Νέα

Φτηνό αμάξι για νέο οδηγό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billybomb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
ρώτα τον μουνοπανα που είναι και επαγγελματιας οδηγός του Μισελ  :grin: :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ούτε 3 ώρες CT δεν είναι τα 500...για μαλάκες ψάχνεις???
Δεν ειμαι οπαδος των χιουνται φιλαρακι. Δεν εχουν μεταπωληση και γενικα επικρατει η αποψη οτι αν παρεις ενα τετοιο το παντρευεσαι. Τα δε λεφτα που ριχνεις για να φτιαξεις οποιοδηποτε αμαξι τα χανεις κατα 80% περιπου. Τωρα ενα accent του 97 1400cc μπορει να το κοστολογεις παραπανω αλλα δεν υπαρχει αγοραστικο κοινο και συγγνωμη αλλα εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα. Θα προτιμουσα με τα 1000 ενα civic οπως ειπα και πριν

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Δεν ειμαι οπαδος των χιουνται φιλαρακι. Δεν εχουν μεταπωληση και γενικα επικρατει η αποψη οτι αν παρεις ενα τετοιο το παντρευεσαι. Τα δε λεφτα που ριχνεις για να φτιαξεις οποιοδηποτε αμαξι τα χανεις κατα 80% περιπου. Τωρα ενα accent του 97 1400cc μπορει να το κοστολογεις παραπανω αλλα δεν υπαρχει αγοραστικο κοινο και συγγνωμη αλλα εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα. Θα προτιμουσα με 1000 ενα civic οπως ειπα και πριν

Ναι ρε παίκτη....το ξέρω ότι δεν πιάνει παραπάνω από 1000χιρικο άπλα ότι φράγκα έχω βάλει (για βελτιώσεις , ολικό ντύσιμο μαύρο ματ κτλ.) τα έχω βάλει καθαρά για την καύλα μου και όχι για να ανεβάσω μεταπολιτική άξια...πάντως είναι σκυλιά τα μπουρδέλα τα Κορεάτικα...

kaziki

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.cars-directory.net/pics/toyota/starlet/1998/toyota_starlet_1766392.jpg[/img[/URL]]
παρτο και θα το παντρευτεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Ναι ρε παίκτη....το ξέρω ότι δεν πιάνει παραπάνω από 1000χιρικο άπλα ότι φράγκα έχω βάλει (για βελτιώσεις , ολικό ντύσιμο μαύρο ματ κτλ.) τα έχω βάλει καθαρά για την καύλα μου και όχι για να ανεβάσω μεταπολιτική άξια...πάντως είναι σκυλιά τα μπουρδέλα τα Κορεάτικα...

Αφεντικό όταν λες ολικό μαυρο ντύσιμο τι εννόεις ?  τι έχεις αλλάξει δηλαδη?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Δεν ειμαι οπαδος των χιουνται φιλαρακι. Δεν εχουν μεταπωληση και γενικα επικρατει η αποψη οτι αν παρεις ενα τετοιο το παντρευεσαι. Τα δε λεφτα που ριχνεις για να φτιαξεις οποιοδηποτε αμαξι τα χανεις κατα 80% περιπου. Τωρα ενα accent του 97 1400cc μπορει να το κοστολογεις παραπανω αλλα δεν υπαρχει αγοραστικο κοινο και συγγνωμη αλλα εγω προσωπικα δεν θα το επαιρνα σε αυτα τα λεφτα. Θα προτιμουσα με τα 1000 ενα civic οπως ειπα και πριν
ειδη ειχα χιουνται σε μικρη ηλικια και δεν φανταζεσαι πως πηγαινα σου λεω οτι απο μοτερ δεν θα βγαλει προβλημα και ειναι σχετικα ευελικτος κινητηρας.
για λιγα λεφτα ειναι πολυ αξιολογη λυση,βεβαια χανει σε ντιζαιν και μεταπωληση αλλα τα λεφτα σου δεν τα κλαις.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
με 3000 αποκελέίεται να βρεις αμάξι να πουλήσεις μουρη  :grin:
Πάρε κάνα μικρό να μάθεις να οδηγάς και προπαντώς να σε χωράνε οι δρόμοι
και μετά πάρε μεγαλύτερο αν έχεις τη δυνατότητα.
Ατος είναι μια καλή επιλογη για μικρό αμάξι.
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα χιουνται, αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαρά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όχι ρε φίλε και άτος!!!
η ασχήμια η ίδια σε αυτοκίνητο.
έπρεπε να αυτοκτονήσει ο σχεδιαστής.
άθλιο πλαίσιο, άθλια όλα μέσα,καλύτερα να πάει σε 600( ; ) 900 ( ; ) ματίζ, χίλιες φορές πιο καλό.
+++11100000 από εμένα σε αυτόν που είπε για το σταρλετάκι (πως δεν το σκέφτηκα εγώ νωρίτερα)
μακρυά από το gti, είναι χιλιογαμημένα.

