baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
ξέρετε κανένα δοκιμασμένο site δεν θελω κρακ ότι έχω βάλει ως τώρα μετά από καιρό μου κάνει νερά .
Κατεβασε από Microsoft οποία έκδοση των win 10 θέλεις κ στείλε μου mail ,έχω αρχείο που περνάει κλειδιά το έχω κάνει σε καμία πενηνταρια laptop κ δεν είχα ποτέ πρόβλημαξέρετε κανένα δοκιμασμένο site δεν θελω κρακ ότι έχω βάλει ως τώρα μετά από καιρό μου κάνει νερά .
Έχω πάρει το 2020 ένα ms office. Ήταν άψογοι. Η απόδειξη αγοράς ήρθε από Νορβηγία.Έχει ψωνίσει κανείς από buy-keys;
Εγω έχω xp!υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί windows 8.1 ?
11άρια να βάλεις, ρε τύπε.ξέρετε κανένα δοκιμασμένο site δεν θελω κρακ ότι έχω βάλει ως τώρα μετά από καιρό μου κάνει νερά .
Τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα, φίλε μου...Λυπήθηκα που τα άφησα και έβαλα τα 10άρια...Εγω έχω xp!
Τι φάση? Καμία σχέση όμως. Εκτός και αν κάθε φορά που κάνεις format αλλάζεις και τη motherboardBuy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices
Buy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices. Activate the CD KEY on publisher's website to download . Save money and find the best deal.www.allkeyshop.com
Από 3€ .... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ σε αυτη τη σελίδα.
Μόνο σημείο που θέλει προσοχή , οι κωδικοί αυτοί , είναι ΟΕΜ. Μία εγκατάσταση . ΑΝ κάνεις φορμάτ, θέλει νέο .
Έχω κωδικούς από αυτούς που κοντεύουν 7ετία και κάνουν ενημερώσεις κανονικά .
Εγώ από το παραπάνω ψωνίζω πάντα. Και αν θες να κάνεις format, απλά ξαναπέρνα το serial. Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές. Η διαφορά του OEM είναι ότι ο server της Miscrosoft δεν "φυλάει" την αντιστοιχία serial με υπολογιστή οπότε, όταν κάνεις format, ο server δεν θυμάται ότι ο υπολογιστής σου έχει ήδη serial.Buy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices
Buy Windows 11 Pro CD KEY Compare Prices. Activate the CD KEY on publisher's website to download . Save money and find the best deal.www.allkeyshop.com
Από 3€ .... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ σε αυτη τη σελίδα.
Μόνο σημείο που θέλει προσοχή , οι κωδικοί αυτοί , είναι ΟΕΜ. Μία εγκατάσταση . ΑΝ κάνεις φορμάτ, θέλει νέο .
Έχω κωδικούς από αυτούς που κοντεύουν 7ετία και κάνουν ενημερώσεις κανονικά .
Έχω Win 10 σε PC του 2008 που έτρεχε Win 7, χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα πλην ενός driver του scanner. Μάλιστα έχω περάσει και όλα τα updates μέχρι και το πρόσφατο ΚΒ5033375 και το μηχάνημα πηγαίνει μια χαρά. Άλλου τύπου πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις.παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας για μένα τα win 7 είναι τα καλύτερα όπως και τα win 8.1 πηγενε σφαίρα από τότε που έβαλα 10 σέρνετε το pc επησεις πάντα βγάζω τις περιττες μαλακιες τον windows και εννοείτε μακριά για μένα τα 11 και τα 12 έχω ξεκινήσει με τα θρυλικά win 98 όσο για το pc μου ειχε βγει 1600 ευρω δεν το λες και μαπα αλλα δεν θα τα βαλω σε δικο μου ηπολογιστη για αυτο και θελω serial number .
Λίνουξ με φρέσκο hardware, είναι κάκιστος συνδιασμός. Καλό είναι να αποφεύγεται . Και με περιφερειακά που δεν είναι με πολλές πωλήσεις, οπότε είναι απίθανο ένας 17χρονος παπάρας, ακόμη και φραγκάτος, να τα έχει δοκιμάσει . Δεν μπλέκεις.Το linux εχει μεινει πραγματικά πίσω πολύ πισω τα τελευταια χρονια έχω 2 λαπτοπ με Ubuntu και Mint αλλα βλέπεις πάντα στα δυσκολα ποσο ερασιτεχνικά ειναι φτιαγμενα, μια δεν δουλευoυν οι νεοι εκτυπωτες μια δεν δουλευει το ταδε στικακι, μια δεν δουλευει το casting να στειλει στις υπολοιπες smart συσκευες του σπιτιου, ειναι για σπασιμο αρχιδιων να δινεις ολη την ωρα sudo εντολες να ψάχνεις forums να διαβαζεις ώρες και μέρες για ένα απλο πράγμα παράδειγμα να δουλεψει ένα ασυρματο πληκτρολογιο. Το χειροτερο είναι τα προγραμματα τους παραδειγμα για επεξεργασια βιντεο και φωτογραφιας και μουσικής δεν μπορεις να βγάλεις επαγγελματικά αποτελέσματα γιατι ειναι σχεδιασμενα απο παιδακια και ερασιτεχνες.
Ισχύει.Έχω δύο ντεσκτοπ παλιά με δεκάρια γουιν.Το ένα δουλεύει με ιντελ κορ δύο κουάντ 9600 και δεκαέξι γίγα ραμ και ssd 120άρι.Το αλλο δουλεύει με ίντελ 2100,δεκαέξι γίγα ραμ και ssd 128.Έχω Win 10 σε PC του 2008 που έτρεχε Win 7, χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα πλην ενός driver του scanner. Μάλιστα έχω περάσει και όλα τα updates μέχρι και το πρόσφατο ΚΒ5033375 και το μηχάνημα πηγαίνει μια χαρά. Άλλου τύπου πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις.