Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Κατσε ρε τύπε γιατι θα με κουφανεις

Δηλαδη πρεπει να διακρινει ο νομος σε ενοχους χωρις αμφιβολια, που θα βαζουμε θανατικη ποινη, και σε ενοχους με αμφιβολια που θα βαζουμε ισοβια?
Ασχετο και ξέρω ότι με εκτιμάς(έστω και λίγο) είμαι και εγώ υπερ της θανατικής ποινής όταν πρόκειται για βιασμό και φόνο παιδιών!Και δεν ντρέπομαι που το γράφω κι ας χάσετε πάσα ιδέα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Ασχετο και ξέρω ότι με εκτιμάς(έστω και λίγο) είμαι και εγώ υπερ της θανατικής ποινής όταν πρόκειται για βιασμό και φόνο παιδιών!Και δεν ντρέπομαι που το γράφω κι ας χάσετε πάσα ιδέα!
και λιγα λες θα ειχαμε λιγοτερες φυλακες και περισσοτερα σχολεια. :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
και λιγα λες θα ειχαμε λιγοτερες φυλακες και περισσοτερα σχολεια. :confused: :confused: :confused:
Oυδέποτε αποδειχθηκε οτι η θανατικη ποινη μειωνει την βαρια εγκληματικοτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν εχει σημασια ποιος ειναι υπερ ή κατα της θανατικης ποινης .
Πλεον η θανατικη ποινη απλως δεν ειναι νομοθετικη επιλογη στο πλαισιο της Ευρωπης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, πιστευω οτι στην θεωρητικη περιπτωση που επιτρεποταν ενα δημοψηφισμα στην Ελλαδα για την επιστροφη της θανατικης ποινης, το ποσοστό υπερ της επαναφορας θα ηταν απειροελαχιστο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
Δηλαδη τοσες σελιδες συμφωνουμε οι περισσοτεροι οτι το συστημα ειναι υπερ-σαπιο, και θα θελατε οντως να υπαρχει η θανατικη πονη σε μια χωρα σαν την Ελλαδα εστω και σαν υστατη επιλογη για τις βαριες κατηγοριες;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Επιπλεον, πιστευω οτι στην θεωρητικη περιπτωση που επιτρεποταν ενα δημοψηφισμα στην Ελλαδα για την επιστροφη της θανατικης ποινης, το ποσοστό υπερ της επαναφορας θα ηταν απειροελαχιστο
αν ειχαμε σημερα εναν χιτλερ δεν θα του αξιζε η θανατικη ποινη?

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Ακόμα και θανατική ποινή μου φαίνεται λίγο, καλύτερα ισόβια βασανιστήρια.
Είμαι βάρβαρος, το ξέρω

• Like
Αντιδράσεις: alpula

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
αν ειχαμε σημερα εναν χιτλερ δεν θα του αξιζε η θανατικη ποινη?
και ποια ειναι η λεπτη γραμμη που χωριζει το θανατο απτην φυλακιση; Ας πουμε αν φας 5 ατομα πας φυλακη, αν φας 6 ατομα σε εκτελουμε; :confused: Πως το εχεις σκεφτει ακριβως;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Δηλαδη τοσες σελιδες συμφωνουμε οι περισσοτεροι οτι το συστημα ειναι υπερ-σαπιο, και θα θελατε οντως να υπαρχει η θανατικη πονη σε μια χωρα σαν την Ελλαδα εστω και σαν υστατη επιλογη για τις βαριες κατηγοριες;
οχι φιλε δεν μπορω να πω για την θανατικη ποινη να επιστρεψει που ισως σε ελαχιστες περιπτωσεις να αξιζε αλλα τα ισοβια να ειναι ισοβια να ξερουν οτι δεν θα ξαναδουν ηλιο στην ζωη τους .

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Oυδέποτε αποδειχθηκε οτι η θανατικη ποινη μειωνει την βαρια εγκληματικοτητα

Δεν εχει σημασια ποιος ειναι υπερ ή κατα της θανατικης ποινης .
Πλεον η θανατικη ποινη απλως δεν ειναι νομοθετικη επιλογη στο πλαισιο της Ευρωπης.
βοηθαει στο οξυγονο του πλανητη ομως τυπε αποδεδειγμενα!

επισης προσφερει ενα αισθημα δικαιοσυνης στους συγγενεις! ζωη εχασε το θυμα, ζωη και ο θυτης...

οι μονοι που τα εχουν πιο σκουρα ειναι οι μπατσοι διοτι πλεον ο εγκληματιας με νυχια και με δοντια θα αντισταθει αν δεν τον αιφνιδιασεις για αυτο στο αμερικα πρωτα πυροβολας και μετα ρωτας

• Like
Αντιδράσεις: alpula

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
και ποια ειναι η λεπτη γραμμη που χωριζει το θανατο απτην φυλακιση; Ας πουμε αν φας 5 ατομα πας φυλακη, αν φας 6 ατομα σε εκτελουμε; :confused: Πως το εχεις σκεφτει ακριβως;
στην σημερινη εποχη ο χιτλερ και ολοι οι αξιωματικοι του θα τους ειχαμε βγαλει ψυχικα ασθενεις και θα ειχαμε 50.000 χιλιαδες ναζιστες στα ψυχιατρει ανα τον κοσμο.Ναι οι ανθρωποι αυτοι ηταν ψυχικα ασθενεις αλλα ειχαν βασανισει και σκοτωσει εκατομυρια κοσμου. :confused: :confused: :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Θα επαναλάβω ότι ο βιασμός δεν είναι θέμα σεξουαλικό αλλά θέμα εξουσίας. Ο Φιλιππίδης με τα φράγκα και το όνομα που είχε δε νομίζετε ότι θα μπορούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να έχει το πιο καυτό μοντέλο στο κρεβάτι του;
Αυτό όμως που τον έφτιαχνε ήταν η αίσθηση ότι είχε εξουσία πάνω σε αυτές τις γυναίκες. Ότι τις ανάγκαζε να κάνουν αυτό που ήθελε ο ίδιος. Έτσι την έβρισκε το συγκεκριμένο άτομο.
για τα βιτσια του τον δικαζουμε τυπε?
τα κοριτσια να λεγαν ΟΧΙ και να φευγαν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
οχι φιλε δεν μπορω να πω για την θανατικη ποινη να επιστρεψει που ισως σε ελαχιστες περιπτωσεις να αξιζε αλλα τα ισοβια να ειναι ισοβια να ξερουν οτι δεν θα ξαναδουν ηλιο στην ζωη τους .
Το Συμβουλιο της Ευρωπης εχει κρινει οτι η ισοβια καθειρξη χωρις την παραμικρη ελπιδα αποφυλακισης στο μελλον συνιστα παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας προβλεπεται θανατικη ποινη κατ εξαιρεση
ενω της εσχατης προδοσιας πλεον ισοβια....χαχαχαχα γελοιοι και μαλθακοι....

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
Το Συμβουλιο της Ευρωπης εχει κρινει οτι η ισοβια καθειρξη χωρις την παραμικρη ελπιδα αποφυλακισης στο μελλον συνιστα παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων
θα γινουμε σαν εκεινη την ταινια που παιζει ο σταλονε και θα τους κανουμε ντα αν σκοτωσουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
στην σημερινη εποχη ο χιτλερ και ολοι οι αξιωματικοι του θα τους ειχαμε βγαλει ψυχικα ασθενεις και θα ειχαμε 50.000 χιλιαδες ναζιστες στα ψυχιατρει ανα τον κοσμο.Ναι οι ανθρωποι αυτοι ηταν ψυχικα ασθενεις αλλα ειχαν βασανισει και σκοτωσει εκατομυρια κοσμου. :confused: :confused: :confused:
Ο φανατισμός δεν ειναι ψυχασθενεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
πλακα μου κανεις ακομα και σημερα υπαρχει αυτη η παραμετρος? :new_shocked:
Ναι αλλά ειναι θεμα διεθνους ποινικου δικαιου

Και μαλιστα τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας δεν παραγραφονται κιολας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.361
Πόντοι
2.356
2 και πανω τυπε... αν αφαιρεσες 2 ανθρωπινες ζωες με προθεση/δολο...

να τιμωρειται με αφαιρεση ζωης το κατ εξακολουθηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom