kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.361
- Πόντοι
- 2.356
δεν εχουν γινει λαθη σε δικες τυπε? που ζεις πχια?Υπαρχουν και ενοχοι "με αμφιβολια"?
δεν εχουν γινει λαθη σε δικες τυπε? που ζεις πχια?Υπαρχουν και ενοχοι "με αμφιβολια"?
Δεν ξερω, θυμισε μου, τους εχει κανει ο Φιλιππιδης μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση?αρα τι? τι θα πει αν δε μιλουσε η μπεκατωρου τυπε? αυτο σημαινει οτι αν μιλησουν τωρα εχουν τα φωτα και την προσοχη και οποιον θελουν αυτες τον πυροβολουν χωρις αποδειξεις με ενα καλα δουλεμενο σεναριακα παραμυθακι?
ειναι ο λογος τους εναντιον του δικου του λογου.... ουτε αποδειξεις ουτε στοιχεια πια...
μαζευτηκαν 3 και του ξεπληρωνουν καποιο παλιο χρωστουμενο.
όχι?Δεν ξερω, θυμισε μου, τους εχει κανει ο Φιλιππιδης μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση?
Κατσε ρε τύπε γιατι θα με κουφανειςδεν εχουν γινει λαθη σε δικες τυπε? που ζεις πχια?
Οχι.
ασε τον συγκεκριμενο καραγκιοζη, αμφιβαλεις οτι ισως να υπαρχουν και ψευδεις καταγγελιες?Δεν ξερω, θυμισε μου, τους εχει κανει ο Φιλιππιδης μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση?
δεν εχω ενημερωθει τοσο περι του θεματος τυπε γιατι προσωπικα χεστηκα αν ο φιλιππιδης ειναι μεσα η εξω απο τη μπουζου. απλα ως κοινωνικο ζητημα με ενδιαφερει το τι γινεται και μεχρι εκει... καποιες ειπαν οτι ο ηλιος εδυσε απο τη δυση πριν 20 χρονια και κλεισαν τον ηλιο μεσα!Δεν ξερω, θυμισε μου, τους εχει κανει ο Φιλιππιδης μηνυση για ψευδη καταμηνυση και συκοφαντικη δυσφημιση?
γιατί έκανε η Παπαχαραλάμπους όταν ο Φιλιππίδης έιπε ότι είχανε σχέση 6 μηνες?Κατσε ρε τύπε γιατι θα με κουφανεις
Δηλαδη πρεπει να διακρινει ο νομος σε ενοχους χωρις αμφιβολια, που θα βαζουμε θανατικη ποινη, και σε ενοχους με αμφιβολια που θα βαζουμε ισοβια?
Μηπως εχει δικιο ο πιεξ για τα κατρουτσα βραδιατικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι.
χμμμμμμμμ μπορει ναι μπορει και οχι,εκτος και αν κανουμε τον ορο της αληθειας.Οι οποίες μπορούν εύκολα να καταπέσουν.
ναι τυπε δεν εχουν ολες οι υποθεσεις τα ιδια στοιχεια ουτε τον ιδιο αριθμο μαρτυρων ουτε τιποτα αλλο...Κατσε ρε τύπε γιατι θα με κουφανεις
Δηλαδη πρεπει να διακρινει ο νομος σε ενοχους χωρις αμφιβολια, που θα βαζουμε θανατικη ποινη, και σε ενοχους με αμφιβολια που θα βαζουμε ισοβια?
Μηπως εχει δικιο ο πιεξ για τα κατρουτσα βραδιατικα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι.
Αν μου βρεις και το κινητρο για την ψευδη καταγγελια, πολυ ευχαριστως.ασε τον συγκεκριμενο καραγκιοζη, αμφιβαλεις οτι ισως να υπαρχουν και ψευδεις καταγγελιες?
επειδη ειναι καραγκιοζης δε σημαινει οτι βιασε! ασε που στην μεση ελληνιδα πλεον βιασμος ειναι ακομη και αν την κοιταξεις στα ματια και την ρωτησεις τι ωρα ειναι!ασε τον συγκεκριμενο καραγκιοζη, αμφιβαλεις οτι ισως να υπαρχουν και ψευδεις καταγγελιες?
Τύπε δεν υπαρχει ολιγον και πολυ ενοχος.ναι τυπε δεν εχουν ολες οι υποθεσεις τα ιδια στοιχεια ουτε τον ιδιο αριθμο μαρτυρων ουτε τιποτα αλλο...
ενας πασσαρης, ενας κουφοντινας , ενας ξηρος δεν αξιζουν ουτε το οξυγονο που καταναλωνουν απο τον πλανητη... ποσο μαλλον να τρεφονται κιολας ενω τα παιδακια στην αφρικη πεινανε! προτιμουσα το κρατος μας να εφαρμοζε την θανατικη ποινη και να εστελνε τα τροφεια τους εκει για ενα χρονικο διαστημα...
ρε συ αλεξανδρε δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο αλλα γενικα ποσο ευκολα μπορει να σε καταγγειλει καποια για προσωπικα της συμφερωντα η για εκδικηση η δεν ξερω και γω τι καλο μπορει να εχει στον εγκεφαλο.Αν μου βρεις και το κινητρο για την ψευδη καταγγελια, πολυ ευχαριστως.
Αν δεν απατωμαι, ο Φιλιππιδης δεν ανεφερε τιποτα για κινητρο των γυναικων αυτων να τον συκοφαντησουν.
Απλως αρνειται τις κατηγοριες. Ετσι ομως δεν γινεσαι πειστικος σε κανεναν
στην ελλαδα ειχαν ολοκληρη την καραντινα να δουλεψουν σωστα το σεναριο τους και ο αλλος επρεπε να εχει δωσει αντιστοιχη απαντηση "χτες"!!!!Τι λες μωρέ κι'εσύ; Εδώ η άλλη στην Αμερική κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι τη βίασε και μέσα σε λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι είχαν ανακαλύψει δέκα τρύπες στην ιστορία της.
Δεν ειναι δυσφημιστικο να εχεις σχεση με καποιον. Γιατι να του κανει μηνυση?γιατί έκανε η Παπαχαραλάμπους όταν ο Φιλιππίδης έιπε ότι είχανε σχέση 6 μηνες?
Ε τι να σου πω, δεν μου εχει τυχειρε συ αλεξανδρε δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο αλλα γενικα ποσο ευκολα μπορει να σε καταγγειλει καποια για προσωπικα της συμφερωντα η για εκδικηση η δεν ξερω και γω τι καλο μπορει να εχει στον εγκεφαλο.
όχι όχι είπε ότι θέλανε να τον εκδικηθούν και ότι είχανε εμμονές μαζί του!Αν μου βρεις και το κινητρο για την ψευδη καταγγελια, πολυ ευχαριστως.
Αν δεν απατωμαι, ο Φιλιππιδης δεν ανεφερε τιποτα για κινητρο των γυναικων αυτων να τον συκοφαντησουν.
Απλως αρνειται τις κατηγοριες. Ετσι ομως δεν γινεσαι πειστικος σε κανεναν
Το σενάριο μάλλον το'χεις δουλέψει εσύ στο μυαλό σου και δε θα αλλάξεις γνώμη ούτε άμα δεις σε βίντεο το Φιλιππίδη να βιάζει τις συγκεκριμένες.
δεν είμαστε αμερική. εκεί υπάρχει βιομηχανία μηνύσεων για βιασμό για την κονόμα από την αποζημίωση, όπως κάνουν εδώ οι γερμανίδες τουρίστριες. τον μαίκλ τζάκσον τον είχαν ταράξει, κάποια είχε κάνει σίγουρα, κάποια άλλα ήταν απλά τωρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6Τι λες μωρέ κι'εσύ; Εδώ η άλλη στην Αμερική κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι τη βίασε και μέσα σε λίγες ώρες οι δημοσιογράφοι είχαν ανακαλύψει δέκα τρύπες στην ιστορία της.
Ε, δεν ειναι γελοιος αυτος ο ισχυρισμος?όχι όχι είπε ότι θέλανε να τον εκδικηθούν και ότι είχανε εμμονές μαζί του!
Δεν το είπε για όλες νομιζω αυτό!
εχεις ερασιτεχνικο στα χερια σου?Το σενάριο μάλλον το'χεις δουλέψει εσύ στο μυαλό σου και δε θα αλλάξεις γνώμη ούτε άμα δεις σε βίντεο το Φιλιππίδη να βιάζει τις συγκεκριμένες.