don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
καποιος τηλ ρε παιδια σε pm
Εγω παντως εχω αρχισει να κανω ατοκες δοσεις και να παιρνω και γραμματια...χρυσαφικα...χρυσα δοντια...τηλεορασεις :-
για την συγκεκεριμενη δεν θα ελεγα οτι ειναι μπαζο. Λιγο προβλημα υπαρχει με το προσωπο κατα αλλα ειναι απο τις καλυτερες και τι πιο φιλοτιμες στο σπορ. Και με 50 ευρο ξεπερνας την ωρα για αυτο την προτεινα πρωτη-πρωτη
Καλα ρε μαγκες τοσο καλη ειναι αυτη η Αναστασια Ρου? Το σκεφτομουνα κ εγω να την παρω για να γλυτωσω λεφτα αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι τρελη μπαζολα και αλλαξα γνωμη!
Τελικα πηδηξα την πρωην μου και τσαμπα και μουνακι 22χρ
οντως εχω ακουσει τοσα για την Anastasia Ru κ μπαινω σε (φτηνες) σκεψεις..το τηλ της παιζει σε
pm??..κ αν ερχεται στο χωρο σου..ευχαριστω παιδια..
Η Αναστασία θα τα παίξει με τόσα τηλεφωνήματα.... έχει γίνει διάσημη!!!
ρε κάνα πμ θα πάρουμε και εμείς?
και τα μπαζα εχουν ψυχη!!αυτες ποιος θα τις δλδ? οιξενοι?τυπε μου την περιοδο αυτη γαμαω κι εγω δυο πρωην, η μια πρωην συμφοιτητρια και η αλλη πρωην γκομενα, αλλα οι δικιες μου ειναι μπαζα και οι δυο :S
Παίδες και σε μενα ενα pm το τηλ της Αναστασιας. Εχουν πεσει καυλες και αφραγκιες μαζι....ThanksΚαλα ρε μαγκες τοσο καλη ειναι αυτη η Αναστασια Ρου? Το σκεφτομουνα κ εγω να την παρω για να γλυτωσω λεφτα αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι τρελη μπαζολα και αλλαξα γνωμη!
Τελικα πηδηξα την πρωην μου και τσαμπα και μουνακι 22χρ
τι ηλικια εχει αυτη η αναστασια?
Σε ποιον να στειλω ΡΜ να δωσει και το δικο μου τηλ στην Anastasia Ru και αν θελει να την γαμησω να της πειτε οτι χρεωνω ενα 100μπαλο.
Ρε δεν πατε καλα τελευταια που θα πληρωσω για να γαμησω την θεια μου .
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε !!!
εδω γαμαμε πιτσιρικες και κλαιμε τα λεφτα μας θα γαμησουμε και γιαγιαδες τωρα.Σε ποιον να στειλω ΡΜ να δωσει και το δικο μου τηλ στην Anastasia Ru και αν θελει να την γαμησω να της πειτε οτι χρεωνω ενα 100μπαλο.
Ρε δεν πατε καλα τελευταια που θα πληρωσω για να γαμησω την θεια μου .
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε !!!