Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Γενικα, επειδή διαβάζοντας κάποια σχόλια διαπιστώνω ότι υπάρχει η άποψη ότι αν πλησιάσεις μια άγνωστη κοπέλα, θα χαρακτηριστεί ως περίεργος η ως υποψήφιος βιαστής.δεν νομίζω. Φυσικά αν αρχίσει κάποιος τα κόλπα της δεκαετίας του 80 όντως θα κακό χαρακτηριστεί. Αλλά και στην εποχή μας αν πλησιάσει κάποιος μια κοπέλα με διακριτικότητα κι ευγένεια νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Γινονται στα καμαρινια οντισιον η στις καφετεριες;;

Σοβαροι ναμαστε

Και ποιος μου λεει οτι τα θελε η ιδια και δεν ενεδωσε ο φιλιππιδης και σκυλιασαν απο τοτε και βρηκαν τωρα την ευκαιρια να εκδικηθουν
Δεν νομίζω ότι του την έπεσε Καί της είπε όχι...οι άνδρες πάντα λέμε ναι αν μας την πέφτουν εκτός αν δεν μας αρέσει καθόλου..βρέθηκαν στην καφετέρια για να συζητήσουν σε αρχικό στάδιο μια συνεργασία. . κι η άλλη πήγε στο καμαρίνι για να πει κάποιο κομμάτι διαλόγου...γίνονται αυτά.. δεν ξέρω γιατί το θεωρείς απίθανο..

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Όσον αφορά το Χόλιγουντ λέγονται τόσα πολλά που δε γίνεται όλα να είναι ψεμματα..εκεί από ότι λένε αν δεν κάτσεις, δεν δουλεύεις...φήμες εντάξει...και για τη δική μας σόου μπιζ...φήμες...εντάξει ...δεν ημουν μπροστα...θα δείξει τώρα στα δικαστήρια με αυτές τις υποθέσεις τις δικές μας..πάντως αν υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...ας ευχηθούμε να διαλευκανθούν οι υποθέσεις..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336
Δεν νομίζω ότι του την έπεσε Καί της είπε όχι...οι άνδρες πάντα λέμε ναι αν μας την πέφτουν εκτός αν δεν μας αρέσει καθόλου..βρέθηκαν στην καφετέρια για να συζητήσουν σε αρχικό στάδιο μια συνεργασία. . κι η άλλη πήγε στο καμαρίνι για να πει κάποιο κομμάτι διαλόγου...γίνονται αυτά.. δεν ξέρω γιατί το θεωρείς απίθανο..
γιατι να το θεωρει απιθανο ο ψεκας μωρε, το παλικαρι χανει λαδια, νομιζει οτι η γη ειναι επιπεδη, οτι το εμβολιο εχει τσιπακι και οτι οι αρχαιοι ελληνες ηταν εξωγηινοι. Τι προσπαθεις να βγαλεις ακρη; 1+1 κανει 5 θα σου πει, σχιζοφρενης ειναι, παντου τα παντα ειναι συνομωσιες και ολοι θελουν να του κλεψουν τις ιδεες που εγραψε στα 70.000 μηνυματα στο μπου, δεν το βλεπεις οτι θα αλλοιωθει το DNA του;

Στειρωση και ζουρλομανδυα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα..έχω την άποψη μου αλλά δεν θα βγάλω απόφαση για το τι έχει συμβεί...αλλά ναι θεωρώ λίγο απίθανο να του την έπεσε η ηθοποιός και να είπε όχι , για τους λόγους που προανέφερα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
γιατι να το θεωρει απιθανο ο ψεκας μωρε, το παλικαρι χανει λαδια, νομιζει οτι η γη ειναι επιπεδη, οτι το εμβολιο εχει τσιπακι και οτι οι αρχαιοι ελληνες ηταν εξωγηινοι. Τι προσπαθεις να βγαλεις ακρη; 1+1 κανει 5 θα σου πει, σχιζοφρενης ειναι, παντου τα παντα ειναι συνομωσιες και ολοι θελουν να του κλεψουν τις ιδεες που εγραψε στα 70.000 μηνυματα στο μπου, δεν το βλεπεις οτι θα αλλοιωθει το DNA του;

Στειρωση και ζουρλομανδυα
Μάλιστα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει – Βγήκε ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧA στα Ματογιάννια! Μας πέταξε τα μάτια έξω!(ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει, αλλά όσο να ‘ναι ένα βρακί το βράδυ χρειάζεται.

Μια τουρίστρια σε νυχτερινή της έξοδο στα Ματογιάννια επέλεξε φόρεμα δίχως εσώρουχο που άφηνε ακάλυπτη όλη την δεξιά και αριστερή της πλευρά!

Αυτο τωρα δεν θεωρειτε προκληση και σεξουαλικη παρενοχληση

Αν βρεθει καποιος και της σκισει τα βαρδουλα θα θεωρηθει βιαστης

%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE1-37.png
Στη Μύκονο αυτά είναι συνηθισμένα..εκεί όπου μένουμε δεν έχουμε τόσο εξτριμ φαινόμενα..πάντως αν ποτέ δεις μια κοπέλα με σορτσακι η προκλητικά ντυμένη και νοιώσεις επιθυμίες να της βάλεις χέρι η κάτι παρόμοιο, να δείξεις αυτοσυγκράτηση γιατί είναι παράνομο και θα σε μαζέψουν.. στο λεω φιλικα,χωρίς ίχνος ειρωνίας.. .είμαι πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336

Οχι ηλιθιε, δεν θεωρειται προκληση. Εχουμε 2021, ο καθενας φοραει οτι γουσταρει, πηγαινε στην μυκονο και συ και βγες με το πουτσο εξω, στα αρχιδια μας δεν θα ασχοληθει κανενας. Αγαμητε. Αν παρακολουθουσε εισαγγελεας το σαιτ θα ησουν απτους πρωτους που θα μαζευανε με αυτα που γραφεις, στην πρωτη ευκαιρια που θα βρεις θα βιασεις καμια κοπελιτσα λιγδιαρη και θα σε βλεπει το πανελληνιο να σε τρεχουν με κουκουλα στα δικαστηρια.
15 χρονια μεσα στο σαιτ και ακομα παρθενος εισαι, γιατι δεν παιρνεις μια γαμημενη βιζιτα να ξελαμπικαρεις ρε ψεκασμενε μεσηλικα; Ή βιασε καμια κατσικα εκει στο βλαχοχωρι που κωλοβαρας, να ισιωσεις γιατι εχει ζαβωσει το μυαλο σου.

Και βγαλε την ελληνικη σημαια απο το προφιλ σου αγραμματε, τα γραφομενα σου δεν εχουν ουτε ορθογραφια, ουτε συνοχη, ουτε σημεια στιξης, ουτε συντακτικο. Ντροπη του εθνους, απολυτηριο δημοτικου με 3.5, ενα πακιστανο να βαλω λιγοτερα λαθη θα κανει.

Τραβα για υπνο τωρα και ελα αυριο απο το εστιατοριο που θα τρωω, και κατσε απεξω να σου πεταξω τα κοκκαλα μιας και εχεις φαει πορτα απο το 99% των επιχειρησεων, εσυ και οι πιθηκοι της ζουγκλας που δεν εχετε κανει εμβολια. Και κοιτα να μας κολλησεις καμια πανουκλα, αδεσποτε ψεκασμενε, θα σε στειλουμε στη μακρονησο μεχρι να μοιασεις του Τομ Χανκς στο ναυαγο, αν και μαλλον ηδη του φερνεις λιγο στην καθαριοτητα. Ναυαγιο. Αποτυχια της ζωης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και για να απαντησω στον παπαρα

Δε θεωρω την γη επιπεδη

Το χτικιο μπορει να μην εχει ακομα τσιπακι αλλα εχει qr κωδικες πιστοποιητικα

Ουτε οτι οι αρχαιοι ελληνες ηταν εξωγηινοι

Επισης

1+1 κανουν 2

Τα υπολοιπα ειναι του ιδιου βιωματα και θελει να τα φορτωσει σε αλλους
Ενας ψυχιατρος ενδεικνυται για την περιπτωση του

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΤΥΠΟΙ τι εκανε ο φιλλιπιδης? γενικα αν το δουμε οτι κανουν πολλοι οταν ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ....
δινω δουλεια=εξουσια = ζεις απο μενα ειναι ανωτερος-αυτη η νοοτροπια-
δικηγοροι δεν γαμαν γραμματεις νεοτερες?? αλλοι την τακτικη καθαριστρια, στην νυχτα λουλουδου, σερβιτορες κτλ.
αυτα δεν γινονται? οι γυναικες αυτες δεν εχουν φωνη? απλα ο θυτης ειναι αγνωστος-
Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ σε καθε νορμαλ αρσενικο ειναι δεν μπλεκω με εργαζομενη ακομη και αμα μου την πεσει..
θυμαμαι ακομη τα λογια φιλου μετα απο δεκαετιες ειχε βιντεο κλαμπ απο τα μεγαλα+ΑΛΛΑ 2 εβγαζε χαλαρα μονο το Σ/Κ 2-2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ξερεις ποσες μου την πεφτουνε(ειχε και 1 καφετερια)...
δεν κανω τιποτα γιατι αν χρειαστει να την διωξω δεν θα μπορω...--αν με κλεψει θα πατησει οτι της την επεσα κτλ κτλ.. γιατι ο τυπος τα ειχε ξεχωρισει στο μυαλο.
τωρα ο φιλλιπιδης π.χ ηθελε να γαμησει διασημη η ανερχομενη και να τα λεει στους φιλους του-
---
το παραδοξο, επειδη ειναι πρακτικα πολυ δυσκολο να αποδειξεις οτι δεν την επεσες..ειδικα αν εισαι αφεντικο,
μπορει ανετα να βρεθεις μπλεγμενος χωρις καν να φταις...
π.χ απολυση, παρατηρηση επειδη αργει, ασχημη αποδοση στην δουλεια....και πολλα αλλα.
φανταζει παλαβο ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ γαμησε τα...+οι πιο πολλες δεν εχουν ΤΥΨΕΙΣ.
Ο αντρας σε μια στιγμη αυτοκριτικης θα πει ενα εκανα λαθος συγνωμη, φταιω εγω οσο και εγωιστης να ειναι.
το θεμα ειναι τωρα ο ιδιος ο φιλλιπιδης να ρωτα εαυτο αξιζε αυτο? αλλα μαλλον ηταν τοσο σιγουρος οτι ποτε δεν θα γινει κατι...(η αναγκη για δουλεια, η ντροπη, ο φοβος)-
γαμησε την καριερα του και κυριως τα παιδια και την οικογενεια του, απο την αλλη ξεβρακωθηκε σαν καλος ηρεμος ανθρωπος σαν ιματζ....
εδω ρε τυποι ο πασχαλης ειχε εξωγαμο οκ δεν ειναι το ιδιο, αλλα σαν εικονα εξω ελαχιστοι το περιμεναν...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πες ρε παπαρα οτι εισαι μπολιασμενος

Με ποσες δοσεις σε τρυπησανε;;

Ααα και κατι αλλο τονους δεν βλεπω στα μυθευματα που ποσταρεις

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει – Βγήκε ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧA στα Ματογιάννια! Μας πέταξε τα μάτια έξω!(ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει, αλλά όσο να ‘ναι ένα βρακί το βράδυ χρειάζεται.

Μια τουρίστρια σε νυχτερινή της έξοδο στα Ματογιάννια επέλεξε φόρεμα δίχως εσώρουχο που άφηνε ακάλυπτη όλη την δεξιά και αριστερή της πλευρά!

ειχα δει μια ετσι γλυφαδα τελη 90ς....σε περιπτερο να παρω τσιγαρα, ηταν τοσο τσοντα που αντι να σε καυλωσει ειχε καταφερει το αντιθετο(σιωπηλη γιουχα)...
οκ ενα μινι ,το βυζι εξω αλλα η τυπισσα το χε τεραμτισει κατι που ηταν ατου, θετικο, καταφερε κ το χε κανει ντεκαβλε....εξηγω...
η πρωτη εντυπωση ματια σκεψη μεσα στο μυαλο ηταν" πω πω τι μουνι να σε σκισω"..
η δευτερη που πας ρε καρναβαλι....ετσι εξω...
ειμασταν 3 ατομα και οι 3 οταν εφυγε την κραξαμε...τοσα χρονια ακομη το θυμαμαι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.272
Πόντοι
10.336
Πες ρε παπαρα οτι εισαι μπολιασμενος

Με ποσες δοσεις σε τρυπησανε;;

Ααα και κατι αλλο τονους δεν βλεπω στα μυθευματα που ποσταρεις
εγω δεν εχω ελληνικη σημαια ψωροπερηφανε τουρκοσπορε. Αμα γουσταρω γραφω τα παντα με ι και με ο,

εσυ εισαι ο ξεφτιλας, βρωμιζεις τη σημαια, γυφτακο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.357
Πόντοι
2.356
μεγαλο hate προς τον αγωνιστη κουφοντινα απο εναν "κατσαπλια" παντως :2funny:

κοιταξε τυπε θεωρω οτι οποιος παραβιαζει τους νομους, απο ενα σημειο και μετα δε μπορει να ζητα την καλυψη τους οταν την χρειαστει, ο ανθρωπος που στερησε ζωες και δικαιωματα των αλλων δεν μπορει να επικαλεστει τιποτα για τη δικη του ζωη και τα δικα του δικαιωματα! εκτος αν μπορουσαν και οι αλλοι να παρουν 2-3 μερες αδεια απο τον παραδεισο για να δουν τους δικους τους ωστε να μη στεναχωριουνται.

πιο δικαια ηταν στην αγρια δυση. εισαι παρανομος? εισαι ακαλυπτος. οποιος και να σε καθαρισει επιτελει το εργο της δικαιοσυνης...

• Like
Αντιδράσεις: xlm

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
"Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφί μύθον ακούσεις"
Στο Ελλάντα αυτό εχει παει για βρούβες,όπως ειπαν και αλλοι πιο πανω,
το "me too" δινει τον τονο...
Δηλαδή το ΚΑΡΑ-ΞΕΚΩΛΟ-ΞΕΠΟΥΤΑΝΟ που ειδα πιο πανω στη Μυκονο,μπορει να κυκλοφορει ετσι,αλλα οκ,εμείς επίπεδο,δε θα του μιλησουμε,δε θα το θαυμασουμε..Προσοχη ,μεχρι εκεί, ετσι?
Μας εχουν παρει φαλαγγι αδερφια,σε λιγο με καθε υποψία και μονο παρενόχλησης θα μας τα κόβουν προληπτικα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
ρε συ αλεξανδρε δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο αλλα γενικα ποσο ευκολα μπορει να σε καταγγειλει καποια για προσωπικα της συμφερωντα η για εκδικηση η δεν ξερω και γω τι καλο μπορει να εχει στον εγκεφαλο.
Το εχω ξαναγραψει στο thread του ΠΝ..
Πιτσιρίκα επικελευστίνα,βγηκε στους διαδρόμους του ΓΕΝ/Β Κλάδου και φωναζε σε εξαλλη κατασταση κατά του Κλαδαρχη, "Γιατι με στελνεις Σαλαμίνα,ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΔΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ που υπηρετούσα εδω?"..
Σε 10 μερες αποστρατευτηκε, χωρίς καν να γινει ΕΔΕ,μονο αυτό το επεισοδιο.Τι να το κανω αν ηταν ψεμα η αληθεια,οι φημες και μονο τον κατεστρεψαν..
Η γκομενα συνεχισε να υπηρετει στο ΓΕΝ/Β Κλάδο και δεν την ακουμπησε ΚΑΝΕΙΣ!

