Spa- Κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας: «Με κατήγγειλαν για βιασμό για να με εκδικηθούν», λέει ο 47χρονος
''Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί ξεκάθαρα στις καταγραφικές κάμερες, τις οποίες επικαλούμαι. Αυτά ακριβώς έγιναν χωρίς επουδενί να υπάρξει βιασμός ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη, η δε συμπεριφορά μου δεν δύναται να χαρακτηριστεί βιασμό ούτε καν υπό τις επιεικέστερες και ελαστικότερες σχετικές διατάξεις σύμφωνα με την ερμηνεία της τέταρτης παραγράφου του άρθρου 336 του Ποινικού Κώδικα καθώς δεν προέβην καν σε οποιαδήποτε γενετήσια πράξη”.
....
Ειδικότερα, είναι ίσως είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για βιασμό, ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία των ίδιων των καταγγελουσών, δεν άσκησε βία. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι κάμερες ασφαλείας του κέντρου ευεξίας, κατέγραψαν τον "θύτη" και τα "θύματα" του, αμέσως μετά τους υποτιθέμενους βιασμούς, να συζητούν σε φιλικό κλίμα και με χαλαρή διάθεση, στο σαλόνι του spa. Επίσης η ανήλικη, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, καταγγέλλουσα Αλβανικής υπηκοότητας, επί πέντε ημέρες μετά το "συμβάν" συνέχιζε οικειοθελώς να απασχολείται στο χώρο ως μαθητευόμενη. Ποιά βιασθείσα θα επιδείκνυε τέτοια συμπεριφορά;''
Ποια η γνώμη των καμεράκιδων για αυτή την περίπτωση ? Και εκεί φυσικά δεν ήμουν μπροστά αλλά η κάμερα ήταν.
Το γεγονός ότι σε κάθε πρόταση θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε το ότι ο βιαστής αξίζει τα χειρότερα και δεν δικαιολογούμε τον βιαστή δείχνει που πάει το πράγμα.
Από την άλλη το μυαλό κάποιων αδυνατεί να κατανοήσει ότι ο βιασμός και η ψευδής καταγγελία για βιασμό είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Πόνεσε το μυαλό μου γράφοντας κάτι τόσο απλό και αυτονόητο. Παρόλα αυτά χρειάζεται να γραφτεί. Γιατί υπάρχει το κλίμα ''πατριαρχία'', άντρας=βιαστής κλπ.
Οι ψευδείς καταγγελίες (γενικά) γίνονται για λόγους οικονομικούς, ψυχολογικούς και ψυχιατρικούς. Ακόμα και αν κάποιος/κάποια δεν αποζητεί οικονομική αποζημίωση το να καταστρέψει τον άλλον θα του/της δώσει ψυχολογική ικανοποίηση και αυτό είναι αρκετό για αυτούς/αυτές.
Αν δεν είσαστε μπροστά καλό είναι να μην καταδικάζετε κάποιον γιατί σύντομα ίσως να συμβεί και σε εσάς.
Τώρα θα γράψει κάποιος αν δεν είσαι βιαστής δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. ΛΑΘΟΣ. Εγώ μιλάω για για ψευδή καταγγελία, εσείς και τα ζόμπι των social μιλάτε για βιασμό.