kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 2.356
ο φερομενος ως βιασμος ομως η απλα το να τον υποκριθεις ως ερωτικο παιχνιδι ειναι τυπε! τι οχι?Ο βιασμός δεν είναι βίτσιο.
Ζώον.
ο φερομενος ως βιασμος ομως η απλα το να τον υποκριθεις ως ερωτικο παιχνιδι ειναι τυπε! τι οχι?Ο βιασμός δεν είναι βίτσιο.
Ζώον.
Κατα "συρροη" λεγεται αυτο, οχι κατ' "εξακολουθηση"2 και πανω τυπε... αν αφαιρεσες 2 ανθρωπινες ζωες με προθεση/δολο...
να τιμωρειται με αφαιρεση ζωης το κατ εξακολουθηση...
Αλλος δικαστης ντρεντ απο δωΟ βιασμός δεν είναι βίτσιο.
Ζώον.
2 και πανω τυπε... αν αφαιρεσες 2 ανθρωπινες ζωες με προθεση/δολο...
να τιμωρειται με αφαιρεση ζωης το κατ εξακολουθηση...
αν νομιζεις οτι ο θανατος ενος ψυχακια θα σε εκανε να νιωσεις καλυτερα, πλανασαι... Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του. Αμα δεν του αρεσει, ας αυτοκτονησει.βοηθαει στο οξυγονο του πλανητη ομως τυπε αποδεδειγμενα!
επισης προσφερει ενα αισθημα δικαιοσυνης στους συγγενεις! ζωη εχασε το θυμα, ζωη και ο θυτης...
οι μονοι που τα εχουν πιο σκουρα ειναι οι μπατσοι διοτι πλεον ο εγκληματιας με νυχια και με δοντια θα αντισταθει αν δεν τον αιφνιδιασεις για αυτο στο αμερικα πρωτα πυροβολας και μετα ρωτας
εδω ζηταει να αποφυλακιστει ο κουφοντινας που εκανε και απεργια πεινας επειδη εχει και δικαιωματα αλλα δικαιωμα να ζησουν δεν ειχαν τα θυματα του,αυτος αποφασισε για την ζωη τους και μετα μιλαμε για τριχες κατσαρες.Ο κουφοντινας τελικα τις λθστειες και τις δολοφονες τις εκανε για ιδεολογια η για τα ΄'προς το ζην'.Ηταν ρητορικη η ερωτηση αλλα οκ... Αν φαω μια εγκυο; Αν φαω εναν και αφησω παραλυτους αλλους 2; Αν βαλω βομβα να φαω 100 αλλα πεθανει μονο ενας και οι υπολοιποι 99 απλα τραυματιστουν.
(hint, ρητορικες ειναι και αυτες οι ερωτησεις)
αν νομιζεις οτι ο θανατος ενος ψυχακια θα σε εκανε να νιωσεις καλυτερα, πλανασαι... Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του. Αμα δεν του αρεσει, ας αυτοκτονησει.
Να τον λυτρωσω για παντα; Γιατι;
θα το ειχα ηδη ενημερωθει τυπε μιας και προσφατα περασε η διωξη, οποτε μην ανησυχεις ασκοπα για αυτο το ζητημα ειμαι καθαρος.Σαν πολλές λεπτομέρεις γνωρίζεις γύρω από το ζήτημα. Ελπίζω να μην δεχτεί κάνα τηλεφώνημα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Αντισθένης που θα του ζητάνε τα στοιχεία του λογαριασμού σου.
τυπε ειπαμε δεν εχω περασει ουτε απεξω απο τα δικαστηρια.Κατα "συρροη" λεγεται αυτο, οχι κατ' "εξακολουθηση"
για να λυτρωθω εγω τυπε...Ηταν ρητορικη η ερωτηση αλλα οκ... Αν φαω μια εγκυο; Αν φαω εναν και αφησω παραλυτους αλλους 2; Αν βαλω βομβα να φαω 100 αλλα πεθανει μονο ενας και οι υπολοιποι 99 απλα τραυματιστουν.
(hint, ρητορικες ειναι και αυτες οι ερωτησεις)
αν νομιζεις οτι ο θανατος ενος ψυχακια θα σε εκανε να νιωσεις καλυτερα, πλανασαι... Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του. Αμα δεν του αρεσει, ας αυτοκτονησει.
Να τον λυτρωσω για παντα; Γιατι;
Αυτο ομως μαλλον σε κάνει ομοιο τουΕγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του.
Φυσικα ειχαν δικαιωμα τα θυματα του να ζησουν, γι αυτο ο Κουφοντινας ειναι 19 χρονια στην φυλακη.εδω ζηταει να αποφυλακιστει ο κουφοντινας που εκανε και απεργια πεινας επειδη εχει και δικαιωματα αλλα δικαιωμα να ζησουν δεν ειχαν τα θυματα του,αυτος αποφασισε για την ζωη τους και μετα μιλαμε για τριχες κατσαρες.Ο κουφοντινας τελικα τις λθστειες και τις δολοφονες τις εκανε για ιδεολογια η για τα ΄'προς το ζην'.
Αμα βιασει τα παιδια μου αλεξ, ας με κανει και χειροτερο του. Δεν ειναι το θεμα η δικια μου αρρωστη εκδικηση, τυχαιο παραδειγμα ηταν αντι της θανατικης ποινης, η οποια δεν εχει επιστροφη. Ενας αδικα καταδικασμενος ομως, οπως εχουμε δει αρκετες φορες, ισως και να δικαιωθει μετα απο καποιον καιρο. Εχουν αλλαξει οι εποχες, δεν ειναι τα μπακαλικα που ηταν παλια τα δικαστηρια, τα στοιχεια πλεον ειναι τοσα πολλα για καθε υποθεση που λιγοι (εστω, λιγοτεροι απο παλια) αθωοι θα μπουν μεσα.Αυτο ομως μαλλον σε κάνει ομοιο του
κανενα δικαιωμα αποφυλακισης και αδειων σε κατα συρροην! καθετως οριζοντιως διαγωνιως και επι ταυτα!Φυσικα ειχαν δικαιωμα τα θυματα του να ζησουν, γι αυτο ο Κουφοντινας ειναι 19 χρονια στην φυλακη.
Το δικαιωμα της αποφυλακισης ειναι αλλη ιστορι
μεγαλο hate προς τον αγωνιστη κουφοντινα απο εναν "κατσαπλια" παντωςκανενα δικαιωμα αποφυλακισης και αδειων σε κατα συρροην! καθετως οριζοντιως διαγωνιως και επι ταυτα!
Εμένα δε με πείθει ο Φιλιππίδης..για να τον κυνηγάνε τόσο πολύ κάτι χοντρό έκανε..για ποιο λόγο να τον κατηγορούν για βιασμό κι απόπειρες αν όντως δεν είναι αλήθεια? Αν απλά ηταν λακαμας κι ενοχλητικός θα είχαν βάλει δύο πρησμένους να τον πλακωσουν ...δε θα ψάχνονταν για να τον χώσουν μέσα 10 - 15 χρόνια...και οι ηθοποιοί που έκαναν τις καταγγελίες δε μου φαίνονται για σαδιστριες - ψυχοπαθεις που θέλουν να καταστρεψουν κάποιον από πείσμα κι εγωισμό... Για να τον μισούν σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι...όχι όχι είπε ότι θέλανε να τον εκδικηθούν και ότι είχανε εμμονές μαζί του!
Δεν το είπε για όλες νομιζω αυτό!
Σίγουρα ι βιασμός έχει σχέση με την αίσθηση της εξουσίας, αλλά είναι και σεξουαλικό άρρωστο σαδιστικό βίτσιο. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ επηρμενος και ίσως είχε την εντύπωση ότι " εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα" ( αν όντως είναι ένοχος - αλλά η έπαρση που έχει φαινεται- " είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς" , τίνα πεικαι ο Χορν μπροστά του?) Κι οι κοπέλες ήταν πιτσιρίκες την εποχή των καταγγελομενων περιστατικών.Θα επαναλάβω ότι ο βιασμός δεν είναι θέμα σεξουαλικό αλλά θέμα εξουσίας. Ο Φιλιππίδης με τα φράγκα και το όνομα που είχε δε νομίζετε ότι θα μπορούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να έχει το πιο καυτό μοντέλο στο κρεβάτι του;
Αυτό όμως που τον έφτιαχνε ήταν η αίσθηση ότι είχε εξουσία πάνω σε αυτές τις γυναίκες. Ότι τις ανάγκαζε να κάνουν αυτό που ήθελε ο ίδιος. Έτσι την έβρισκε το συγκεκριμένο άτομο.
Από ότι λέγεται του είπαν όχι και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία..θυμάμαι ένα περιστατικό που τη μια κοπελα την πήγε σε ένα παράδρομο, έβγαλε έξω το όργανο κλπ..τελικά την πέταξε έξω ...αν όντως έχει γίνει είναι φρικαλέα φάση.....σκέψου να ήταν μια συγγενής σου...για τα βιτσια του τον δικαζουμε τυπε?
τα κοριτσια να λεγαν ΟΧΙ και να φευγαν....
Με ευκολια ομως η κοπελια μπηκε στο αμαξι οπως και η αλλη στο καμαρινιΑπό ότι λέγεται του είπαν όχι και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία..θυμάμαι ένα περιστατικό που τη μια κοπελα την πήγε σε ένα παράδρομο, έβγαλε έξω το όργανο κλπ..τελικά την πέταξε έξω ...αν όντως έχει γίνει είναι φρικαλέα φάση.....σκέψου να ήταν μια συγγενής σου...
Aν δεν μπορες να κατανοησεις τι θελω να πω προχωρα παρακατω. Μην ασχολεισαι.Καταλαβαίνεις
Ναι..για δουλειά βρέθηκαν για καφέ, είπε να την πάει σπίτι, πήγε η άλλη..το να πας μια συνάδελφο στο σπίτι δε σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να είναι υποψιασμένη .θα έπρεπε να είναι βέβαια, αλλά εντάξει μπορεί να είναι αφελής..αυτό δε σημαίνει ότι είναι ενοχή ... Ίσως να μη την ενοχλούσε λίγο φλερτ, αλλά άλλο το φλερτ, άλλο βγάζω τη μαλαπερδα και την ανεμίζω μπροστά στην άλλη ( ξαναλέω αν έγιναν έτσι τα πράγματα). Για το καμαρίνι την φώναξε για οντισιόν νομίζω δε θυμάμαι καλά κι αλλη πηγε κλπ..Με ευκολια ομως η κοπελια μπηκε στο αμαξι οπως και η αλλη στο καμαρινι
Γινονται στα καμαρινια οντισιον η στις καφετεριες;;Ναι..για δουλειά βρέθηκαν για καφέ, είπε να την πάει σπίτι, πήγε η άλλη..το να πας μια συνάδελφο στο σπίτι δε σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να είναι υποψιασμένη .θα έπρεπε να είναι βέβαια, αλλά εντάξει μπορεί να είναι αφελής..αυτό δε σημαίνει ότι είναι ενοχή ... Ίσως να μη την ενοχλούσε λίγο φλερτ, αλλά άλλο το φλερτ, άλλο βγάζω τη μαλαπερδα και την ανεμίζω μπροστά στην άλλη ( ξαναλέω αν έγιναν έτσι τα πράγματα). Για το καμαρίνι την φώναξε για οντισιόν νομίζω δε θυμάμαι καλά κι αλλη πηγε κλπ..
Εσύ τι νομίζεις? Ότι έγινε συναινετικό σεξ και τον κατηγορούν για βιασμό?