Τελευταία τροποποίηση:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.117
Πόντοι
206
Spa- Κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας: «Με κατήγγειλαν για βιασμό για να με εκδικηθούν», λέει ο 47χρονος

''Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί ξεκάθαρα στις καταγραφικές κάμερες, τις οποίες επικαλούμαι. Αυτά ακριβώς έγιναν χωρίς επουδενί να υπάρξει βιασμός ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη, η δε συμπεριφορά μου δεν δύναται να χαρακτηριστεί βιασμό ούτε καν υπό τις επιεικέστερες και ελαστικότερες σχετικές διατάξεις σύμφωνα με την ερμηνεία της τέταρτης παραγράφου του άρθρου 336 του Ποινικού Κώδικα καθώς δεν προέβην καν σε οποιαδήποτε γενετήσια πράξη”.

....
Ειδικότερα, είναι ίσως είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για βιασμό, ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία των ίδιων των καταγγελουσών, δεν άσκησε βία. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι κάμερες ασφαλείας του κέντρου ευεξίας, κατέγραψαν τον "θύτη" και τα "θύματα" του, αμέσως μετά τους υποτιθέμενους βιασμούς, να συζητούν σε φιλικό κλίμα και με χαλαρή διάθεση, στο σαλόνι του spa. Επίσης η ανήλικη, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, καταγγέλλουσα Αλβανικής υπηκοότητας, επί πέντε ημέρες μετά το "συμβάν" συνέχιζε οικειοθελώς να απασχολείται στο χώρο ως μαθητευόμενη. Ποιά βιασθείσα θα επιδείκνυε τέτοια συμπεριφορά;''

Ποια η γνώμη των καμεράκιδων για αυτή την περίπτωση ? Και εκεί φυσικά δεν ήμουν μπροστά αλλά η κάμερα ήταν.

Το γεγονός ότι σε κάθε πρόταση θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε το ότι ο βιαστής αξίζει τα χειρότερα και δεν δικαιολογούμε τον βιαστή δείχνει που πάει το πράγμα.

Από την άλλη το μυαλό κάποιων αδυνατεί να κατανοήσει ότι ο βιασμός και η ψευδής καταγγελία για βιασμό είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Πόνεσε το μυαλό μου γράφοντας κάτι τόσο απλό και αυτονόητο. Παρόλα αυτά χρειάζεται να γραφτεί. Γιατί υπάρχει το κλίμα ''πατριαρχία'', άντρας=βιαστής κλπ.

Οι ψευδείς καταγγελίες (γενικά) γίνονται για λόγους οικονομικούς, ψυχολογικούς και ψυχιατρικούς. Ακόμα και αν κάποιος/κάποια δεν αποζητεί οικονομική αποζημίωση το να καταστρέψει τον άλλον θα του/της δώσει ψυχολογική ικανοποίηση και αυτό είναι αρκετό για αυτούς/αυτές.

Αν δεν είσαστε μπροστά καλό είναι να μην καταδικάζετε κάποιον γιατί σύντομα ίσως να συμβεί και σε εσάς.

Τώρα θα γράψει κάποιος αν δεν είσαι βιαστής δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. ΛΑΘΟΣ. Εγώ μιλάω για για ψευδή καταγγελία, εσείς και τα ζόμπι των social μιλάτε για βιασμό.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom