Νέα

Φτύσιμο στο πέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Carmen Lomana Terror GIF by TVGalicia

:priest:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.437
Πόντοι
2.046
Καλησπερα πηγα με ενα κολ γκερλ και ενω ειχα πει στοματικο με προφυλαξη την ωρα που με χαιδευε στο πεος εφτυσε το εργαλειο. Σκουπιστηκα κατευθειαν με χαρτι. Χαλαστηκα τοσο πολυ που εφυγα. Εχω φοβηθει πολυ. Αν θελετε χωρις κοροιδιες πειτε μου για κονδυλωματα και αλλα σεξουαλικως μεταδισομενα αν παιζει να εχω κολλησει. Παρακαλω οχι τρολιες. Ευχαριστω
@dimigoall

@professor x ..

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τα φτυσιματα που εχω φαει..

Θα έπρεπε να εχω πεθάνει

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.437
Πόντοι
2.046
OP
OP
G

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Την ωρα που έφτυσε.. ηταν ροχάλα. . Με προετοιμασία ;

Η απλά μια σειρά απο σταγόνες σάλιου ;
Ρε φιλε δεν καταλαβα ηταν αρκετο οσο ειχε στο στομα της δεν την ακουσα να προετοιμαζεται τι να σου πω τωρα. Εχω χεστει πανω μου

OP
OP
G

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Πιστευα πως δε θ αρχισει η κοροιδια αλλα αρχισε τελικα

OP
OP
G

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Σας ειπα ολο το στορυ. Σκουπιστηκα απευθειας δεν ξερω αν μετραει. Σας ειπα την αληθεια μου

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.847
Πόντοι
46.423

Φίλε και μένα δεν μου αρέσει το φτύσιμο.

Άστους να λένε.

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
463
Πόντοι
301
Άλλαξε σπόρ μύστη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom