεκωλο σε μενα δεν τ χει πει αυτά που την εχω ματώσει τοσες φωρες θ την γαμησω
ρε τ ξεκωλο σε μενα δεν τ χει πει αυτά που την εχω ματώσει τοσες φωρες θ την γαμησω