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
με 3000 αποκελέίεται να βρεις αμάξι να πουλήσεις μουρη  :grin:
Πάρε κάνα μικρό να μάθεις να οδηγάς και προπαντώς να σε χωράνε οι δρόμοι
και μετά πάρε μεγαλύτερο αν έχεις τη δυνατότητα.
Ατος είναι μια καλή επιλογη για μικρό αμάξι.
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα χιουνται, αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαρά.
Μεγα λαθος...punto GT το οποιο εχω ενα χρονο και το ειχα παρει 4000...τωρα παιζουν και με 2000-2500 ανετα...Μουρη,γκαζι και πιπινια....

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Aς πάρει ότι θέλει το παιδί  :cheesy:
Τωρα για σκισίματα και πλαίσια κλπ που του λέτε, το μόνο που πιθανόν να σκίσει σαν νεος οδηγός είναι ο δίσκος...
Τα punto είναι πολυ καλά αυτοκίνητα, κυρίως σαν οδική συμπεριφορά,
αλλά το 95% ήταν σε χέρια καγκούρων οπότε είναι ψιλοξεσκισμένα..

OP
OP
B

billybomb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας..  :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειδη ειχα χιουνται σε μικρη ηλικια και δεν φανταζεσαι πως πηγαινα σου λεω οτι απο μοτερ δεν θα βγαλει προβλημα και ειναι σχετικα ευελικτος κινητηρας.
για λιγα λεφτα ειναι πολυ αξιολογη λυση.
Ειναι σωστο και αυτο αν εξαιρεσεις το πολυ στο αξιολογη. Ετσι ειναι αλλα, κατα την γνωμη μου, υπαρχουν καλυτερες επιλογες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστές θέλω τη βοήθεια σας, Είμαι νέος οδηγός και θέλω να πάρω ενα φτηνό αμάξι μεταχειρισμένο με 2000-3000 ευρώ.. ( Δεν παλεύονται τα ΜΜΜ :S :s&m_1: )
Τι μου προτείνετε?  :P
:zfuck:
ενα κορολα δεκαετιας....συμφωνω.....κοιτα να μην εχει και πολλα χιλιομετρα.....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το ξαναναλεω σε μτχ εγω θα επαιρνα μονο japan!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Συναγωνιστές θέλω τη βοήθεια σας, Είμαι νέος οδηγός και θέλω να πάρω ενα φτηνό αμάξι μεταχειρισμένο με 2000-3000 ευρώ.. ( Δεν παλεύονται τα ΜΜΜ :S :s&m_1: )
Τι μου προτείνετε?  :P
:zfuck:
Ψαξε στο kai απεφυγε αυτα που εχουν μετατροπες
δες το με μηχανικο η καποιον να "κοβει καλα " το ματι του δλδ να ξερει και παζαρεψε το
Ενημερωτικα το Σαββατο ειδα στη Λ Κηφισσου ρευμα προς Αθηνα στη γωνιακη εκθεση ακριβως κατω απο γεφυρα Ροσινιολ Hiundai accent του 2000 με 2.300 . ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom