Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
2 και πανω τυπε... αν αφαιρεσες 2 ανθρωπινες ζωες με προθεση/δολο...

να τιμωρειται με αφαιρεση ζωης το κατ εξακολουθηση...
Κατα "συρροη" λεγεται αυτο, οχι κατ' "εξακολουθηση"

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336
2 και πανω τυπε... αν αφαιρεσες 2 ανθρωπινες ζωες με προθεση/δολο...

να τιμωρειται με αφαιρεση ζωης το κατ εξακολουθηση...

Ηταν ρητορικη η ερωτηση αλλα οκ... Αν φαω μια εγκυο; Αν φαω εναν και αφησω παραλυτους αλλους 2; Αν βαλω βομβα να φαω 100 αλλα πεθανει μονο ενας και οι υπολοιποι 99 απλα τραυματιστουν.
(hint, ρητορικες ειναι και αυτες οι ερωτησεις)

βοηθαει στο οξυγονο του πλανητη ομως τυπε αποδεδειγμενα!

επισης προσφερει ενα αισθημα δικαιοσυνης στους συγγενεις! ζωη εχασε το θυμα, ζωη και ο θυτης...

οι μονοι που τα εχουν πιο σκουρα ειναι οι μπατσοι διοτι πλεον ο εγκληματιας με νυχια και με δοντια θα αντισταθει αν δεν τον αιφνιδιασεις για αυτο στο αμερικα πρωτα πυροβολας και μετα ρωτας
αν νομιζεις οτι ο θανατος ενος ψυχακια θα σε εκανε να νιωσεις καλυτερα, πλανασαι... Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του. Αμα δεν του αρεσει, ας αυτοκτονησει.
Να τον λυτρωσω για παντα; Γιατι;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Ηταν ρητορικη η ερωτηση αλλα οκ... Αν φαω μια εγκυο; Αν φαω εναν και αφησω παραλυτους αλλους 2; Αν βαλω βομβα να φαω 100 αλλα πεθανει μονο ενας και οι υπολοιποι 99 απλα τραυματιστουν.

αν νομιζεις οτι ο θανατος ενος ψυχακια θα σε εκανε να νιωσεις καλυτερα, πλανασαι... Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του. Αμα δεν του αρεσει, ας αυτοκτονησει.
εδω ζηταει να αποφυλακιστει ο κουφοντινας που εκανε και απεργια πεινας επειδη εχει και δικαιωματα αλλα δικαιωμα να ζησουν δεν ειχαν τα θυματα του,αυτος αποφασισε για την ζωη τους και μετα μιλαμε για τριχες κατσαρες.Ο κουφοντινας τελικα τις λθστειες και τις δολοφονες τις εκανε για ιδεολογια η για τα ΄'προς το ζην'. :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.357
Πόντοι
2.356
Σαν πολλές λεπτομέρεις γνωρίζεις γύρω από το ζήτημα. Ελπίζω να μην δεχτεί κάνα τηλεφώνημα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Αντισθένης που θα του ζητάνε τα στοιχεία του λογαριασμού σου.
θα το ειχα ηδη ενημερωθει τυπε μιας και προσφατα περασε η διωξη, οποτε μην ανησυχεις ασκοπα για αυτο το ζητημα ειμαι καθαρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατα "συρροη" λεγεται αυτο, οχι κατ' "εξακολουθηση"
τυπε ειπαμε δεν εχω περασει ουτε απεξω απο τα δικαστηρια.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.357
Πόντοι
2.356

για να λυτρωθω εγω τυπε...

επισης για τις ρητορικες ερωτησεις ο νομοθετης για αυτο προβλεπει και νομοθετει. ειχαμε πριν εκπληξη για τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. αν δεν υπαρχει η προβλεψη του νομου τοτε πως αυτα θα τιμωρηθουν? με εκτακτα στημενα στρατοδικεια? αν ο κορωνα ειναι και αυτος εγκλημα κατα της ανθρωποτητας τους θες αθωους τους ενοχους που τον εφτιαξαν (για να εχει και ενα σεναριο ο πιεξ να πιαστει)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι στη χειροτερη φυλακη ισοβια και να σκαω μια φορα το μηνα ενα χαρτζηλικακι σε καποιον ισοβιτη για να τον βιαζει με την παρεα του.
Αυτο ομως μαλλον σε κάνει ομοιο του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
εδω ζηταει να αποφυλακιστει ο κουφοντινας που εκανε και απεργια πεινας επειδη εχει και δικαιωματα αλλα δικαιωμα να ζησουν δεν ειχαν τα θυματα του,αυτος αποφασισε για την ζωη τους και μετα μιλαμε για τριχες κατσαρες.Ο κουφοντινας τελικα τις λθστειες και τις δολοφονες τις εκανε για ιδεολογια η για τα ΄'προς το ζην'. :confused:
Φυσικα ειχαν δικαιωμα τα θυματα του να ζησουν, γι αυτο ο Κουφοντινας ειναι 19 χρονια στην φυλακη.
Το δικαιωμα της αποφυλακισης ειναι αλλη ιστορια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336
Αυτο ομως μαλλον σε κάνει ομοιο του
Αμα βιασει τα παιδια μου αλεξ, ας με κανει και χειροτερο του. Δεν ειναι το θεμα η δικια μου αρρωστη εκδικηση, τυχαιο παραδειγμα ηταν αντι της θανατικης ποινης, η οποια δεν εχει επιστροφη. Ενας αδικα καταδικασμενος ομως, οπως εχουμε δει αρκετες φορες, ισως και να δικαιωθει μετα απο καποιον καιρο. Εχουν αλλαξει οι εποχες, δεν ειναι τα μπακαλικα που ηταν παλια τα δικαστηρια, τα στοιχεια πλεον ειναι τοσα πολλα για καθε υποθεση που λιγοι (εστω, λιγοτεροι απο παλια) αθωοι θα μπουν μεσα.

Θεωρω αποτυχια της ανθρωποτητας να καταδικασεις εις θανατον καποιον αθωο, μετα απο δικαστηρια, διαβουλευσεις, αποδεικτικα στοιχεια κτλ, θα ειναι σαν η κοινωνια ολοκληρη να ειναι ο δολοφονος

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.357
Πόντοι
2.356
Φυσικα ειχαν δικαιωμα τα θυματα του να ζησουν, γι αυτο ο Κουφοντινας ειναι 19 χρονια στην φυλακη.
Το δικαιωμα της αποφυλακισης ειναι αλλη ιστορι
κανενα δικαιωμα αποφυλακισης και αδειων σε κατα συρροην! καθετως οριζοντιως διαγωνιως και επι ταυτα!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336
κανενα δικαιωμα αποφυλακισης και αδειων σε κατα συρροην! καθετως οριζοντιως διαγωνιως και επι ταυτα!
μεγαλο hate προς τον αγωνιστη κουφοντινα απο εναν "κατσαπλια" παντως :2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
όχι όχι είπε ότι θέλανε να τον εκδικηθούν και ότι είχανε εμμονές μαζί του!
Δεν το είπε για όλες νομιζω αυτό!
Εμένα δε με πείθει ο Φιλιππίδης..για να τον κυνηγάνε τόσο πολύ κάτι χοντρό έκανε..για ποιο λόγο να τον κατηγορούν για βιασμό κι απόπειρες αν όντως δεν είναι αλήθεια? Αν απλά ηταν λακαμας κι ενοχλητικός θα είχαν βάλει δύο πρησμένους να τον πλακωσουν ...δε θα ψάχνονταν για να τον χώσουν μέσα 10 - 15 χρόνια...και οι ηθοποιοί που έκαναν τις καταγγελίες δε μου φαίνονται για σαδιστριες - ψυχοπαθεις που θέλουν να καταστρεψουν κάποιον από πείσμα κι εγωισμό... Για να τον μισούν σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι...

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Θα επαναλάβω ότι ο βιασμός δεν είναι θέμα σεξουαλικό αλλά θέμα εξουσίας. Ο Φιλιππίδης με τα φράγκα και το όνομα που είχε δε νομίζετε ότι θα μπορούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να έχει το πιο καυτό μοντέλο στο κρεβάτι του;
Αυτό όμως που τον έφτιαχνε ήταν η αίσθηση ότι είχε εξουσία πάνω σε αυτές τις γυναίκες. Ότι τις ανάγκαζε να κάνουν αυτό που ήθελε ο ίδιος. Έτσι την έβρισκε το συγκεκριμένο άτομο.
Σίγουρα ι βιασμός έχει σχέση με την αίσθηση της εξουσίας, αλλά είναι και σεξουαλικό άρρωστο σαδιστικό βίτσιο. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ επηρμενος και ίσως είχε την εντύπωση ότι " εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα" ( αν όντως είναι ένοχος - αλλά η έπαρση που έχει φαινεται- " είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς" , τίνα πεικαι ο Χορν μπροστά του?) Κι οι κοπέλες ήταν πιτσιρίκες την εποχή των καταγγελομενων περιστατικών.
Πάντως ο Χαϊκάλης παραδέχτηκε ότι έκανε άγριο χωσιμο στην πιτσιρικά μαθήτρια του, με το πρόσχημα ότι είναι παλαιάς κοπής αρσενικό (χαχαχα - έκανε και βουλευτής αυτό το άτομο -ω ρε που πάμε..) Ίσως να είχαν συναγωνισμό μεταξύ τους ( αν είναι ένοχοι) και να το βλέπαν με τον τρόπο που το αντιμετώπιζαν και στα σήριαλ..ως συμπαθητικοί κατεργάρηδες . Δεν αποκλείω σχιζοειδεις τάσεις και σε αυτούς και στους άλλους υποψηφίους κατηγορούμενους...

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
για τα βιτσια του τον δικαζουμε τυπε?
τα κοριτσια να λεγαν ΟΧΙ και να φευγαν....
Από ότι λέγεται του είπαν όχι και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία..θυμάμαι ένα περιστατικό που τη μια κοπελα την πήγε σε ένα παράδρομο, έβγαλε έξω το όργανο κλπ..τελικά την πέταξε έξω ...αν όντως έχει γίνει είναι φρικαλέα φάση.....σκέψου να ήταν μια συγγενής σου...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Από ότι λέγεται του είπαν όχι και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία..θυμάμαι ένα περιστατικό που τη μια κοπελα την πήγε σε ένα παράδρομο, έβγαλε έξω το όργανο κλπ..τελικά την πέταξε έξω ...αν όντως έχει γίνει είναι φρικαλέα φάση.....σκέψου να ήταν μια συγγενής σου...
Με ευκολια ομως η κοπελια μπηκε στο αμαξι οπως και η αλλη στο καμαρινι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.422
Πόντοι
4.746
Aν δεν μπορες να κατανοησεις τι θελω να πω προχωρα παρακατω. Μην ασχολεισαι.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ,δεν μπορει η κοινωνια να περναει στο ντουκου μια συγχρονη Μηδεια και να την δικσιολογει .Και απο την αλλη επειδη εχεις μια υποψια ή μια καταγγελια για καποιον(του στυλ, περυσι καηκε) να τον κλεινεις μεσα..Επειδη εγινε μοδα το με παρενοχλησε πριν 20 χρονια, και αν..

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αθώος ο Σπέισι αλλά για πάντα ένοχος ο Φρανκ Αντεργουντ Αφού το κίνημα #MeToo ορίζει ότι η οποιαδήποτε κατηγορία αρκεί, δίχως να είναι απαραίτητο να αποδειχτεί, για να καταστραφεί ο εκάστοτε κατηγορούμενος, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό, γιατί κατά πάσα πιθανότητα ο Κέβιν Σπέισι δεν θα υποδυθεί ξανά τον κεντρικό ήρωα του House of Cards Πηγή: Protagon.gr

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Με ευκολια ομως η κοπελια μπηκε στο αμαξι οπως και η αλλη στο καμαρινι
Ναι..για δουλειά βρέθηκαν για καφέ, είπε να την πάει σπίτι, πήγε η άλλη..το να πας μια συνάδελφο στο σπίτι δε σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να είναι υποψιασμένη .θα έπρεπε να είναι βέβαια, αλλά εντάξει μπορεί να είναι αφελής..αυτό δε σημαίνει ότι είναι ενοχή ... Ίσως να μη την ενοχλούσε λίγο φλερτ, αλλά άλλο το φλερτ, άλλο βγάζω τη μαλαπερδα και την ανεμίζω μπροστά στην άλλη ( ξαναλέω αν έγιναν έτσι τα πράγματα). Για το καμαρίνι την φώναξε για οντισιόν νομίζω δε θυμάμαι καλά κι αλλη πηγε κλπ..
Εσύ τι νομίζεις? Ότι έγινε συναινετικό σεξ και τον κατηγορούν για βιασμό?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ναι..για δουλειά βρέθηκαν για καφέ, είπε να την πάει σπίτι, πήγε η άλλη..το να πας μια συνάδελφο στο σπίτι δε σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να είναι υποψιασμένη .θα έπρεπε να είναι βέβαια, αλλά εντάξει μπορεί να είναι αφελής..αυτό δε σημαίνει ότι είναι ενοχή ... Ίσως να μη την ενοχλούσε λίγο φλερτ, αλλά άλλο το φλερτ, άλλο βγάζω τη μαλαπερδα και την ανεμίζω μπροστά στην άλλη ( ξαναλέω αν έγιναν έτσι τα πράγματα). Για το καμαρίνι την φώναξε για οντισιόν νομίζω δε θυμάμαι καλά κι αλλη πηγε κλπ..
Εσύ τι νομίζεις? Ότι έγινε συναινετικό σεξ και τον κατηγορούν για βιασμό?
Γινονται στα καμαρινια οντισιον η στις καφετεριες;;

Σοβαροι ναμαστε

Και ποιος μου λεει οτι τα θελε η ιδια και δεν ενεδωσε ο φιλιππιδης και σκυλιασαν απο τοτε και βρηκαν τωρα την ευκαιρια να εκδικηθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom